Файно, хоч одна людина нашим владоможцям вірить, хоч і дивак. Ну то як, давай всетаки на пляшку коньяку поспорим? З тобою , не міністром. Його справа триндіти.
Ти як отой бомж маріупольський "Вілезай с танка, давай рас на рас". Ти не зможеш мені прислати кон'як, хіба шо особисто доставиш.
Не бзди, Джекі.) 1. Зможу, навіть якби не був 2. Я у Львові не рідко, наприклад в кінці травня на тиждень знова їду 3. Ти думай, як доставити. Безвізового режиму з ЕС не буде ні в 2014, ні в 2015 році.
РІЧНИЙ ШЕНГЕН-100 євро.ТИП ВІЗИ-БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ! ТІЛЬКИ ЛЬВІВСЬКА ПРОПИСКА! Сайт:http://vk.com/club71326477 Йде запис людей на липень.Ціна-100 євро.В вартість входить: -запрошення на рік -лист прохання на ім*я консула про відкриття візи -страхівка -оплата візи(35 євро) -оформлення анкети - допомога в реєстрації на чергу За детальною інформацією дзвоніть 0674763761 Роман
Якби хтось планував подавати документи на польський шенген - зараз сам час самостійно записуватись на прийом у візовий центр на Садовій. З 1.06 - ввели попередню оплату за послуги. В банківській квитанції (300грн) - ПІБ та унікальний код. Записатись без цього ПІБ та коду - неможливо. Відповідно, пропали "черги", та вічна недоступність дат. Єдине, що записується народ інтенсивно. Мабуть, такі ж лінивці, як я. Кому лінь було шукати "гаки", переплачувати тощо. З власних спостережень, за 1 добу людей записується на 3 дні. Думаю, то така перша хвиля. Потім має стати спокійніше. Будуть запитання - пишіть. Все, крім походу в банк (Кредо, Ідея) - не піднімаючи задницю від компа. Вартість: Послуги ВЦ - 300грн. Віза - 35Евро. Страхівка.
Важливо одразу перевірити правильні дані в банківській квитанції, бо якщо буде хоч одна помилка, то потім на кілька місяців буде заборонено повторно подавати документи на візу. Ми вчора платили і потрапили на дуже злого чоловіка, який був незадоволений нововведенням, голосно коментував це. Я кажу: так добре зробили, що без посередників можна зареєструватися. А він: а мені ні, бо я - посередник! Ну прямо бальзам на душу...
Раніше просто не було вільних дат на наступні 3 місяці. А далі - просто не можна реєструватись. От і виходило, що сам не запишешся.
хотів би не погодитися, але в реальності так мабуть і буде. а то всі українці будуть сидіти на вулицях ЄС без роботи, і плюс, через Україну вся Азія-Африка буде туди пробиратися ---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ---------- хотів би не погодитися, але в реальності так мабуть і буде. а то всі українці будуть сидіти на вулицях ЄС без роботи, і плюс, через Україну вся Азія-Африка буде туди пробиратися
В більшу сторону - так. А на море саме прикольно їхати на початку вересня. Жаль і в мене не вийде. Доведеться в серпні.
Просто для Джекi, з котрим затято сперечались, ну i для бiльшостi нашого наiвного народу, якi досi вiрять нашим мiнiстрам i казочкам про безвiзовий режим i членство в ЕС. З деякими людьми направду смiшно говорити на цю тему. Комісар Мальмстрем відмовилася прогнозувати дату безвізового режиму: "попереду найважча фаза" http://www.eurointegration.com.ua/news/2014/06/16/7023397/
Та тому що вони ялові, ці євробюрократи. Їх підпихати треба. Вони ж вагалися в листопаді асоціацію підписувати. А зараз підписують аж бігом.
Насправді не бачу проблем, оно пропонують кому треба візу на рік за 350 євро, робиться тиждень, присутність не потрібна.