Шенгенська віза

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Grek, 23 тра 2008.

1. Alesia bangi

Alesia bangi New Member

Доброго вечора, шановні панове!

Є велике бажання відкрити Шанген, але почитала такі "страхи" на форумі, що засумнівалась в результативності своїх дій....але хотіда б все-таки запитати людей компетентних в такому питанні...

мій молодий чоловік проживає у Німеччині, кілька разів приїжджав в Україну і зараз дав мені запрошення на поїздку до нього у гості і усі необхідні документи, зазначені на сайті посольства. Думала, проблем не мало б бути, але у турагенції налякали тим, що консул може у мені побачити потенційну емігрантку і відмовити у видачі візи.

Підскажіть, будь ласка, чи дійсно є така ймовірність...буду дуже вдячна.

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Якщо всі документи в порядку і є докази, що він - Ваш друг (листування, спільні фотографії), то ймовірність, що відкриють шенген, велика. Хоча німецький шенген - один з найскладніших.

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З німцями інакше і важче, та все ж поділюсь своєю думкою, може допоможе.
    Коли їздила до свого тоді ще хлопця-поляка, то в мені теж бачили потенційну емігрантку-заробітчанку. Довелось підтвердити, що я вчуся на стаціонарі у Львові. Це їх переконало. Якщо у Вас є робота чи вчитесь, то варто надати якийсь документ у підтвердження цього факту. Можливо це теж буде якимось аргументом для німців.

4. Alesia bangi

Alesia bangi New Member

Дуже вдячна за допомогу!:give_rose:

Спробую, може пощастить!:)

5. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

Будь-ласка, опишіть процедуру візової апеляції: Як проводиться, що треба брати з собою тощо. Дуже-дуже треба на завтра:)

6. Alesia bangi

Alesia bangi New Member

Поділюсь власним досвідом в отриманні візи до Німеччини.
    Дійсно, вимагають 100% відповідності документів пам"ятці.
    Складність виникла у тому, що мій картковий рахунок в ІНШОМУ (НЕ "ПроКредитБанку") банку не виявився гарантією моєї платоспроможності. Довелось відкривати рахунок в "партнерському" для Посольства банку. Вище згаданий банк дуже радо вітав нового клієнта....
    А загалом, досить гуманне ставлення під час співбесіди.

7. tapacko

tapacko Member

Доброго вечера...

Опишу свою ситуацію з візами.
    1. Зїздив в тур на вихідні в Краків, щоб мати як всі кажуть хоча б 1 шенген візу.
    2. Службова мультивіза шенген С04 так як це перша велика, то відкрити на 4 місяці з коридором 70 днів. Зїздив чудово, але залишився там відпочивати, тому був майже 2 місяці.
    3. Тут вперше почалися проблеми, дали відказ, бумажки з причиною не було, пішов до консула, він сказав що причина в тому що я був закордоном 1 раз і протягом 50 днів і вони підозрюють що я працював, ну звісно доказати я нічого неможу, тоді мені порадили поїхати в вінницю, кажуть там всім відкривають без проблем, тільки коридору 90 днів там нікому не ставлять. Я поїхав, подав документи, відкрили на пів року з коридором 70 днів. Зїздив 1 раз на 45 днів, і спеціально ще раз потім на 1 день щоб не було таких проблем як минулого разу.
    4. Цікава ситуація, казали мені що якщо маю 2 шенгенки то тепер мені вже мають відкрити на рік, зробили мені запрошення з польщі, зібрав інші документи, подав їх і у відповідь отримую відказ, але тепер є бумажка з поясненям причини:
    -інформації складені для підтвердження цілі та умов перебування виявилися невірогідними.
    Запитав в віконечку видачі, сказали що то мабуть проблеми з запрошенням. Перевірили повністю запрошення, все там добре, думаю може якесь непорозуміння сталося з польської сторони, інша людина їздила на ту фірму, привезла мені ще 1 запрошення, точно таке ж тільки з новішою датою, подав я ще раз, сьогодні забрав і знову немає візи, тільки тепер в документі про візказ 2 і 8 галочки стоять, суть їх 1 і таж...
    Кажуть тепер в них є база відмов і якщо навіть подам в вінницю то всеодно можуть дати відмову.

Хто що порадить в цій ситуації? Невже я тепер став безвиїздний? Через яке ще посольство можна відкрити піврічну шенгенку?

Вкладення:

• VIDMOVA.jpg
      VIDMOVA.jpg
      Розмір файлу:
      71,4 КБ
      Переглядів:
      19
  8. sani

sani Well-Known Member

апіляцію пробували подавати?

9. tapacko

tapacko Member

В чому саме полягає дана процедура? Я подавав доки ще раз.
    Зі всіма доками було все ок, а то що вних до мене "особиста неприязнь" через те що вони припускають що я там працював то я їм нічо неможу довести... А ще якби я їм розказав що я в іспанію на море їздив то взагалі б ніколи більше не відкрили...

10. Newman

Newman Member

Хто може проконсультувати на рахунок запрошення для бізнес візи?
    Я працюю в ІТ (компютерщик :) ) і всі інші документи крім запрошення мені допоможуть зробити з місця роботи.
    Чи має значення від якого підприємства мені підійде запрошення? І головне що в ньому має писати, щоб не виникло проблем в консульстві?
    А то мені пропонують тільки від торгових, транспортних і т.д.?
    Дякую.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та по суті там потрібне власне лише тільки запрошення зі сторони роботодавця.. Воно дуже просто робиться. Треба 2 чи 3 рази полякам прийти в ужонд воєвудський і шось там заплатити. Їм просто лінь напевно.. А які взагалі документи Вам зроблять?
    Запрошення не здавайте в консульство, а копію, бо на кордоні треба буде показати.

• Подобається Подобається x 1
  12. Newman

Newman Member

Я неправильно виразився.
    Всі документи крім запрошення мені допоможуть зробити з мого теперішнього місця роботи тут в Україні. Я не збираюсь їхати в Польщу на роботу.
    А так як всі довідки на мене будуть як на комп'ютерщика то і запрошення мені треба відповідне. Хоча мені без різниці, аби в консульстві не відмовили
    [/QUOTE]

• Подобається Подобається x 1
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ааа, тоді з якою метою їдете? Не простіше зробити документи ті, які потрібні для конкретної мети? Якщо туристично, то за ті самі гроші, які треба витратити на запрошення, можна ж зарезервувати місце в найдешевшому хостелі. Резервації вистачить для візи.

14. Newman

Newman Member

Туристична не підійде, мені потрібно візу щоб їздити туди-сюди досить часто.
    Проконсультуйте, або допоможіть з запрошенням, будь-ласка.

15. Milena

Milena Member

можливо хтось підкаже, як можна відкрити візу дитині 14р. ? у нас з чоловіком візи є і не одна тай всі довгострокові , їздимо закордон що тижня, через тиждень, у доньки також є 2 візи але Італійскі, ( можна звісно знову робити Італійску, але не охото у Київ їхати) хотілось би зробити шенген щоб з нами подорожувала. Що для цього потрібно окрім тих док. що зазначені на сайті консуляту?

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Додайте до запрошення від фірми угоду про найм або співпрацю, де вкажіть чіткі терміни роботи. Решта документів буде не принципова...

---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Вам тоді потрібна мультивіза тип С.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Питала знайомих поляків, але ніхто не хоче паритись, або просто боїться.. Поляки. Вибачайте :sad:

18. Agaton

Agaton Well-Known Member

????

Така порада - зацікавитеся, що там треба підписувати, коли в приватному режимі офрмляєте запрошения в воєводскому уряді, и чи Ви б підписалі це для людини, про яку Ви нічого не знаєте і є знайомим Вашого знайомого по інеті.

Багато разів проходив цей шлях.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо я була б зараз оформлена ПП, то б зробила це запрошення. Або принаймні б пішла в б ужонд і поцікавилась. Поляки навіть слухати не хочуть. Для них "піти в ужонд" - це вже велика проблема.
    Так само і з оформленням на роботу іноземців. Занести заяву в ужонд праци - то капєц як тяжко і проблемно. Знаю що кажу, бо постійно з цим стикаюсь.

20. Agaton

Agaton Well-Known Member

мені комплектація отого барахла забірає тиждень + поїздки до урядів.
    ну але я вроді теж поляк...

а де твій аватар? :)