Шах і мат президента

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 6 кві 2007.

1. Mike

Mike Well-Known Member

Відповідь: Шах і мат президента

Подививсь учора-сьогодні "Свободу слова", і таке враження, що сильна держава для народу не потрібна нікому, тільки одному-двом журналістам (і населенню, яке поки нічого не може).
    Виявилося, що правтично єдиним, що зв`язує владу з народом в Україні і є "Свобода слова":). Дійсно, за 15 років виросло щось незрозуміле і нікому не потрібне, дитя повної безконтрольності і безвідповідальності. З населенням в сторонці як ягня на закланні. Хто може підняти голос від населення, і як?

• Подобається Подобається x 3
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гм... від величі до клоунади.... ;)

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

так... Генпрокуратуру оточила проплачена біомаса. Спітнілі, смердючі, вештаються по базару і "Великій кишені" без майок. Миються в бюветі на Кловському Узвозі. Чому їх пожежники не обіллють водою ?

Ось, помилуйтеся: (моб., з вікна машини)
    Це вулиця Гусовського. За правим каштаном - прокуратура.

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ой...чо деется...чо деется то?????????:eek: :eek: :eek:

"По пути в Киев блокированы три с половиной тысячи бойцов внутренних войск
    3 480 военнослужащих внутренних войск, направленные в Киев из регионов для исполнения распоряжения президента Украины по обеспечению правопорядка блокированы по пути в столицу.

Об этом заявил в эфире "5-го канала" в субботу вечером заместитель начальника внутренних войск Николай Мишакин.

По его словам, сейчас они находятся "в местах, где их задержали и заблокировали", сообщает «Интерфакс-Украина».
    "
    http://for-ua.com/ukraine/2007/05/26/214813.html
    Помнится..в декабре 2004 года ...на дискотеке М2004 и на "5-м"..стоко разговоров то было...стоко разговоров..об Ирпене и Попкове....
    А щас что творят..енти дЭмократы??????
    А Ляпина то...Ляпина..да и Жвания..и Аваков....ха-ха-ха...:D :D
    чуть из трусов вчера не выпрыгивали..у Саввика Шустера на "СС"...
    Вот умора то...совсем уже "Ю" с приветом стал..а такой дЭмократ...уж такой дЭмократ был на дискотеке то....:D :D

5. afterstep

все-таки тема президентського мату залишилася нерозкритою....

6. Boris_Kiev

Тоді (2004) Попков був з такими навіть не промілле, а процентами алкоголю в крови, що народ перекрив бульдозерами виїзд з частини, а самого, кажуть, повезли до Глевахи (обласна психушка) на детоксикацію.

7. Читатель_Обкома

Кто казал то?Бабка Параска...:D :D :D
    И про снайперов?То же она? :D :D :D

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:D Та можу розкрити... одним словом з 3-х букв... Не буду, бо Мартіні забанить.:sad:

9. Читатель_Обкома

10. Boris_Kiev

Модератори, прошу відреагувати на допис Читателя http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=78803&postcount=148

Таке враження, що автор сидить у якійсь Пермській печері та стьобається з майбутнього своїх дітей та онуків.

Здохли соціалісти, Читателю. Ясно ?
    Хоча може знову будуть до виборів підкидати в поштові скриньки свою газетку "Товарищ".
    Дуже зручно: перевірив рівні масла, тосолу, тормозухи, обтер руки "Товарищем" і кинув на асфальт - щоби двірник обізлився на розповсюджувачів. :)

11. Читатель_Обкома

Борисе!Це не монтаж!А было в действительности...сам видел по телеку!!!
    Ги-ги-ги...а НЕКТО вчера...оченно "ласково"...высказался о людях...тоже
    стоящих за "майбутнього своїх дітей та онуків."...да еще и фоточку приложил с мобильничка!
    А вот хрена Вам Борисе!Выборы покажут...а я еще и посмеюсь над Вами!
    :D :D :D
    Хочется процитировать одного форумлянина...но не буду называть его имени...из этических соображений...просто процитирую...:
    Хай выпускают...хоч больше макулатуры будет...бизнес наш...номано пойдет!:cool:

12. Boris_Kiev

Посмітеся з себе. І з майбутнього свого "бізнесу".
    Хочете "шведську модель соціаізму" ? Податки 40 % ?
    Шведи вже самі протестують.
    І запросіть до Обухова ту бомжу (70 грн/доба), яка вештається моїм районом, струшуючи з себе блощиць.

13. Читатель_Обкома

Борисе!Мне абсолютно фиалетово!!!
    Дети выросли..сами себя обеспечивают..а я сам ..уж при любой власти проживу!!!
    Маловато что то..опять рЫгЫоналы скроили!!!!:eek: :eek:
    Ну..с эти к Черновецкому...помнится...Вы так активно..в свое время за него агитировали!:D :D

14. afterstep

панове - ви не могли б толерантніше?
    Скажімо, Читачу - Ви б дійсно могли поспівчувати Борису, адже коло його помешкання майже декласовані елементи вештаються....
    Борисе, адже Читач не використовує фотошоп - він лише ретранслює зроблене кимось.... ну, дещо інший у нього погляд на сучасні події - але ж доволі часто на одному й тому ж фактажі доволі часто будують протилежні висновки?

• Подобається Подобається x 2
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо від них чекати? Спочатку Кобздонівські ролики "токабнєбило войни", тепер плакатік вивісили... Стьоб?
    Най си тішать, і перводять папір.

• Подобається Подобається x 1
  16. Boris_Kiev

Пам"ятаю, пам"ятаю !
    хтось сприйняв за "25-й кадр" проскокування кадрів попереднього сюжету на плівці (внаслідок роздовбаності монтажного апарату та/або недбалості монтажера). Скільки було галасу в пресі та Неті !
    Довелося взяти "на слабО" і добряче роздратувати одного Інтерівського фахівця, щоби він видав фаховий висновок.

P.S. картинку Читателя можна скомпілювати в звичайнісінькому Paint'i. Чи навіть в Excel'i !
    Ось тільки прапорці на передньому плані канкрєтна видають, звідки вуха ростуть.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Домовилися...

Виконають, чи ні - невідомо, адже не раз домовлялися.
    Єдине, що мене тривожить - Мороз. Якось дивно все це виглядає.
    Я підтримую Ющенка. Я, хоч-не хоч, мушу зрозуміти Януковича, бо як-не як ПР має підтримку. Мороз же виглядає як злодій, який вкрав владу у людей. Немаючи жодної підтримки населення - він сьогодні щось ще вирішує і це при рейтинзі 2,5%!!! Злодій!

• Подобається Подобається x 1
  18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зверніть увагу на радісну пику Януковича і перекошене табло Мороза

А те , що чітатєль ретранслює зроблені кимось фото, це, звичайно, зрозуміло. От тільки навряд чи людина, яку турбує доля країни, в якій живе, буде ретранслювати чиїсь брехливі картинки про громадянську війну...

• Подобається Подобається x 3
  19. Читатель_Обкома

А вот не надо ля-ля-ля Мартини..при всем моем уважении к Вам!!!:ireful1:
    Вы то ...лично..хоть можете обходится без лозунгов??????
    Фото висело в ВР!!!!
    Меня... гражданина "яку турбує доля країни, в якій живе, "...не меньше Вашего!Если Вы видите жизнь...токо из окна собственного автомобиля...монитора...или посещаемого магазина...то я я хоть понимаю...
    где и как изготовляется тот первичный продукт...основу которого и составляет бюджет Государства!!!
    В том ,числе и производства туалетной бумаги и картона!Я вижу..как живут работники Киевского КБК...как работяги жили раньше..и что их ждет..при этом Президенте!!!
    За что я и не уважаю...нашего Президента!!!На сегодняшний день...я даже классически не могу его назвать Гарантом Конституции!!!!
    :ireful1: :ireful1: :ireful1:

20. afterstep

угу - а перекошене табло мороза все-таки більш адекватне ситуації, ніж (далі я таки зароблю нестачу в 3 бали) прояв безглуздої радості президента ;)
    Не знаю, наскільки вам Коробова подобається - але її інтерпретація (з ретроспективою до канівської четвірки) таки більше на правду подібна ;)

а де твій аватар? :)