Шах і мат президента

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 6 кві 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Шах і мат президента

Що до роботяг.... Ну а Кабмін не створює сьогоднішню ситуацію? Ви дійсно "красіво живете вже сьогодні"? Невже Юля і далі сприяє підвищенню цін на бензин??? Одна просьба: тільки без лозунгів....

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

панове - маю пропозицію.
    Всі вони (політики) хороші і один одного варті. І кожен з них дурить "електорат", просто у різній мірі.
    Може, для розмаїтосці, спробуйте зараз укласти перемир'я і тим часом припинити старі баталії - натомість можемо зіграти в цікаву гру ;)
    --
    Кожен може викласти своє бачення сучасних подій і прогноз на майбітнє, і кожен (тільки без лайки та жорсткої критики) може оцінити ймовірність того, чи збудеться прогноз опонента.
    Тобто,
    - у кожного свій "лот" - прогноз подій, і своя оцінка ймовірності, що буде саме так.
    - до того лота кожен опонент додає свою ймовірність такого результату
    - і саме головне - бажано на основі цього скласти можливі варіанти, і оцінити їхню вірогідність.
    Перші результати можна буде звірити по екзитполах за тиждень перед виборами, другі - по результатах виборів, далі "контрольна точка" - дата призначення уряду, і, головна - подорожчання на початку опалювального сезону.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я чомусь підозрюю, що перемиря дуже хитке.

Уявіть собі ситуацію. Один з депутатів ВР вносить законопроект : прохідний бал у ВР - 7%. Як думаєте? Які дії Сан Санича?

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сьогодні коментатор підтвердив припущення, яке я пару днів тому висунув у цій гілці: вся дестабілізація і штучна криза - сценарій Росії, спрямований на те, щоби загальмувати вступ України до ВТО.

• Подобається Подобається x 2
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Не иначе Ю. подкупили ? :D

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто б сумнівався? Трудові книжки Мороза та Януковича лежать у Кремлі.

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:D А трудові книжки Ющенка і Тимошенко у США. Отак і живемо.:o

8. Чернобылец

И Ющенко тоже. :D

Чуть не забыл. Это ведь не конец. Теперь в Раде продолжится. И опять всплывет.

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

> уявіть собі ситуацію. Один з депутатів ВР вносить законопроект : прохідний бал у ВР - 7%. Як думаєте? Які дії Сан Санича?
    таки закликаю вас до перемир'я - і тому не оцінюватиму дій жодної сторони ;) але таки "торкнуло" - думаю, купить сердечних крапель зо два ящики. Бо всі попередні роки саме коло цієї відмітки він хилитався - і примара Конотопської відьми ввижатиметься йому щоночі ;)
    --
    Ну ви і розписалися! ану всі спати :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Чернобылец

Читайте. Все сначала. :)

Досрочные парламентские выборы возможны, если не меньше 151 народного депутата сложат свои полномочия. Об этом заявил премьер-министр Украины Виктор ЯНУКОВИЧ на общей пресс-конференции с председателем Верховной Рады V созыва Александром МОРОЗОМ в воскресенье.

http://www.unian.net/rus/news/news-197336.html

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

О!!! Спати!!! А я думаю, шо ж я забув зробити?:D Мудра порада. Я от сиджу, тому що сьогодні у нас День міста, святковий настрій.;)
    Всім спокійної ночі.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Маячня на рівні ПТУ друкарок для районних судів.
    Або - "ви б хотіли". Цікаво, куди злиняє Мороз ?
    Країни Санта-Клауса його не впустять :)
    Один шлях - до міста Великие_Луки.ru - батьківщину холодильників "Морозко" :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яке спати? Тут долю країни обговорюємо!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

От я не можу зрозуміти одного питання:

Мороз, книжка якого є в Кремлі (ніхто не сумнівається) з депутатами комуністів, соціалістів та регіонів на посаду міністра оборони затверджують Кузьмука, який успішно, під своїм чітким керівництвом полюбляє збивати російські пасажирські літаки.

Я цього ніяк не можу зрозуміти!

Або чому Росія любить Кучму, який з приводу збиття літака висловився: "одним літаком більше, одним - менше, ще й не так люди гинуть.."

ПАРАДОКС!

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вчора кожний випуск новин на ВВС починався репортажем з Києва. З наступними коментарями. Так ось майже всі коментатори сходилися думками, що нинішня дестабілізація в Україні - це сценарій розроблений в Росіїї.
    Адже положення Росії в світі мягко кажучи незавидне. Холодні відносини з Англією через вбивство Литвиненка, прихід до влади Саркозі в Франції, який терпіти не може Путіна, справжня холодна війна з США.
    І в такій ситуації ще втратити остаточно Україну - це вже неприпустима розкіш для Росії.
    Але, думаю, та "ведмежа" політика Росії може хіба що ще більше погіршити для неї ситуацію.

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє! В них не "трудові книжки"... В них "страховий поліс":cool:

17. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Проще простого, тыкать пальцем в сторону России.

И так, шо мы маем:

Федорович и ПР – заинтересованы в развитии страны, потому как их бабки вложены в корпорацию «Украина». Их зависимость от Москвы – бред, хотя бы потому, шо не нужны им лишние хозяева и лишние контролеры.

Оппозиция – политические наркоманы, кроме собственной морды с экранов TV их больше ни чего не интересует. И чихать они на народ хотели.

18. levandivka

Вашими устами, Шинкарю, та мед пити...
    Думаю, їх інтереси зараз троха вище поверхом - у бабках з бюджету, чхати вони хотіли на бізнес! І народ, само собою...

19. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

О, прально.
    Стало быть заинтересованы, что бы в бюджете было побольше денег.
    Это вряд ли
    А это верно. Но поневоле, ради себя именно им приходится о нем заботится.
    Нормальная мировая практика.

20. levandivka

Не правильно:
    Вони зацікавлені брати в бюджет не від свого бізнесу!
    Вони, запустивши лапу в бюджет, бізнесові копійки можуть не враховувати.:cool:
    Є, звичайно, супер-ощадливі...:D
    Політичний туризм? Добре! + від туризму є.
    Але мене сильно турбуює кількість новонамальованих купюр ("на підвищення пенсій"). І ріст цін.

а де твій аватар? :)