Шашлик

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем levandivka, 2 тра 2008.

  1. manur

    manur Well-Known Member

    От, сидю та й голову ламаю..... яку саме з наданих вами маленьких хитростей і яким боком до шашлика присобачити????:facepalm:
     
  2. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    @Un.Known , ось такий має бути мангал )))

    11150625_886625728062095_156398470438643750_n[1].jpg

    17619_886623788062289_3437313194186975445_n[1].jpg
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  3. ollan

    ollan Well-Known Member

    Это из журнала "Наука и жизнь". У меня в папке штук 10, наверное, таких страниц-вырезок из этих журналов лежит. Пользительные такие мелочи-хитрости.:good:
     
  4. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

  5. ollan

    ollan Well-Known Member

    Почему в ущерб? Как раз очень полезные штучки. Если сильный ветер, можно с подветренной стороны устанавливать, чтобы угли не раздувало излишне.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Нормально все з функціоналом. Поки на нижніх зубчиках пенсіонерки готуються, можна на верхніх снєгірєй закоптити )))
     
    • Смішно Смішно x 4
  7. ollan

    ollan Well-Known Member

    У меня мангалы и из 1,5-1,8 мм лет по 8-10 служат. Просто, при изготовлении и эксплуатации, нужно учесть некоторые моменты.
     
  8. manur

    manur Well-Known Member

    Нинька мені зателефонували і повідомили, що в лісі полізла папороть. Отож, в неділю планую вилазку на природу із смажінням мнєса з папороттю (а може, ще й з картохлями). Вже з товаришем-лісником попередньо домовився.

    Напевні, тре з собов яке відерко взяти і сіль. Як тої папороті буде досить, то таки й засолити не гріх.

    Як хто не розуміє, про що то я туй вповідаю, то прошу перечитати мій допис № 65 в цій же темі.
     
  9. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    горівки певні.. :)))
     
  10. Kaccip

    Kaccip Смерть ворогам

    Свиснув з Одеського форуму. Кажуть, що так москалі шашлик жарять.

    [​IMG]

    А ось так, дуже оригінально

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    Дик кацапи ж... ;)
    [​IMG][​IMG]
     
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Певно то Ляшко шашлики готує :)))
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  13. manur

    manur Well-Known Member

    В неділю з товаришем поїхав на далекий хутір (там не кожне авто доїде)))), в лісі назбирали папороті, з собою привіз кусок мняса. Нормально)))) Тре було ще й в лісі папороть нафоткати - так сказать "на корню"))) Але забув за тим збиранням)))

    Але, камчатська папороть мені здалася грубша і соковитіша від нашої:sad:

    Може, вартує в інших місцях пошукати.

    Інше фото - то є така краса на хуторі. Отой будиночок - то є місце для сна на вуликах. Помічна штука від багатьох хороб.

    DSCN0088 1.jpg DSCN0093.JPG
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    До
    [​IMG]

    (Решту не встигаю фоткати, всі хочуть їсти) :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Гм...
    image.jpg
     
  16. UNIA

    UNIA Well-Known Member

    Имущество нечего портить...
     
  17. Alisik

    Alisik миється в бані

    Очень люблю мясо на костре, не важно какое. главное что бы с дымком.
     
  18. Veselka alj

    Veselka alj Well-Known Member

    І не важливо кого:)))
     
  19. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    [​IMG]
     
    • Смішно Смішно x 4
  20. katkat

    katkat Member

    Ми готуємо шашлік із вирзки (стейки). Рішим м`ясо шовщиною як вказівний палець, перчим, солим + приправа до шашлику. Цибідю ріжим кубиками і мнем (цибулю потрібно багато). Потім перекладаем в цибулю і м`ясо підготовлене. Краще якщо м`ясо буде маринуватися сутки. Жарити на сітці барбекю. Жарити всього 7 хв., ми навіть заскаємо час, періодично перевертаючи м`ясо. Вс хто коштував наш шашлик тепер готують тільки так, тому що він получаеться сочним и дуже смачним.
     
    • Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)