Я теж чула, що польської візи вони не люблять, а свою неохоче дають (просять багато різних дурниць: типу записи розмов в скайпі, спільні фотографії з друзями). І ще знаю дівчину, яка на воззєднання сімї до чоловіка, який легально працює в Берліні, кілька разів безуспішно намагалася виїхати. Нормальне запрошення формату А5 приблизно. Зверху дані сторони, що запрошує, ціль перебування - zaproszenie w gościnę чи odwiedziny. Запрошення робиться в Ужонді Воєвудскім Не сильно розуміюся на їхній вертикалі в органах самоврядування.Особа, що Вас запрошує, має заплатити 30 чи 40 злотих (вже не памятаю точно), і показати купу документів - про те, що працевлаштована, що володіє помешканням (чи має укладений договір оренди житла). Може, ще щось. Ну, і анкетку заповнити. І за 2 тижні - вуаля!
Всім привіт. Мені моі родичі прислали гостьове запрошення з Чехіі.Підкажіть будь-ласка шо робити далі .
Подання заяви на отримання одноразової шенгенської візи (тривалість перебування до 90 днів) з 1 січня 2012 року.
Wizz Air Привіт! Хто літав цього року у Венецію з Wizz Air зі Львова відгукніться. Цікавить чи не чіпляються митники за польський шенген(перша поїздка по візі вже була у Польщу).
Молода незаміжня дівка і вперше за кордон, по гостьвому запрошенню?! За нім. візу забудьте. Та й Мих правий, німців вже почали задовбувати різні пшеки, румуни та болгари з їх візами, понабирали дзядів до європи, тепер самі шкодують... Думаю, Єесу не так довго лишилось, ще пару років, а шенгену і то менше - ситій північно-західній европі набридає годувати лінивих "южан" та східноєвропейських циганів, так що користайте ще хто може.
Як на мене, ситуація в Європі зараз дивна взагалі. Взяти хоча б тих же німців. Якщо ти єврей - зелена дорога, бо звинуватятять в антисимітизмі, плюс євреїв образили ше за Гітлера. Якщо ти негр, то як не пустити? Це ж расизм. А от бідному галичанину - зась. Якщо ж ви такі вже строгі, то чого Берлін називають турецьким містом? В Німеччині турок на туркові і турком поганяє. У мене живе племінниця в Швеції. То там нашестя прихожан з Ірану, Іраку і т.д. Всі в душі плюються, але ніхто не може сказати вголос, бо ж расизм, а вони ходять до місцевих шкіл, вимагають, щоб хлопці і дівчата вчилися в окремих класах, щоб дівчата не ходили на фізкультуру. Тобто, ти їх під стіл, а вони - на стіл. Що до українців, то тут питання теж є. Як можна довіряти українцям, які в своїй більшості вибрали президентом зека? Значить ми такі ж, як зеки. В принципі, логіка є.
Набила оскому вже тема турків. Але ніхто не задумується, що за всі десятиліття, що турки після війни понаїхали, німці так і не випустили їх зі сфери сервісу. Турок - це станок, шрот, блошиний ринок і продаж дьонерів. Все. Ніяких лоббі в бундестазі, ніяких депутатів, ніякого перетворення на муслімство. Але загалом про стіл і під стіл доволі актуально для Европи, то правда. А для європейця ми нічим не відрізняємось від інших східноєвропейських циганів, і вони на жаль праві. Українцю варто на себе збоку глянути, на зека, на нашу країну-болото - і перестати займатись самолюбуванням. Україна про Європу може забути назавжди.
Миху, а те наше-ваше покаяния то їм ще більше нафіг. Турками собі німці пискі витірають - але тільки у Німеччині. Бо вже на плані міхнаророднії конкуренції їх просто бояться і ріжуть зі всіх евротендерів скільки сил стачить. Сьогодніша Туреччина це молоде, гарненько образоване і дуже динамичне суспільство. Ще трохі і вони сами німцям скажуть - "а ви собі шановні цей свій ЄС.." ітд. Правду каже Самойлович - над СОБОЮ працювати, інакше не вшанують.
Так ж галичанин теж не пхається депутатом в Бундес. Для галичанина одне завдання - підзаробити. А от єврей, навідміну....інша тема. ---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ---------- Та правду Самойлович каже, хіба я проти?
Причому німці не випустять турків з плебейської сфери сервісу ще найближчі кілька десятиліть як мінімум - в універах німецьких турецьких студентів порівняно мізерна кількість, русаків і то набагато більше. Вища освіта - то не для германського турка, не його це.
Суд ЄС дозволив країнам‐членам союзу притягати до кримінальної відповідальності осіб, які отримали Шенгенські візи за допомогою обману. Таке рішення Суд ЄС ухвалив у відповідь на запит Федерального суду Німеччини, йдтеься на сторінці Facebook представництва Делегації Єврокомісії в Україні. Суд розглядав справу про організацію нелегальної міграції у країну. Суд ЄС ухвалив рішення, згідно з яким притягнення до відповідальності нелегальних мігрантів та їх помічників не суперечить законодавству Євросоюзу навіть у випадку отримання візи легально, але за допомогою обману компетентних органів (навіть, якщо візи були анульовані на момент розгляду справи). Як відомо, всередині березня у Німеччині через "нецільове використанням мульти-візи" затримали сімох українців, які поїхали відпочивати туром Львів-Дрезден-Краків. Українська правда
Свіже повідомлення: турки в Барліні зробили акцію: розповюджували прямо по вулицях Коран БЕЗКОШТОВНО!!!! Німецька влада в шоці! Ну-ну... то вам не галичани. А після Корану - спробують встановити порядки згідно Корану, їх там багато, а плюс свобода слова, плюралізм мнєній... демократія, йопересете! Тут головне галичанина не пустити на роботу! Суд ЄС: Шенгенські візи, отримані нечесно – це кримінал Вівторок, 17 квітня 2012, 15:44 Суд ЄС дозволив країнам‐членам союзу притягати до кримінальної відповідальності осіб, які отримали Шенгенські візи за допомогою обману. Таке рішення Суд ЄС ухвалив у відповідь на запит Федерального суду Німеччини, йдтеься на сторінці Facebook представництва Делегації Єврокомісії в Україні. Суд розглядав справу про організацію нелегальної міграції у країну. Суд ЄС ухвалив рішення, згідно з яким притягнення до відповідальності нелегальних мігрантів та їх помічників не суперечить законодавству Євросоюзу навіть у випадку отримання візи легально, але за допомогою обману компетентних органів (навіть, якщо візи були анульовані на момент розгляду справи). Як відомо, всередині березня у Німеччині через "нецільове використанням мульти-візи" затримали сімох українців, які поїхали відпочивати туром Львів-Дрезден-Краків.
Вихід є, а навіть два перший- хай Німеччина виключиться зі Шенгена (або хай її віключать) і хай там собі ставляє пости, систему и забороняє "нецільово користуватися" легальними візами і ніхто не буде собі голову ломати що це може значити. Другий - обмежити шенген до Німеччини, а з іншимі заключити нормальне порозуміння о безвізовим руху і вільним траснфері товарів. ---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ---------- Угу, хто тут на кого працює...
питання до тих що трохи знають: планую їхати в Італію в серпні. до того часу - зроблю польську бізнес і з нею з"їжджу в Польщу. ТОбто ціль призначення візи я якби виконаю. Тепер суть питання - цікавлять законодавчі документи(а точніше посилання на них), що я не можу робити італійську шенген-візу (навіть туристичну), бо вже маю активну польську шенген-візу (хай і іншого типу). Якщо таки можу - теж буду вдячна за посилання на документи. Бо щось шукала - не знайшла.(сліпа мабуть) Буду дуже вдячна.
Цікаво, чи інші країни теж почнуть таке витворяти. Це просто дурня якась. Я тепер зі своєю полською типу D взагалі нікуди, крім Польщі, потикнутися не зможу чи що?
Дивно все це... чув по радіо юриста, він казав: якщо у вас є будька шенгенвіза, а потрібно їхати кудись по іншим справах, то згідно міжнародного прав іншої візи непотрібно.
Шановні форумляни! Хочу спитати: чи можуть в мене бути проблеми при перетині українсько-словацького кордону (автобусом через Ужгород-Вишня Німецьке) з польською національною візою типу D? Віза неодноразово пробита на Польщі, але чи пустять з нею словаки? Наперед дякую!
Повінни, якщо докажете, що мета у Польщі Але чи пустять - я б позвонив Vyšné Nemecké - Užhorod cestný nepretržitá Tel. 0961754155