Не бачу логіки. Ще не чула, щоб якийсь автобус на Ва-ву їхав через Краківець. Розумію, на Краків можна через Краківець чи Шегині... але на Варшаву.. Треба було митникам по карті пальцем повести і показати найкоротшу дорогу.
Або сказати, що не мали пістоля, а без пістоля біля скроні водій автобуса ніяк не хотів на Краківець повернути. ) Щось підозріло. Я не раз їхав з різними запрошеннями через різні перетини в Польщу (і Шегині, і Краківець, і Раву). Ще ні разу не доколупувались. Питають куди- впевнено кажеш- туди (як в запрошенні написано). Бувало що назад повертались через інший перетин, ніж заїхали, тоді могли запитати чому. Кажеш, що тут меньша черга, або хотів подивитись щось в іншому місці. Жодних проблем. Щось тут хтось не договорює?! Нє?
То перша на тиждень, друга на пів року, або рік. Мороки тільки є. І так, тре обов'язково зганяти в Польщу ) Ну, наприклад, якщо заявник безробітний, то поїздку може профінансувати якийсь член його родини. Правда, в цьому випадку вже тре довідка з роботи того, хто фінансує
Ну для прикладу родина з двох чоловік. Від одного є довідка, йому ще треба для другого довідку? Якось дивно. Хоча, віза ж для кожного своя. Я просто звик через турагентства, там просто все.
Треба, щоб той другий написав якусь заяву, що він поїздку фінансує. Чи треба дві довідки точно не скажу, не пам'ятаю, може й одної вистачить
Добрий день. Народ, підскажіть. Маючи річну візу типу С "На закупи", термін перебування 80 дн. чи можу я полетіти в Грецію зі Львовапо туристичній путівціна 10 днів??? В Польші вже була по ній і фактури вже маю.
А я вчора зблудила - сказала, що їду "тут близько, на закупи" (а запрошення з Варшави), то погрожували мене не пустити. Але глупа це постанова - мені що тепер - тільки в Ва-ву їздити? Чи відкривати інші візи для інших поїздок (навіть якби можна було)? Смішні такі... Той, хто дає запрошення зобовязується покрити Ваші витрати. І все. В анкеті Ви так і пишете, і в запрошенні так вказано.
Може, не зовсім в тему, але не знаю куди. Хтось користувався послугами Міжрегіонального центру по видачі паспортних документів? Якщо так, поділіться, що там і до чого, як швидко виготовляють Тре робити нові візи, а в малої закінчується термін дії дитячого проїздного, треба новий Була у ВВІРі, зрозуміла, що їхнє поняття "терміново" і моє категорично не збігаються
А як оцей пункт організувати - "підтвердження достатньої кількості грошових коштів (витяг з банківського рахунку)?
Обічно это делается так: Узнаётся какая сумма является приемлемой для посольства. Часто достаточно 100 евро на каждый день пребывания. Берутся деньги, кладутся на карточку. Через день берётся в банке выписка по карточному счёту. После этого деньги с карточки снимаются и идут туда, откуда брались. Желательно, чтоб по карточке это было не единственное движение денег, они сейчас смотрят и на движение (по выписке) денег по карточке. Have a nice trip.
В любому банку можна відкрити рахунок? Я думав виписка - це як чек, подивились що вони там лежать і все.
Вообще-то да. Но лучше в крупных, и чтоб отделение поближе к Вам было. Но надо обязательно узнать сколько денег они берут при снятии налички (все банки жадные и за наличку берут деньги). И, если будете снимать деньги с банкомата, то узнайте какая комиссия удерживается банком при снятии денег со своего (т.е. банкомата этого банка) и не своего банкомата. Впрочем, не свой и не советую, мало того что снимут больше, так ещё и заблокировать могут карту при приличных суммах. Или сумму снятия в день сильно ограничить. Удобнее всего зарплатная карта, как правило по ней свои банкоматы выдают деньги без комиссии вообще. Нет, это скорее справка. Банк печатает бумагу, что у вас на счёте такой-то остаток. Ну и движение денег, т.е. поступление денег на счет (сумма и дата) и списание денег со счёта.
Ну є банкомати, де навіть з чужих карток не знімають комісію. Я думаю в консульства здають 80% таких виписок як я збираюся - щойно поклав гроші і все. Взагалі добре було б не знімати їх в Україні, а уже за кордоном користуватися карткою.
Привіт усім!маємо з чоловіком відкриті шенгенки С , діти вписані в паспорті(2 і 9 років), ідемо на закупи до Польщі, а через тиждень до Греції , чи потрібно брати дітей з собою до Польщі, щоб їм проштампували візи, чи достатньо штампів на наших візах,бо діти потім також ідуть з нами в Грецію?
Ну як не бачите? Я бачу логіку. Недавно прочитав - хвалилося МЗС від партії Регіонів: тепер перетнути кордон українцям буде легше. Ось воно - в дії. ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ---------- самі? у 2 і 9 років?