Вітаю,у мене таке запитання: За останній рік у мене 2 піврічних польських бізнес візи.Першого разу я використала візу 2рази.Остання віза з коридором 90днів використана мною за одну поїздку (терміном майже 90днів.) Які шанси отримання нової бізнес візи в моему випадку.Адже офіційно я непорушувала закону. Буду вдячна за відповідь.
Привіт. Маю таке питання. Через 3 дні отримую першу візу. Типу бізнес-шенген, польська. Якщо я через 5 днів поїду в польщу і з Кракова літаком у Відень і потім у Ніцу до знайомго на 7 днів. Які можуть виникнути проблеми в аеропортах? Якщо виникнуть питання в аеропорту, що відповідати. Маю можливість перед тим зїздити туди-назад на 1 день ніби то по справах що вказані в візі. Це щось допоможе? Оскільки туд буде в один день туди - назад і в наступний знову. І взагалі які ризики такою поїздки в аеропортах? Ну і враховуючи що це перша віза і поїздка зразу після отримання.
я думаю, що у вас нема ризиків. Але... перша віза дається, як правило, на 14 днів, мало того, у вас може бути ще обмеження по перебуванню. Наприклад: 14 днів - коридор, а перебування - 2 доби. Як ви встигните ?
Ну це ж бізнес -шенген... Хіба її можуть на 14 днів зробити з 2ма днями перебування? Ну принаймі мені повідомляли, ті хто допамагав з запрошенням що її на норм термін видадуть.... 3 або 6 місяців. Стосовно іншого.. Маю можливість перед самю поїздкою в Ніцу зїздити туди-назад на 1 день ніби то по справах що вказані в візі. Це щось допоможе? Оскільки це буде в один день туди - назад і наступного дня знову в польщу.
Ну ви дивна людина. У вас на руках шенген віза. А це означає, що ви маєте право їхати будь-куди в межах шенген зони по різних питаннях. Кого це цікавить? ---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ---------- У мене було - 2 місяці на 2 пересікання кордону. Теж бізнес-шенген віза.
А як же ж безліч коментарів тут про перевіки візи в німеччині? Про нецільове використання візи і тп.? Саме тому цікавлюсь... ) Ну 2 пересікання кордону це ж не 2 дні)
То вже самі німці грішать. Я чув коментарій поляків, що на відповідних посадах. Вони пропонували німцям вийти з шенгенської зони, якщо їм щось не подобається. А нецільове використання візи - це повний брєд. Справа в тому, що якщо ви маєте бізнес візу, а хочете поїхати полікуватися, відпочити, чи просто подорожувати, то згідно правил шенгену, вам нема потреби виробляти окрему на це візу. Є ще там таке правило, що ви не можете перебувати в країні довше, яка не давала візу, ніж у країні, яка давала візу, але такі речі важко довести. Надійним у всіх випадках є те, що ви знаєте куди їдете, маєте телефон установи, особи місйя прибуття. Тобто, бронюйте готелі, або попереджайте тих, до кого ви їдете. Тоді не буде проблем. ---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ---------- Глянув: на 2 місяці на 20 днів на 2 перетини - ось як було.
Може знадобиться... Я тепер коли отримувала польську візу (правда робочу) і мала летіти по ній з Польщі в Іспанію, то пересікла кордон двічі перед тим - по дню на кожен візит. правила правилами, але начиталася достатньо про різні неприємні випадки, і катнулася два рази - про всяк випадок.
На Польській бізнес візі дварази мене зупиняли. Перший раз при підїзді до Німеччини на автобамі (сумісна Польско-Німецька прик. служба, і нічого. Другий раз в Німеччині на парковці (їхні бомжі напевно нас заклали) нас перевірили, і теж без проблем. У дружини віза була відкрита без запрошення через "карту поляка". А в товариша якесь запрошення було з Варшави, то питали що він тут робить, і теж без проблем. Важливо не панікувати, а спокійно відповідати на їхні запитання. Я кщо не володієте німецькою то англійська теж нормально сприймається. Але не пробуйте розмовляти польською бо чомусь їх це дратує.
Все вiрно, i перевiряють, i домахуються, i краще страшною анг. нiж польською, якоi не люблять. Бо для нiмця поляк - то злодiй, а все що схiднiше пшекiв - то взагалi русскi або цигани, i випалена земля. Найгiрше, що вони правi.
Відкриваємо Мульти візи на рік часу Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини. Працюємо напряму з консульством без черг та посередників. Найнижчі ціни та зручні умови. Оплата після отримання візи. По всій Україні. visaopen@i.ua
Доброго дня! Скажіть бідь ласка! В мене у травні завершується депортація по польській візі(депорт на 1 рік). Я хочу в серпні поїхати в Євротур. Чи є шанси, що мені відкриють через турагенство візу на той тур? Мені повідомили, що краще переробити паспорт і вїзну візу робити через іншу країну, а не через Польщу (наприклад Словаччину, Угорщину). Чи обовязковор переробляти паспорт? І якщо його переробляти, чи можу я під час подачі на закордонний паспорт змінити одну літеру в транскрипції? наприклад був Ranuk? а сказати, що так не правильно і щоб в паспортному столі написали Raniuk, або Ranyuk? Спасибі за відповідь!
друзі запрошують з Прибалтики в гості, хто знає на який час по запрошенню шенген, та як довго буде оформлення. Знаю шо треба оформити: Страхування під час перебування за кордоном, від нещасного випадку та відповідальності за оплату медичних послуг.
Гугл: http://www.vfsglobal.com/lithuania/ukraine/allaboutyourvisas.html http://ua.mfa.lt/index.php?706547485 http://travellers-club.lviv.ua/viza/lithuania/01.htm Набрав: Литва віза. В разі чого - замініть країну. Хоч, як правило, всюди документи та вимоги більш-менш однакові.
Доброго дня. Хочу продовжити навчання в Італії.. Робити італійську візу дуже багато мороки. От я подумала чи я маю право здати вступний екзамен в Італії при тому що буду мати польську візу? і якщо таке можливо то С чи Д?
Думаю, вам нічого не перешкоджає у отриманні наступної довготермінової візи (90дн), оскільки,як ви наголосили, не порушували законів. Моя знайома отримала подібну візу перший раз на 10 дн., а на наступний раз, оскільки вона "була хорошою", - дали вже на рік.