Доброго вечора, шановні панове! Є велике бажання відкрити Шанген, але почитала такі "страхи" на форумі, що засумнівалась в результативності своїх дій....але хотіда б все-таки запитати людей компетентних в такому питанні... мій молодий чоловік проживає у Німеччині, кілька разів приїжджав в Україну і зараз дав мені запрошення на поїздку до нього у гості і усі необхідні документи, зазначені на сайті посольства. Думала, проблем не мало б бути, але у турагенції налякали тим, що консул може у мені побачити потенційну емігрантку і відмовити у видачі візи. Підскажіть, будь ласка, чи дійсно є така ймовірність...буду дуже вдячна.
Якщо всі документи в порядку і є докази, що він - Ваш друг (листування, спільні фотографії), то ймовірність, що відкриють шенген, велика. Хоча німецький шенген - один з найскладніших.
З німцями інакше і важче, та все ж поділюсь своєю думкою, може допоможе. Коли їздила до свого тоді ще хлопця-поляка, то в мені теж бачили потенційну емігрантку-заробітчанку. Довелось підтвердити, що я вчуся на стаціонарі у Львові. Це їх переконало. Якщо у Вас є робота чи вчитесь, то варто надати якийсь документ у підтвердження цього факту. Можливо це теж буде якимось аргументом для німців.
Будь-ласка, опишіть процедуру візової апеляції: Як проводиться, що треба брати з собою тощо. Дуже-дуже треба на завтра
Поділюсь власним досвідом в отриманні візи до Німеччини. Дійсно, вимагають 100% відповідності документів пам"ятці. Складність виникла у тому, що мій картковий рахунок в ІНШОМУ (НЕ "ПроКредитБанку") банку не виявився гарантією моєї платоспроможності. Довелось відкривати рахунок в "партнерському" для Посольства банку. Вище згаданий банк дуже радо вітав нового клієнта.... А загалом, досить гуманне ставлення під час співбесіди.
Доброго вечера... Опишу свою ситуацію з візами. 1. Зїздив в тур на вихідні в Краків, щоб мати як всі кажуть хоча б 1 шенген візу. 2. Службова мультивіза шенген С04 так як це перша велика, то відкрити на 4 місяці з коридором 70 днів. Зїздив чудово, але залишився там відпочивати, тому був майже 2 місяці. 3. Тут вперше почалися проблеми, дали відказ, бумажки з причиною не було, пішов до консула, він сказав що причина в тому що я був закордоном 1 раз і протягом 50 днів і вони підозрюють що я працював, ну звісно доказати я нічого неможу, тоді мені порадили поїхати в вінницю, кажуть там всім відкривають без проблем, тільки коридору 90 днів там нікому не ставлять. Я поїхав, подав документи, відкрили на пів року з коридором 70 днів. Зїздив 1 раз на 45 днів, і спеціально ще раз потім на 1 день щоб не було таких проблем як минулого разу. 4. Цікава ситуація, казали мені що якщо маю 2 шенгенки то тепер мені вже мають відкрити на рік, зробили мені запрошення з польщі, зібрав інші документи, подав їх і у відповідь отримую відказ, але тепер є бумажка з поясненям причини: -інформації складені для підтвердження цілі та умов перебування виявилися невірогідними. Запитав в віконечку видачі, сказали що то мабуть проблеми з запрошенням. Перевірили повністю запрошення, все там добре, думаю може якесь непорозуміння сталося з польської сторони, інша людина їздила на ту фірму, привезла мені ще 1 запрошення, точно таке ж тільки з новішою датою, подав я ще раз, сьогодні забрав і знову немає візи, тільки тепер в документі про візказ 2 і 8 галочки стоять, суть їх 1 і таж... Кажуть тепер в них є база відмов і якщо навіть подам в вінницю то всеодно можуть дати відмову. Хто що порадить в цій ситуації? Невже я тепер став безвиїздний? Через яке ще посольство можна відкрити піврічну шенгенку?
В чому саме полягає дана процедура? Я подавав доки ще раз. Зі всіма доками було все ок, а то що вних до мене "особиста неприязнь" через те що вони припускають що я там працював то я їм нічо неможу довести... А ще якби я їм розказав що я в іспанію на море їздив то взагалі б ніколи більше не відкрили...
Хто може проконсультувати на рахунок запрошення для бізнес візи? Я працюю в ІТ (компютерщик ) і всі інші документи крім запрошення мені допоможуть зробити з місця роботи. Чи має значення від якого підприємства мені підійде запрошення? І головне що в ньому має писати, щоб не виникло проблем в консульстві? А то мені пропонують тільки від торгових, транспортних і т.д.? Дякую.
Та по суті там потрібне власне лише тільки запрошення зі сторони роботодавця.. Воно дуже просто робиться. Треба 2 чи 3 рази полякам прийти в ужонд воєвудський і шось там заплатити. Їм просто лінь напевно.. А які взагалі документи Вам зроблять? Запрошення не здавайте в консульство, а копію, бо на кордоні треба буде показати.
Я неправильно виразився. Всі документи крім запрошення мені допоможуть зробити з мого теперішнього місця роботи тут в Україні. Я не збираюсь їхати в Польщу на роботу. А так як всі довідки на мене будуть як на комп'ютерщика то і запрошення мені треба відповідне. Хоча мені без різниці, аби в консульстві не відмовили [/QUOTE]
Ааа, тоді з якою метою їдете? Не простіше зробити документи ті, які потрібні для конкретної мети? Якщо туристично, то за ті самі гроші, які треба витратити на запрошення, можна ж зарезервувати місце в найдешевшому хостелі. Резервації вистачить для візи.
Туристична не підійде, мені потрібно візу щоб їздити туди-сюди досить часто. Проконсультуйте, або допоможіть з запрошенням, будь-ласка.
можливо хтось підкаже, як можна відкрити візу дитині 14р. ? у нас з чоловіком візи є і не одна тай всі довгострокові , їздимо закордон що тижня, через тиждень, у доньки також є 2 візи але Італійскі, ( можна звісно знову робити Італійску, але не охото у Київ їхати) хотілось би зробити шенген щоб з нами подорожувала. Що для цього потрібно окрім тих док. що зазначені на сайті консуляту?
Додайте до запрошення від фірми угоду про найм або співпрацю, де вкажіть чіткі терміни роботи. Решта документів буде не принципова... ---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ---------- Вам тоді потрібна мультивіза тип С. П.С. В запрошені якраз і більшість проблем...
???? Така порада - зацікавитеся, що там треба підписувати, коли в приватному режимі офрмляєте запрошения в воєводскому уряді, и чи Ви б підписалі це для людини, про яку Ви нічого не знаєте і є знайомим Вашого знайомого по інеті. Багато разів проходив цей шлях.
Якщо я була б зараз оформлена ПП, то б зробила це запрошення. Або принаймні б пішла в б ужонд і поцікавилась. Поляки навіть слухати не хочуть. Для них "піти в ужонд" - це вже велика проблема. Так само і з оформленням на роботу іноземців. Занести заяву в ужонд праци - то капєц як тяжко і проблемно. Знаю що кажу, бо постійно з цим стикаюсь.