Наполегливий агент ) ПС. Вчора здавала документи, народу більше, ніж зазвичай... Чи то літній сезон дається чути
Я і не перекладаю всю вину на когось. Звісно, що треба було перевірити і т.п. І звісно, що всі мають право на помилку. Я лише констатую факт, що в Ідеї умудрились зробити помилку переписуючи ім'я з чотирьох букв з паспорту.
Страны-члены Шенгенского договора планируют выдавать краткосрочные визы сроком до 15 дней на границе Страны-члены Шенгенского договора планируют выдавать краткосрочные визы сроком до 15 дней на границе, сообщил пресс-секретарь представительства Евросоюза в России Сорен Либориус, передает Интерфакс. "Мы надеемся, что в ближайшие годы появится новая категория визы (турне-виза). Страны-члены Шенгенского договора смогут выдавать краткосрочные визы сроком до 15 дней на границе, а зарегистрированные в Визовой информационной системе как „регулярные путешественники“ будут получать трех- и пятилетние многократные визы", — сказал он. По словам Либориуса, для получения статуса "регулярного путешественника" необходимо будет предоставить биометрические данные и должным образом использовать как минимум две визы за 12 месяцев. Он уточнил, что такие нововведения предложила еврокомиссия и сейчас в странах-членах ЕС идет их обсуждение.
Щодо запрошення Всем привіт. Хочу самостійно отримати польську річнубагаторазову шенген візу. В мене вже є 2 польські шенген візи, але їздила до Польщі через туроператора. На разі зіткнулася з проблемою щодо запрошення з польської сторони. Як його отримати, якщо не має ні друзів, ні родичів в Польщі?
нещодавно в неті вичитав що фіни гарний шенген дають http://www.finland.org.ua/public/default.aspx?culture=uk-UA&contentlan=37 сильно не плюйте за шо купив за то продав
Але туристична обмежена у дії, лиш на парочку днів. А польський Бізнес Шенген і на декілька років дають.
Це я образно. Мова про візу С. А там все, приблизно, за схемою: перша - разово та кілька днів, а чим далі - тим триваліше. Польський бізнес - просто так не дають. Тут два варіанти: або справді бізнес - тоді все вірно, або платити спекулянтам. Ну а оскільки "Європа" (цивілізація) починається не в Кремлі, Раді, чи не в Порошенка, а в кожного з нас окремо взятого, то я краще отримаю на туризм, шопінг тощо. З мого досвіду, жодних проблем чи складнощів при цьому не виникає. Ну, хіба, просто в чергове розумієш, що до тої ж цивілізації нам далеченько. Не довіряє нам ще Європа.
Поляки ускладнили видачу шопінгових віз Тепер до переліку документів тре подавати довідки про доходи, виписку з банку, бронь і т.п. (раніше просто заява+чеки) WTF? Ну і шо це таке?
Джекi питайте, вiн точно в курсi. В нього з 1 сiчня - взагалi безвiзовий режим.) Народ, не перестаю повторювати всi тi роки - якi ж ви.... наiвнi... Майдани, шенгени, шахтьори, лугандони, вiйни - скiльки вам ще треба бiди i десятилiть, щоб допетрати нарештi невiдворотнiсть украiнського народного БЕЗПЕРСПЕКТИВНЯКУ ?!
Мені по барабану безвізовий режим, чи візовий. Не вважаю чимось таким страшним раз в рік чи два зібрати купку документів, ну променінгітиться один день, ну шо зробиш. Я не зрозуміла підстав, на яких прийнято таке рішення. Ну і? І шо? Ми тут живемо і любимо цю країну ) І віримо в краще, це природньо ) А Ви що пропонуєте? )
Я пропоную декому, не обов"язково особисто вам, скинути рожеві заслонки і почати мислити. Більше нічого.
От уявіть собі, що скинули, і почали (тобто сказали, що Україна безперспективна). Добре, всі розчарувались, і перестали вірити у світле українське майбутнє. Це те, що Вам потрібно? Що далі?
Самуїловичі хоче шоб ми всі переїхали хто зна куди, як він і стоматолог, а Україну лишили колорадам. Це геніальний дияспорський план.