Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Я користувалась в Києві минулого року. Паспорт зробили дуже швидко.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А якщо з пересадкою летіти через шенгенську зону, то з транзитного аеропорту випускають? Я маю на увазі якщо наприклад 6 годин між рейсами - піти погуляти і повернутися на рейс.

3. Maryana kobylynska

Maryana kobylynska New Member

В СІМ ПРИВІТ НА РАХУНОК ВІЗ В ПОЛЬЩУ (НАЦІОНАЛЬНА І ШЕНГЕНСЬКА) Я МОЖУ НАДАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ І ПРИГОТУВАТИ ВСІ ДОКУМЕНТИ І НЕ ПОТРІБНО ЗВЕРТАТИСЯ ДО РІЗНИХ РІШАЛ ЯКІ СТОЯТЬ БІЛЯ КОНСУЛЬСТВА ТА ОБМАНЮЮТЬ ЛЮДЕЙ ЗА ВЕЛИКУ СУМУ ГРОШЕЙ. ЗВЕРТАЙТЕСЯ І ПИШІТЬ

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

ЗАРАЗ НЕ ВИМАГАЮТЬ ДОВІДОК

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Maryana kobylynska,

• Подобається Подобається x 2
  5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Подобається Подобається x 3
  6. vtetyanav

vtetyanav New Member

Підкажіть, будь ласка, що мені робити. Мені "добра" знайома робить польську бізнес(шенген) візу.Документи подавалися у візовому центрі ще в липні. Перевіряю стан розгляду заяви по інтернету:"Заява отримана Консульством такого-то липня...." Паспорт на даний час вже 15 календарних днів в консульстві.Що робити і куди бігти.І що це означає, коли мені би мали його віддати через 5-7 днів(((((((((((((((((((

7. Доброго дня! Власне ось яке у мене становище. Протермінована шенгенська віза на декілька місяців. Але справа в тому , що я покинула європу до закінчення терміну діїї даної візи, і виїхала в Латинську Америку. Через місяць планую повернення в Україну, квиток зі стикуванням рейсу в Німеччині або Польщі. Питання полягає в тому, чи в моєму випадку, можуть покласти департацію в аеропорту? Чи є за мною порушення закону? І взагалі, підкажіть, будь-ласка, де в просторах інтернету можна знайти офіційну інформацію власне по законодавству щодо шенген віз. дякую.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Одне інше виключає. Чи що Ви маєте на увазі під словом "протермінована"?

9. не зрозуміла вашого запитання. Здається в моєму повідомленні все чітко обгрунтовано.

10. Un.Known

А я не зрозуміла Вашого повідомлення. Що означає протермінована, якщо Ви покинули шенген до закінчення її дії?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо вона зараз опиниться в аеропорту шенгенської зони, то буде мати протерміновану візу.

• Подобається Подобається x 1
  12. Un.Known

На якій підставі? Вона покинула територію шенгену до закінчення візи, у цьому випадку все ок, а в аеропорту буде транзитом.

13. OldMan

OldMan Well-Known Member

Нет, она будет иметь недействующую шенгенскую визу (кстати, возможно и не одну, если ранее ездила в шенген), т.е. не иметь шенгенской визы.

14. Щиро вдячна вам за відгуки! Справа в тому, що я покинула шенгенську зону не повернувшись до своєї країни, а вилетівши в Латинську Америку. Чи це не має значеня?

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

термін дії моєї візи закінчився декілька місяців тому, і ближчим часом мені слід повертатись в Україну, через шенген зону. Хотіла б значи, чи являюсь я порушником закону в даному випадку?

15. Un.Known

Абсолютно ніякого. Ви мусите покинути шенгенську зону до терміну закінчення дії візи. У якому напрямку - несуттєво. Закони України не зобов’язують Вас повертатись на територію України після закінчення дії візи котроїсь з держав - Ви можете переїжджати з країни в країну, не відвідуючи поміж тим Батьківщини.

• Подобається Подобається x 5
  16. Зрозуміла. Щиро вдячна Вам за відповідь!

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А можна продовжити шенгенську візу? Якщо наприклад одна закривається, але потім через пару тижнів буквально треба знову відкривати.

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Новую надо получать. Не слышал о продлении.

19. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Никакой проблемы нет. В латинской америке в Немецком посольстве попросите открытия вам транзитной визы в Шенгенской зоне. Это нетрудно

20. Фараон

Фараон Well-Known Member

И совсем не обязательно.Просто в аэропорту в страну не пустят.И шляйся по аэропорту сколь влезет.
    Даже билет переделают,что бы не выпускать из транзитного терминала.

а де твій аватар? :)