ще обовязково зробіть копії свідоцтва про одруження та свіоцтво про народження дитини ---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- ви краще зателефонуйте в будь яке польське консульство і там попитайте,тому що кожна ситуація в кожної людини інша і тому важко дати пораду ---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ---------- всі питання ви можете задати по телефону зателефонувавши в консульство, я так ті роблю,коли в чомусь сумніваюсь
Доброго дня. Тось уже здавав документи на візу в польське консульство у Львові на Франка через е-консулят? Цікавить такий момент: після реєстрації там дають можливість роздрукувати формуляр. То саме його треба роздруковувати і клеїти на нього фото? І ще, штрихкод (остання сторінка) друкувати на звороті третьої сторінки чи окремою сторінкою. Дякую.
Здоровенькі були! Я планую зробити собі візу в Чехію, але вже не раз чув про величезні черги у чеського консульства у Львові (2008-2010). Пам’ятаю, що минулого року там був якийсь скандал, після якого видача віз була припинена. Тепер кажуть чехи знову відновили видачу віз. Скажіть, чи сьогоднішня ситуація навколо чеських віз хоч трішки змінилася в ліпшу сторону?
Великих черг там немає, десь до 10 людей в середньому, візи видають нормально, якщо звичайно ж у вас все в порядку, мені короткострокову зробили всього за 5 робочих днів)
Та навіщо вам ті посередники? Все нормально без посередників робиться. 7 календарних днів - це час, за який зараз стандартно візу відкривають. І черга на подачу документів - винятково проблема наших людей. Поляки зробили все, щоб того позбутися. Праюють якісно і швидко. Але ж наші люди, хоч у них запис і на 13:00, мусять все одно прийти на 9 і зайняти чергу. Ти приходиш на 10:30 і мусиш проштовхуватися поміж людьми, які могли спокійно собі ще зо три години сидіти вдома чи працювати на роботі. :ireful: ---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ---------- П. с. 7 календарних днів - незалежно від того, корострокову треба візу чи мульти...
А я щось сьогодні не можу анекету зареєструвати на польському єконсуляті( І в консульстві трубочки не беруть
Візовий центр Німеччини у Львові Поділіться, пліз, досвідом, хто здавав докум. там з попереднім записом та без запису (в живій черзі). Як відбувається процедура ця? Зазвичай подавав у посольство в Києві, а зараз планую в Львів, тільки не знаю як все тут відбувається. Дякую!
13 вересня я здавав вже по спрощеній схемі, а на сайті в них новина з*явилась 15го Щодо Чеського консульства, то зараз там дійсно черг нема, дружина задавала доки на візу позавчора. Справилась за 20хв.
Скажіть будь-ласка чи можна маючи Латвійський шенген вїжати через Польщу,оскільки всі рейси з України в Латвію ідуть через Польщу а потім на прибалтику. Дякую