Достатньо у випадку, якщо будуть при паспортному контролі в Німеччині питатися, чому Ви туди прилетіли, сказати, що основна Ваша мета - Польща, куди Ви поїдете з Німеччини, просто в Німеччині у Вас якісь справи (які у Вас там дійсно є, інакше б Ви туди не летіли).
2 роки тому я писала то все українською. Латинкою лише своє ПІБ, імена батьків і назву пропускного пункту. На сайті консульства є латинська транслітерація - http://www.lwowkg.polemb.net/index.php?document=167. Напевно тепер треба все латинкою. Не знаю. Подзвоніть спитайте, або напишіть мейл (на мейли відповідають, якщо підписатись своїми ПІБ. анонімам не відповідають) А Ви читали інформацію під лінком, який я давала? "Як заповнити анкету про видачу візи" - http://www.lwowkg.polemb.net/index.php?document=124 Там же все по пунктах розписано що і як писати.
хто заповнював візову анкету в електронному вигляді на http://www.e-konsulat.gov.pl/ у вас не виникало проблем з введенням дат...(дата народження, дата вїзду, дати видачі документів)...тому що коли я вводив так як сказано воно показує що "неправильна величина"...я спробував всі можливі варіанти! не підкажите що роботи або як ви вводили дати?
Там написано формат RRRR-MM-DD, Ви саме так і вводили? Валідація формату дати там наступна: '(19|20)[0-9]{2}-(0|1)[0-9]-[0-3][0-9]' Тобто, якщо Ви вводите наприклад сьогоднішню дату у форматі 2010-07-14 і тим не менш, отримуєте помилку, потрібно повідомити їх адміністратора.
tak, diycno, potribno govorutu pravdy, I vge v Nimechuni i kolu mene zaputyvav polckuy mutnuk,to I skazala scho v Berlin. daykuy
Скажіть, будь-ласка, от у Львові є польське консульство на вул. Франка і на вул. Сміливих, чим вони відрізняються і куди краще здавати документи,щоб отримати шенгенську візу? І ще одне питання, ми плануємо їхати в Польщу разом з чоловіком, чи можу я за нього здавати документи, чи потрібна присутність двох?
Перепрошую за мій оффтоп на ваш, м"яко кажучи, також оффтоп... Все залежить від того, як якісно ви намалювали ту візу, пензликом чи фломастерами, на п"яну голову чи тверезим.
Минулого літа їздила до Італії по польській шенгенці, можу сказати що до Польщі краще поїздом, і зручніше, і швидше, і менша ймовірність затримок та й паспортний контроль дуже швиденько пройшла. На мою думку це безпечніший та спокійніший варіант. Єдиний недолік, в 2 рази дорожче за автобус.
Доброго дня! Маю запитання щодо заповнення анкети на візу шенген в Польскому Консульстві. Я планую їхати в Польщу (основна країна), потім в Німеччину. Як правильно заповнити 22 графу- країна призначення (чи можно вписувати дві країни - Польща, Німеччина) і 23 графу - країна першого в'їзду? А також, якщо заброньовано декілька готелів- в Польщі і Німеччині, як потрібно подавати в анкеті адреси їх усіх? Дякую.
Чесно кажучи, не зрозумів, як стосується моїх запитань ваше?! Слава богу не мав відмов у наданні віз.
А я не розумію, навіщо в Києві, де є німецьке консульство (і німецький порядок), йти в польске, в которому, зазвичай, байзель.
Чи може хтось дати відповідь, чому польську робочу візу відкривають тільки терміном до 01.01.2011р.? Раніше я діставала нормально - на рік, а тепер в поляків змінилися якісь там приписи - дають запрошення на працю тільки до кінця року... Вже чула про аналогічну ситуацію від кількох знайомих. По непідтверджених чутках (не беру на себе відповідальність говорити, що це так і є), з нового року плануються якісь суворіші норми контролю: чи то паспорти інші будуть, чи що... Може хтось стикався чи має якусь інформацію.
Все залежить від того куди і на який термін ви їдете. Наскільки я зрозумів, отримати відповідь по суті запитання на цьому форумі стало проблематичним.