Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. avatarwin

підрахуйте скільки часу грошей і нервів ви тратите на різні візи, а не краще зробити як мої знайомі , отримати додатково громадянство любої країни шенгельскої зони(те що найдешевше і найлегше отримати)--для його отримання шляхів багато.

2. MonellaCaramella

MonellaCaramella New Member

Добрий день. У мене таке питання. Планую поїхати в Італію на 2 міс. Минулого року відкривала одноразову шенген візу в італійському посольстві на місяць. Віза була туристична і вимагала багато документів. хоча я і мала запрошення. Чи можливо відкрити візу через Польське посольство і бути в Італії легально 2 місяці? Наперед дякую

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не скажу точно. Але є таке правило, що ви не можете бути довше в країні, яка не видала вам запрошення на вашу візу, ніж та країна, яка давала вам запрошення. При тому ви можете пересуватися по всьому шенгену і при тому немає значення - робоча віза, кільтурна, чи ще там яка.

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

наприклад, проясніть, як отримати мені ще одне громадянство.

4. avatarwin

в інтернеті інформації по цьому питанню аж предостатньо, тому описувати тут не має змісту. Успіхів ВАМ!

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Обрати для цього країну, умови надання громадянства якої не вимагають відмови від громадянства попереднього (у Вашому випадку українського).

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Австрія - самий простий спосіб отримати громадянство - надати інвестицію в економіку 200 000 євро.))))))

• Подобається Подобається x 1
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну, якщо він для Вас найпростіший - нема питань. :)

8. SPB

SPB Well-Known Member

дел

9. romanb

romanb Member

Відкрито другу шопінг-візу, вже був у Польщі. Тепер можна сміло їхати і у інші країни Шенген зони.
    Про нюанси щодо другої шопінг-візи, а також зразок рахунку фактури ВАТ тут http://ceperemoga.com.ua/information/druha-shopinh-viza-nyuansy.html/

10. Lidysyauuu

Lidysyauuu New Member

я тако по шопінг візою користувалась

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

друга бізнесова...

у мене перша віза була по культурному обміну на рік. Зараз відкриваю бізнесову і яка вона буде?

перша? і на який термін я можу її отримати, якщо попередня культурна була на рік?

12. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Вам же ж якась фірма запрошення дає, правда? То нехай в тому запрошенні вкажуть тривалість. Є ймовірність, що відкриють на скільки попросите.

13. Zhenja

Zhenja Member

Підкажіть, а скільки часу Ви чекали на другу шопінг-візу х дати подачі документів? Для мене це питання дуже важливе, бо запланувала поїздку до Європи (вже і білети є), а подача документів на 2 візу - за 15 днів до дня вильоту. а ще ж треба до Польщі з"їздити.. не знаю, чи встигну((

Дуже вдячна за відповідь!

14. Pipedream

Pipedream Member

Чув що зараз в Словенію відкривають туристичні мультівізи від 1 до 5 років, майже всім, додаткову інформацію можна дізнатися у вашого туроператора

15. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Може в Словаччину?

16. Pipedream

Pipedream Member

в Словаччину

17. Huru

Huru Well-Known Member

Хто знає де можна зробити туристичну візу в Грецію не купуючи туру?

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В посольствi.

19. Forpost

Forpost Стоїк

20. pozcharnik

pozcharnik New Member

Можу допомогти з отриманням Угорського Громадянства

а де твій аватар? :)