Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Не бачу логіки. Ще не чула, щоб якийсь автобус на Ва-ву їхав через Краківець. Розумію, на Краків можна через Краківець чи Шегині... але на Варшаву.. Треба було митникам по карті пальцем повести і показати найкоротшу дорогу.

• Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як зробити візу без довідки з роботи?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

шопінг-візу робіть
    або шо хтось фінансує вашу поїздку

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну це якщо на тиждень і в Польщу, то не годиться, треба на 2 тижні.

А це що за варіант?

6. Персі

То перша на тиждень, друга на пів року, або рік. Мороки тільки є. І так, тре обов'язково зганяти в Польщу )
    Ну, наприклад, якщо заявник безробітний, то поїздку може профінансувати якийсь член його родини. Правда, в цьому випадку вже тре довідка з роботи того, хто фінансує

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну для прикладу родина з двох чоловік. Від одного є довідка, йому ще треба для другого довідку? Якось дивно.
    Хоча, віза ж для кожного своя. Я просто звик через турагентства, там просто все.

8. Персі

Треба, щоб той другий написав якусь заяву, що він поїздку фінансує. Чи треба дві довідки точно не скажу, не пам'ятаю, може й одної вистачить

9. Добрий день. Народ, підскажіть. Маючи річну візу типу С "На закупи", термін перебування 80 дн. чи можу я полетіти в Грецію зі Львовапо туристичній путівціна 10 днів??? В Польші вже була по ній і фактури вже маю.

10. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Той, хто дає запрошення зобовязується покрити Ваші витрати. І все. В анкеті Ви так і пишете, і в запрошенні так вказано.

11. Персі

Може, не зовсім в тему, але не знаю куди.
    Хтось користувався послугами Міжрегіонального центру по видачі паспортних документів? Якщо так, поділіться, що там і до чого, як швидко виготовляють
    Тре робити нові візи, а в малої закінчується термін дії дитячого проїздного, треба новий
    Була у ВВІРі, зрозуміла, що їхнє поняття "терміново" і моє категорично не збігаються :crazy:

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А на оформленнє треба подавати заброньований готель. Їкшо я його забронюю, а візу не видадут?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А мож замовити в турфірмі аби вони лиш візи зробили і житло замовили, без туру?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як оцей пункт організувати - "підтвердження достатньої кількості грошових коштів (витяг з банківського рахунку)?

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

Обічно это делается так: Узнаётся какая сумма является приемлемой для посольства. Часто достаточно 100 евро на каждый день пребывания.
    Берутся деньги, кладутся на карточку. Через день берётся в банке выписка по карточному счёту. После этого деньги с карточки снимаются и идут туда, откуда брались.
    Желательно, чтоб по карточке это было не единственное движение денег, они сейчас смотрят и на движение (по выписке) денег по карточке.

Have a nice trip.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В любому банку можна відкрити рахунок?

Я думав виписка - це як чек, подивились що вони там лежать і все.

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вообще-то да. Но лучше в крупных, и чтоб отделение поближе к Вам было.
    Но надо обязательно узнать сколько денег они берут при снятии налички (все банки жадные и за наличку берут деньги).
    И, если будете снимать деньги с банкомата, то узнайте какая комиссия удерживается банком при снятии денег со своего (т.е. банкомата этого банка) и не своего банкомата. Впрочем, не свой и не советую, мало того что снимут больше, так ещё и заблокировать могут карту при приличных суммах. Или сумму снятия в день сильно ограничить.
    Удобнее всего зарплатная карта, как правило по ней свои банкоматы выдают деньги без комиссии вообще.

Нет, это скорее справка. Банк печатает бумагу, что у вас на счёте такой-то остаток. Ну и движение денег, т.е. поступление денег на счет (сумма и дата) и списание денег со счёта.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну є банкомати, де навіть з чужих карток не знімають комісію.

Я думаю в консульства здають 80% таких виписок як я збираюся - щойно поклав гроші і все. Взагалі добре було б не знімати їх в Україні, а уже за кордоном користуватися карткою.

19. Petrivochka

Petrivochka New Member

Привіт усім!маємо з чоловіком відкриті шенгенки С , діти вписані в паспорті(2 і 9 років), ідемо на закупи до Польщі, а через тиждень до Греції , чи потрібно брати дітей з собою до Польщі, щоб їм проштампували візи, чи достатньо штампів на наших візах,бо діти потім також ідуть з нами в Грецію?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як не бачите? Я бачу логіку.

Недавно прочитав - хвалилося МЗС від партії Регіонів: тепер перетнути кордон українцям буде легше. Ось воно - в дії.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

самі? у 2 і 9 років?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)