Шах і мат президента

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 6 кві 2007.

1. Аналитик

Аналитик миється в бані

Відповідь: Самосожжение президента Украины в благодатном огне

levandivka
    Цитата:
    ------------------------------------
    Цікавий у Вас підхід до аналітики:
    попрання Закону - зле, ай-яй-яй...
    спроби домовитися - ще гірше, одразу Піскуном попрікаєте, граблями по голові грозите.
    І ТАК - зле, і ТАК - недобре! А де ж конструктив? Що Ви пропонуєте? Чи у Вашу місію входить лише видавати аналіз: нюхайте?

. Конструктив немыслим без аналитики. Раскол между рядовыми гражданами начинается благодаря тому, что вбрасывается сомнительная информация, которую часть граждан принимают за абсолютную истину. Другая часть граждан так же безоговорочно верит другой информации, полученой из другого источника. Эти группы сходны в одном: если им подсунуть текст с другим мнением, у них начинает болеть голова. Потому разговор с ними бесполезен. Они сразу стремятся перейти к оскорблениям. Обратите внимание на предыдущие тексты: у кого нет аргументов, обязательно гадость скажет.

. Конструктив мне видится в сегодняшнем проекте Закона ВР о совместных досрочных выборах. Это то, ради чего заварила кашу наша дама с косой. Теперь она может с чистой совестью вспомнить про Конституцию, обвинить гаранта в её нарушении, добавить компромата от себя и торжественно идти на выборы. Не удивлюсь, если регионалы поддержат её на пост президента. И с ней сумеют договориться лучше, чем с сегодняшним гарантом.

Анализы не всегда приятно пахнут, но по ним ставится диагноз.

2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: Шах і мат президента

Почитав я Указ-2, така ж галіматья як і перший.

Стаття визначає перелік випадків коли Президент може достроково припинити повноваження ВР. Ніяких інших прав у президента щодо припинення повноважень ВР немає. Якщо є, то вкажіть де саме?:confused:
    Це стосується громадян. А для державних службовців (яким є і Президент) діє інша норма: держслужбовець зобовязаний діяти відповідно до законодавства (Конституції), на виконання законів, і у спосіб передбачений законодавством країни. Президент не може вчиняти дії які не є в межах його повноважень. Дострокове припинення повановажень ВР входить до повноважень Президента, але тільки у визначених Конституцією випадках.
    Так у Кучми повноваження були не ті що в Ющенка.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А навіщо воно Вам?..
    Є перспектива у КС затесатися?

Я - ніколи не читаю не потрібне практично. І час заощаджується і здоров'ю корисніше.

4. KabMiner

Ні, в КС затесатися перспектив у мене немає, але просто дістали маразми президента. Як кажуть: Не могу молчать!!! :eek:

5. levandivka

Файно Президент вчора Круглий Стіл з квадратними ідіотами провів. Особливо Симоненка обрубував душевно. :p

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Президент поводить себе не як ПРЕЗИДЕНТ ДЕРЖАВИ, а як капризний хлопчисько. Що значить РНБО буде керувати країною? Він що, не знає, що це консультативний орган? Просто коаліціанти в черговий раз показали свою слабкість. Вони не бійці на політичному фронті.

7. KabMiner

Саме так.
    Я вже другий раз робить поступку для Ю&Ю.А даремнно, якщо в 2004 році це можна було зрозуміти, то зараз - ні. Президент показав себе повним дилетантом, який навіть не уявляє які у нього повноваження, і як він в межах цих повноважень може управляти державою. 100%-профнепридатність.
    Регіоналам потрібен більш рішучий лідер.
    Я трохи тушується і тормозить в конфліктних ситуаціях.:sad:

8. levandivka

Наскільки я зрозумів, на круглий стіл були поставлені чіткі запитання. Звучало, якщо не помиляюся "Звіт робочої групи".
    Всі закиди Сімонєнка і Азарова, заткнуті згадкою про РНБО, банально виходили за рамки. Оффтоп, іншими словами.

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Президент заявив: або ви домовитесь (при чому домовитесь так, як Я хочу), або країною буде керувати РНБО.
    А от як раз Симоненко і Азаров висловилися по суті. І аргументували, чому не можна проводити вибори в липні.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вертухай їм потрібен, а не лідер.

• Подобається Подобається x 1
  11. levandivka

Не ТАК!
    Або ви про дрібне тут зараз домовитеся, як ми з Яником про суть рішення домовилися... Або!..

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Блин..... :D :D :D очередной мат...
    Ющенко уволил секретаря СНБО!

[11:42/12.05.2007]

Президент Украины Виктор Ющенко своим указом освободил Виталия Гайдука от должности секретаря Совета национальной...

...безопасности и обороны Украины в связи с поданным им заявлением об отставке.

Как сообщает УНИАН, другим указом Глава государства назначил Ивана Плюща на должность секретаря СНБО.

Гайдук находился в должности секретаря СНБО с 10 октября 2006 года.
    http://www.from-ua.com/news/49723fe514de2.html
    Умереть не встать....:D
    И Плющь сгодился.. ха-ха-ха... вот умора то...

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Антирисная штука ..архивчики...:D :D
    И сравните с сегодняшним...
    М..да..... дождались..истенных демократов....:sad:

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ви помітили, що у нас на форумі практично не обговорюються поточні політичні баталії? :) Розділ малоактивний....

15. Boris_Kiev

Ну... вчора була сумна подія в родині наших друзів, тому я не прогулявся до Генпрокуратури подивитися на шоу.
    Сусіди бачили, як (ніби Беркут) чемно стукав чоботами в двері, а інші "ряджені" все примірялися, як би то перескочити через паркан.
    Хоча в сусідньому кварталі пожежна частина і могли принаймні замовити "водні процедури" :)
    Спробую проїхати там по дорозі на роботу, якщо вулицю не перекрили.

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"Спробую проїхати там по дорозі на роботу, якщо вулицю не перекрили."
    Ну, и как успехи?
    Проехали, или будем всякие страшилки писать?

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Думки...:)
    1. Всім з часом набридають ці баталії. До того ж все це відображається на житті кожного( наприклад я ще не отримав зарплатню за квітень, навіть авансу). :sad:
    2. Погода, люди не висипаються, не мають бажання псувати нерви.
    3. Прихильників більшовицької коаліції стає с кожним днем все менше, немає с ким сперечатися.:cool:
    4. Може то добре що пересічні люди не "воюють". Треба йти на вибори, всі це усвідомлюють. Весна прийшла вже, а Морозу хребта ніяк не зламати...:D

18. Boris_Kiev

Не поехали. Проблемка на работе - поспать не дали.
    Может в обед сгоняю - посмотрю, как менты метелят "чекистов". Или наоборот.

19. KabMiner

Жаль, що Дюма так рано помер - міг би продовжити свої романи про мушкетерів Ю і гвардійців Я, а то хлопці стараються, а митця здатного увічнити їх подвиги немає :o , так воювати не цікаво;)

20. Boris_Kiev

Ну ось - новинарі одного порталу скинули на мило:

а де твій аватар? :)