Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. Elenkina

Elenkina New Member

Нужна помощь..поездка..Львов - Польша -Испания

Добрый вечер Львов.

Подскажите пожалуйста,как со Львова дешевле поехать в Варшаву?

Поезд , автобус..? Цена билета? С какого вокзала? Все что нужно знать о поездке...Я живу в Виннице и нет никакой информации...Хочу поехать в Испанию по Польскому шенгену в мае на недельку..нашла самолет Варшава - Мадрид,думаю бронировать билеты..но дороговато..(( или может подскажите кто знает в Польши есть ли автобусы на Испанию? Вы ближе к границе и можете знать)).. Каким способом лучше добраться в Мадрид ? Помогите..

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мої знайомі їздять в Барселону.

Як?

Львів - Жешув, що значно ближче, а значить дешевше, ніж до Варшави.
    До Жешува можна своїм автом. У Жешуві, якщо береш авіаквитки - отримуєте безкоштовну охоронну стоянку на час поїздки.

Яка ціна на літак - не знаю.

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

З автостанції, яка знаходиться одразу біля головного залізничного вокзалу, кожен день відправляються автобуси на Варшаву. Ціну не скажу, але мої знайомі, які постійно туди їздять говорять, що це найдешевший варіант.

4. Aleksandra Bekker

Aleksandra Bekker New Member

Добрый день
    Со Львова до Варшавы можно добраться автобусом. Билет стоит 300грн в одну сторону. Выезды в воскр и четверг, вторник и пятн.
    Эти автобусы выезжают с жд вокзала. Можете расписание посмотреть у нас в группе http://vk.com/club68001530

---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:46 ----------

Квитки на регулярні автобусні рейси в Польщу, Німеччину, Італію, Іспанію, Англію, Францію. Вихзди зі Львова та інш міст України.
    http://vk.com/club68001530
    Приєднуйтесь![​IMG]

5. SPB

SPB Well-Known Member

http://bus.com.ua/

Тут і розклад можна глянути і квитки на більшість рейсів купити (хоча дешевше в автобусних касах може бути). На Ряшів є ледь не десяток рейсів щодня з автовокзалу (на Стрийській). Частина цих автобусів зупиняється також і на АС-8 (автостанція біля залізничного вокзалу). До Жешува (Ржешів/Ряшів) десь 5 годинн їзди, з них 1-2 на кордоні :)

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

7. Айе!

проголосовали, да что толку? Конгресс не одобрит.

А вот это приятная (за много месяцев) новость.
    Правда, хотелось бы конкретных дат - от принятий законов до начала выдачи паспортов.
    А то воду в ступе толочь ( http://novosti-n.org/ukraine_article/read/4584.html - новость 2012 года) да брифинги устраивать - это они мастаки :)

было бы удобно - с визой не заморачиваться, да и 65 евро сэкономить - дело хорошее. Тысяча гривен (если считать по курсу 15 грн за 1 евро) вроде бы и не сильно много, но если куда-то лететь семьей - то и не мало, да и потом - лучше эти деньги в Европе потратить, а не в консульстве оставить :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Kropotnitska

Kropotnitska New Member

Добрий вечір!

У Львова є 2 вокзали : головний і Стрийський, з обидвох є автобуси на Варшаву, ціни одинакові. Приїжджаєте на головний, якщо би на той час не було, тобто чекати потрібно 3-4 год, тоді їдете на Стрийський ( це недалеко, 45 хв маршруткою) З Варшави можна літаком на Мадрид. Але можна також і з Кракова. До речі, можу допомогти з візою ( найдешевші ціни в Західному регіоні)

9. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Яка віза? Яка ціна?

10. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Якщо ще актуально...
    Найдешевший варіант, який я знаю: зі Львова до Шегинь маршруткою (в районі 25 грн), через кордон в Медику - пішки, з Медики в Перемишль - 3 злотих, з Перемишля в Жешув потягом (літом було 10,5зл. тепер не знаю), а з Жешува до Варшави автобусами польбус. Сама ними ще не їздила, але подруга їздить постійно. Буває, що ціна білета 15 злотих. Це суттєво дешевше. Але треба попередньо бронювати.
    Або щоб з меншою кількістю пересадок, зі Львова в Жешув рейсовим автобусом на вечір, а з Жешува вже польбусом, і на ранок ви в Ва-ві.
    Найпростіше, звичайно, просто сісти на автобус до Ва-ви ввечері і рано-вранці ви в Варшаві. Без пересадок, але трохи дорожче.
    Це я про добирання до самої Польщі.
    Стосовно дольотів з Польщі в Іспанію, то є з Кракова в Барселону, може і в Мадрид є. Тоді трохи ближче буде добиратися до самого Кракова. Подивіться на сайтах візейру і райанейру, там цілком прийнятні ціни.
    З Жешува Барселони вже нема Ryanair :sad: - зняли. Найближче - з Кракова.
    Ось тут http://www.ryanair.com/pl/rozklady-lotow/, наприклад, є по 55Є квитки на травень - залежно від дня польоту і дня, коли будете резервувати, буде дешевше чи дорожче.. Це один перевізник. Глянула візейр - з Мадриду в Польщу не літає, найближче - Будапешт.
    Про рейсові автобуси з Польщі не скажу, не користувалася, але часто можна знайти дешевше авіа і зекономити час.

Останнє редагування модератором: 5 кві 2014
  11. YuliyaS

YuliyaS New Member

Можу порадити купувати квитки в Варшаву ось тут:
    http://www.infobus.eu/lang/en/?page_id=27

Нещодавно виникла необхідність поїздки в Варшаву, були на автовокзалі і на головному вокзалі-вартість виходила дорожча за цей сайт, пропонували квитки по 320-350 грн в 1 сторону, в той час як на сайті можна підібрати собі будь-який зручний рейс, ціна залежить від рейсу- в середньому 250-280 грн максимум. Бронь тримають добу, оплатити можна в терміналі, карткою приват або готівкою в них у львівському офісі. Сподобався сервіс, постійно передзвонювали, уточнювали деталі.
    Сподіваюсь це не розцінять як рекламу, просто ділюсь своїм досвідом.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А нащо робити візу? Їх скоро відмінять.

13. IgorLvivM

Під кінець року. А літом кудись?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А літом я не їжджу, бо жарко і збіговисько всюди. Їжджу у вересні. Вже б якось перекантувався, не обов'язково ж за кордон, а взимку тоді можна за кордон. Тільки шоб не бігати з цими пачками документів по посольствам, це просто кара божа.

Хтось відкриє мультивізу, один раз з'їздить - і вона вже не знадобиться. Ну звичайно це якщо точно знати, а точно ніхто не знає як буде.

15. IgorLvivM

Ну, я також любитель травня або вересня. :)
    Цьогоріч весною не вийшло. Революції, фінанси.
    І у вересні не вдасться. Отож, залишається кінець серпня.
    Зрозуміло, що вивалювати 100 Евро - сенсу нема. Кілька годин з анкетами / довідками і без проблем маєш візу за 35-55 Евро, залежно куди подавати. А там, може і справді відмінять.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Весною ніколи не їздив в відпустку, якось ця традиція обминула мене. І не втомлююсь особливо за три місяці, від новорічних свят. Оце лиш того року був на травневі вихідні на Синевирі, таке собі, шо їздив шо не їздив.

17. IgorLvivM

Дарма! Свіженька природа, що ще дихає весною, обмаль туристів, господарі тільки відкриваються на сезон, тобто, ще не пробують здерти бабла по максимуму.
    То я про кінець травня. На початку ще трохи холодно. Але цього року - не можна! Вибори! Всі - на дільниці!

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, ну кінець ще куди не йшло.

Ну можна 25-го на дільниці, а з 26-го в відпустки, в кого виходить.

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Джекі, розумнику форумний, не баламудь народ.
    Давай поб'ємося на заклад, що візу ще кілька років не відмінять, якщо не кільканадцять?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То міністр зовнішніх справ "баламутить". Я йому якось більше вірю. Пробач.

а де твій аватар? :)