підрахуйте скільки часу грошей і нервів ви тратите на різні візи, а не краще зробити як мої знайомі , отримати додатково громадянство любої країни шенгельскої зони(те що найдешевше і найлегше отримати)--для його отримання шляхів багато.
Добрий день. У мене таке питання. Планую поїхати в Італію на 2 міс. Минулого року відкривала одноразову шенген візу в італійському посольстві на місяць. Віза була туристична і вимагала багато документів. хоча я і мала запрошення. Чи можливо відкрити візу через Польське посольство і бути в Італії легально 2 місяці? Наперед дякую
Не скажу точно. Але є таке правило, що ви не можете бути довше в країні, яка не видала вам запрошення на вашу візу, ніж та країна, яка давала вам запрошення. При тому ви можете пересуватися по всьому шенгену і при тому немає значення - робоча віза, кільтурна, чи ще там яка. ---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- наприклад, проясніть, як отримати мені ще одне громадянство.
в інтернеті інформації по цьому питанню аж предостатньо, тому описувати тут не має змісту. Успіхів ВАМ!
Обрати для цього країну, умови надання громадянства якої не вимагають відмови від громадянства попереднього (у Вашому випадку українського).
Австрія - самий простий спосіб отримати громадянство - надати інвестицію в економіку 200 000 євро.))))))
Відкрито другу шопінг-візу, вже був у Польщі. Тепер можна сміло їхати і у інші країни Шенген зони. Про нюанси щодо другої шопінг-візи, а також зразок рахунку фактури ВАТ тут http://ceperemoga.com.ua/information/druha-shopinh-viza-nyuansy.html/
друга бізнесова... у мене перша віза була по культурному обміну на рік. Зараз відкриваю бізнесову і яка вона буде? перша? і на який термін я можу її отримати, якщо попередня культурна була на рік?
Вам же ж якась фірма запрошення дає, правда? То нехай в тому запрошенні вкажуть тривалість. Є ймовірність, що відкриють на скільки попросите. І, до речі, раджу подбати про реєстрацію на подачу документів завчасно - проблемно зараз подавати документи на польські візи
Підкажіть, а скільки часу Ви чекали на другу шопінг-візу х дати подачі документів? Для мене це питання дуже важливе, бо запланувала поїздку до Європи (вже і білети є), а подача документів на 2 візу - за 15 днів до дня вильоту. а ще ж треба до Польщі з"їздити.. не знаю, чи встигну(( Дуже вдячна за відповідь!
Чув що зараз в Словенію відкривають туристичні мультівізи від 1 до 5 років, майже всім, додаткову інформацію можна дізнатися у вашого туроператора