Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Файно, хоч одна людина нашим владоможцям вірить, хоч і дивак.
    Ну то як, давай всетаки на пляшку коньяку поспорим? З тобою , не міністром. Його справа триндіти.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти як отой бомж маріупольський "Вілезай с танка, давай рас на рас". Ти не зможеш мені прислати кон'як, хіба шо особисто доставиш.

• Подобається Подобається x 1
  3. Samojlovu4

Не бзди, Джекі.)
    1. Зможу, навіть якби не був
    2. Я у Львові не рідко, наприклад в кінці травня на тиждень знова їду
    3. Ти думай, як доставити. Безвізового режиму з ЕС не буде ні в 2014, ні в 2015 році.

4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Йой...

5. GOLDBOY

GOLDBOY Member

Доброго дня панове!Може хтось підкаже,хто ставить на чергу в консульство на шенген візу?

6. UlyanaHalyanchuk

UlyanaHalyanchuk New Member

РІЧНИЙ ШЕНГЕН-100 євро.ТИП ВІЗИ-БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ!
    ТІЛЬКИ ЛЬВІВСЬКА ПРОПИСКА!
    Сайт:http://vk.com/club71326477
    Йде запис людей на липень.Ціна-100 євро.В вартість входить:
    -запрошення на рік
    -лист прохання на ім*я консула про відкриття візи
    -страхівка
    -оплата візи(35 євро)
    -оформлення анкети
    - допомога в реєстрації на чергу
    За детальною інформацією дзвоніть 0674763761 Роман

7. IgorLvivM

Якби хтось планував подавати документи на польський шенген - зараз сам час самостійно записуватись на прийом у візовий центр на Садовій.
    З 1.06 - ввели попередню оплату за послуги. В банківській квитанції (300грн) - ПІБ та унікальний код. Записатись без цього ПІБ та коду - неможливо.
    Відповідно, пропали "черги", та вічна недоступність дат.
    Єдине, що записується народ інтенсивно. Мабуть, такі ж лінивці, як я. Кому лінь було шукати "гаки", переплачувати тощо. З власних спостережень, за 1 добу людей записується на 3 дні. Думаю, то така перша хвиля. Потім має стати спокійніше.
    Будуть запитання - пишіть. Все, крім походу в банк (Кредо, Ідея) - не піднімаючи задницю від компа.
    Вартість:
    Послуги ВЦ - 300грн.
    Віза - 35Евро.
    Страхівка.

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Важливо одразу перевірити правильні дані в банківській квитанції, бо якщо буде хоч одна помилка, то потім на кілька місяців буде заборонено повторно подавати документи на візу.
    Ми вчора платили і потрапили на дуже злого чоловіка, який був незадоволений нововведенням, голосно коментував це. Я кажу: так добре зробили, що без посередників можна зареєструватися. А він: а мені ні, бо я - посередник! :) Ну прямо бальзам на душу... :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Персі

Персі La mafia è immortale!

:)))
    Нічого собі "пропали". Я аж на 2 липня зареєструвалась, швидше не було вільних дат

10. IgorLvivM

Раніше просто не було вільних дат на наступні 3 місяці. А далі - просто не можна реєструватись. От і виходило, що сам не запишешся.

• Подобається Подобається x 2
  11. Wurstie

Wurstie Active Member

хотів би не погодитися, але в реальності так мабуть і буде. а то всі українці будуть сидіти на вулицях ЄС без роботи, і плюс, через Україну вся Азія-Африка буде туди пробиратися

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ----------

хотів би не погодитися, але в реальності так мабуть і буде. а то всі українці будуть сидіти на вулицях ЄС без роботи, і плюс, через Україну вся Азія-Африка буде туди пробиратися

12. bostvl

bostvl Well-Known Member

Записали на 22 липня. На море не встигаємо. ;(
    Може можна якось пришвидшити дату подання документів?

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

А чому не втигаєте? Ще ж серпень є.
    На жаль, вже навряд чи вдасться змінити дату...

14. IgorLvivM

В більшу сторону - так.
    А на море саме прикольно їхати на початку вересня. Жаль і в мене не вийде. Доведеться в серпні.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

пора мені сі рухати.... закінчується вкінці липня...

16. Samojlovu4

Просто для Джекi, з котрим затято сперечались, ну i для бiльшостi нашого наiвного народу, якi досi вiрять нашим мiнiстрам i казочкам про безвiзовий режим i членство в ЕС. З деякими людьми направду смiшно говорити на цю тему.

Комісар Мальмстрем відмовилася прогнозувати дату безвізового режиму: "попереду найважча фаза"

http://www.eurointegration.com.ua/news/2014/06/16/7023397/

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та тому що вони ялові, ці євробюрократи. Їх підпихати треба. Вони ж вагалися в листопаді асоціацію підписувати. А зараз підписують аж бігом.

18. avatarwin

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді не бачу проблем, оно пропонують кому треба візу на рік за 350 євро, робиться тиждень, присутність не потрібна.

20. NumberXIII

NumberXIII New Member

Допоможу виїхати в Англію.Як з візою так і без.

а де твій аватар? :)