Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. Witalij Gl

Witalij Gl Member

На скільки я знаю то Карту Поляка так просто не отримати. І щоб була можливість її придбати теж не чув. Так що цей варіант лише одиницям підходить.

• Подобається Подобається x 1
  2. vollodya

vollodya New Member

Нажаль у нашому світі майже все купується і продається... так що карту поляка можна зробити навіть якщо родичів-поляків немає :)

3. tapacko

tapacko Member

Ну чому ж нажаль) для багатьох це на щастя...

4. Margaritka

Margaritka Member

Інформація перевірена?:)))

5. rostikua

rostikua Member

Чув можна купити карту поляка за 2000 y.o.

6. nelegalkaya

nelegalkaya Member

Відкривала шопінг-візу у візовому центрі. Відкрили перший раз на 7днів. З Польші привезла чеки і tax-free. І наступну відкрили на рік з коридором 90. Раніше шенгену не було.
    Віза типу С. СEL WYDANIA: 20 NA ZAKUPY. Читаю постійно форум але скажіть щоб не боялась - можу впевнено їхати по Європі в межах коридору чи знайдеться якийсь "німець" який запитає - що я тут роблю?:)

7. tapacko

tapacko Member

Вже подав документи, чекаю на візу. А де там можна взяти ті іменні чеки? і в яких магазинах можна взяти той такс-фрі? бо думаю їхати через шегині і там зразу є базар, при потребі можна і в перемишль поїхати...

8. nelegalkaya

nelegalkaya Member

Іменні чеки від руки не приймають тільки друковані... Такс-фрі в магазинах поб.техніки або хімія(прал.порошок, миючі засоби...). На суму більше 200злотих в магазині випишуть такс фрі.

9. tapacko

tapacko Member

Неодноразово їздив з шенгенською візою в інші країни, або з аеропорту з кракова або машиною, але ніхто нічо не пиняв і не провіряв і в аеропорті ніяких проблем не було...

І що потім з тим таксфрі? Вертала податки на кордоні? А звичайні чеки не підійдуть коли проплатити карточкою і там буде пистаи прізвище і імя? Та й вот цікаво якби затарився в німеччині то чеки їм можна показувтаи чи ні, всетаки віза то ж шенгенська тобто офіційно я мав право там таритися...

Сьогодні забрав паспорт, відкрили мені візу... :yahoo: Планую відвідати аквапарк в кракові)

10. nelegalkaya

nelegalkaya Member

І що потім з тим таксфрі? Вертала податки на кордоні? А звичайні чеки не підійдуть коли проплатити карточкою і там буде пистаи прізвище і імя? Та й вот цікаво якби затарився в німеччині то чеки їм можна показувтаи чи ні, всетаки віза то ж шенгенська тобто офіційно я мав право там таритися...

На кордоні якщо заїхати на оформлення - черга велика. Але я автобусом... Такс-фрі потім в Польшу - щоб вернули - в цей же магазин. Кажуть наші карти не витягують прізвище при розрахунку в Польщі хіба ГОЛД. Не пробувала...:dntknw:

11. rimboos

rimboos New Member

Привіт друзі. У мене така ситуація - маю польську візу категорії D. Річна з піврічним коридором.. коридор використаний..зараз хотів би знову з'їздити в Європу.Чи можу я відкрити візу якоїсь ін країни там Угорщини Чехії і т.д...???? чи потрібно чекати до травня щоб закінчилась моя попередня віза???
    у когось були такі ситуації??) )підкажіть.
    Роман.

12. tapacko

tapacko Member

Треба попередню візу анулювати, таке роблять в посольстві, якщо ще стара віза не закінчилась, а вже відкривають нову...

• Подобається Подобається x 1
  13. nelegalkaya

nelegalkaya Member

Підкажіть будь-ласка:). В мене дозвіл на перетин кордону(в Польшу) в рамках малого прикордонного руху
    закінчується 20 березня. Чи можу я подати документи на отримання чергового
    дозволу зараз? Чи після 20 березня?

14. Dima Lakiza

Dima Lakiza New Member

Підскажіть люди добрі! Де точно можна дізнатися, або побачити зразок заповненого запрошення для відвідин Польщі. Чи важко це зробити це для поляків, і куди треба йти і цим займатися?

15. Dimon Igorevich

Dimon Igorevich любитель

Люди добрі підскажіть! Маю Шенгенську Візу C-04(господарська діяльність) чи можу я по цій візі легально працювати в Польщі?

16. Foxy

Foxy New Member

Доброго дня всім! В мене така ситуація: Маю друзів в Німеччині, подружня пара, офіційно працевлаштовані. Вони можуть вислати запрошення, я візу ніколи не отримувала, і перший раз їду закордон, питання: якщо запрошення дають з Нім. отож візу прийдеться робити в Нім. посольстві, чула що там її отримати вперше нереально. Чи можливо робити візу в Польскому посольстві? Можливо не паритись і зробити через тур.фірму...:dntknw:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже навіть запросто.

Чув, що останнім часом німці боряться з таким явищем, що шенген відкритий в Польщі, а народ їде далі на захід.
    можуть бути проблеми.

Найкраще мати будь-яке запрошення, або бронь в готель якийсь, але реальний, бо люблять телефонувати!

18. sselev

sselev Well-Known Member

Це як? Зупиняють авто/автобус на кордоні і перевіряють візи?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

важко, клопітно і морочно.

поганий спосіб.

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

всяке буває.

20. Templar

Templar Дуже важлива персона

Блін, мені треба буде польську собі відкрити...
    Або венгерську, пермессо то заберуть, нове получати буду..
    Важко в мадярів візу отримати?

а де твій аватар? :)