Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ну надзвичайно великі гроші.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Незрозуміло.

Ви збираєтесь до шенгену вчитись? Чи Ваші батьки вже там?

• Подобається Подобається x 1
  3. Templar

И я о том же!

В яку країну їхати? ітд...
    Якщо Китай, там віза від 300$ здається)

4. neromeo

neromeo Member

це коли було? і які додаткові документи ви подавали?

я планую не один раз виїхати. а якщо першу візу відкривають в основному не більше, ніж на 15 днів - це вже може й сума вийти. Тому сарказм тут недоречний.

Ні те, ні те. Просто з друзями планую відвідати кілька країн.
    хм...відколи Китай в Шенгені??о_О я ж просив не флудити
    в яку країну?..ну, для початку в Австрію на футбол - 1 червня. і в липні в Італію та Німеччину.

5. Templar

Я, для прикладу навів.

Ну-ну....Перша віза, і щоб австрійська була...
    Можуть взагалі на 5 днів дати.
    Заходите на сайти кожного з цих посольств, і дивитесь.
    Ссилку дати?

6. Un.Known

Якщо Ви - студент денної форми навчання у українському вузі, тоді так - Ви звільняєтесь від плати за видачу візи, для цього потрібно пред’явити у консульський відділ довідку з місця навчання.

Про це говорить стаття 6, пункт 4n Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про спрощення оформлення віз.

• Подобається Подобається x 1
  7. neromeo

neromeo Member

Алилуя!)) Щиро дякую!

8. sani

sani Well-Known Member

мені цікаво як ви плануєте подорожувати без грошей?

• Подобається Подобається x 3
  9. neromeo

neromeo Member

о_О я таке писав??)

10. SPB

SPB Well-Known Member

Короткострокова віза видається до 90 днів, в мене було запрошення від іноземного ВНЗ на 2х місячне навчання, тому й дали візу на такий термін.

11. STODULKU

STODULKU New Member

Доброго вечора!В мене проблема такого маштабу,хто знає поможіть!мене депортували на Корчові за підробні печатки в паспорті(був в Чехії і мені там наші українчики сказали що можна поставити печатки і цілком легально,но виявилося що це зовсім не так)поставили мені яцики штамп в паспорті з датою доки я маю покинути Польщу і дали папери,але ніде не указано термін департації!!!!Але відпичатки взяли.Скажіть чи поможе поміняти фамілію щоб виїхати???і взалі що робити??????????Поможіть

12. Templar

Вам самому, не смішно з Вашого посту?

• Подобається Подобається x 4
  13. Un.Known

• Подобається Подобається x 5
  14. sani

sani Well-Known Member

ну чого ж, ще для надійності руки ампутувати і все можна їхати :)

• Подобається Подобається x 2
  15. STODULKU

STODULKU New Member

Дякую вам за поради,ви всі тут профі гострого язичка

16. night

night Well-Known Member

Подружитись з головою. Ви хочете і печатки не легальні і щоб все було в шоколаді. Є такий вираз "Халява любить солодких".

17. Полковник

Полковник миється в бані

Не обижайтесь на них.

Вот, нашёл для Вас пораду:

Как обнаружил врач из Сингапура, распространенное лекарство от рака воздействует на кожный покров, что вызывает затруднения при взятии отпечатков пальцев. Один из его пациентов по этой причине был недавно задержан иммиграционными властями в США на четыре часа.
    Лечивший его врач Энг-Хуат Тан из Сингапура в статье, опубликованной в журнале Annals of Oncology, пишет, что такое воздействие имеет препарат капецитабин.
    Доктор Тан, который работает в Национальном раковом центре в Сингапуре, указывает, что несколько других пациентов сообщали об утрате рисунка на пальцах, причем некоторые также столкнулись с проблемами при въезде в США. Его пациент, мужчина 62 лет, проходил химеотерапию по диагнозу рак шеи. Ему был прописан капецитабин для предотвращения ремиссии.
    Хотя этот препарат обычно используется при лечении нескольких разновидностей рака, он способен вызывать хроническое воспаление кожи ладоней или ступней, что ведет к образованию пузырьков, шелушению кожи и кровотечению. Со временем это может привести к утрате папиллярного узора на пальцах, пишет Eurolab.
    Уже в течение нескольких лет отпечатки пальцев берутся у всех въезжающих на территорию США. Полученные при въезде отпечатки пальцев сравниваются с отпечатками, взятыми при выдаче визы. Целью этого является выявление лиц, которые ранее подавали на визу и которым было отказано. Пока неясно, как быстро происходит в результате использования препарата утрата папиллярного узора. В данном случае пациент не сознавал, что с ним это произошло.
    Капецитабин используется для лечения разных разновидностей рака, в том числе груди и кишечника; относится к лекарственной группе антиметаболитов; эти препараты ингибируют образование и восстановление ДНК в клетках; раковые клетки воспроизводят ДНК для роста и размножения, опубліковано на mignews.com.ua.

• Подобається Подобається x 3
  18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А кіко той препарат коштує, не пише? :)
    Думаю, вигідніше за ті гроші сидіти дома.

19. tapacko

tapacko Member

Хто знає як там ситуація з тими шопінг візами? які для них треба документи? і чи всім підряд їх відкривають?

20. MVC

MVC Member

Зробіть "Карту Поляка" і не партесь з тими візами. І вся Європа відкрита. Перевірено особисто мною...

а де твій аватар? :)