Ну та це ясно, але якщо хтось, таки, все ж таки такого вірусяку хапнув...? Ще додам, що "фейрволл" врятує "батька українського інтернету", але щось я цій прозі, чомусь, не довіряю, може просто треба з ним розібратися?
Як збільшити файл підкачки оперційки Віндовс ХР! Для покращення швидкодії системи. Права клавіша жметься по "Мій комп" -> Свойства-> Закладка Дополнительно -> вискакує наступне далі тиснем параметри котрі відносяться до Бистродействие вискакує Закладка Дополнительно-> Изменитьі там заповнюємо вікно Далі можна поекпериментувати. десь читав що исходний размер і максимальний размер мають співпадати для кращої швидкості роботи причому в більшу сторону. можна файл підкачки зробити на вибір системи поставивши навпроти цього пункту гапличок, або перенести його на інший локальний диск. Ну і звичайно натиснути Задать
Як Форматнути флешку Так щоб була фалова система NTFS, за допомогою стандартних можливостей Віндовс ХР! Клікнувши правою клавішею мишки по вашій флешці вибираємо СВОЙСТВА-> В закладці Оборудование клікаєм один раз по вашій флешці щоб вона була активною і знизу клікаєм свойства В закладці Политика відмічаємо поле Оптимизировать для виполенния ->ОК Тепер коли ви будете форматувати флешку Через правий клік по нії же У ваз зявиться можливість вибрати файлову систему NTFS Вдалого Форматування
Шалені ручки улюбленої доні добрались до улюбленого ноутбука чоловіка . В результаті одну кнопку не можу зафіксувати на місці, бо там тріснули на основі обидві штучки, які мали входити в спецотвори на кнопці, тобто сама основа рухома, кнопка ставиться, але нижня її частина підскакує вверх, вже не фіксується. То вже ніц не можна зробити? Чиоснову для кнопки можна десь купити і замінити? Чи в сервіс звертатись? Ото в чоловіка радості буде ввечері нічого не робимо, ніби не дуже воно й заваджає. Шкода звичайно, але то таке...
Запитати про запасну клавішу можна, звісно, у відповідних майстернях, де ремонтують ноутбуки. Проте, як варіант, можна просто замінити її іншої, яка менш часто використовується, а то й взагалі малопотрібна вам. Себто щоби пустувала саме найменш потрібна кнопка, а не якась з часто вживаних. Крім того, ви вже напевне розібралися з механізмом знімання/вставки клавіш.
Раніше, коли натискала на лінки, то вони відкривались в нових закладках в кінці. Тепер відкриваються зразу після закладки, в якій я є. Відкриваю натисканням на скроллер на мишці. Та і так, якщо клікаю по лінку правою мишкою і вибираю "Відкрити в новій закладці", то все одно не відкривається вкінці, а десь поруч. Раз відкривається в наступному вікні, раз через одно-два. Я не знаю що я зробила, хоча здається, що нічого, крім оновлення версії Мозілли.. Це якийсь глюк Мозілли, пов'язаний з оновленням, чи я натиснула якусь комбінацію клавіш, яка змінила налаштування? І де таке щось налаштовується?
Я сьогодні (не без допомоги коханої доці) вилила на клавіатуру ноутбука солодкий чай і тепер дуже туго йде клавіша пробіл і замок . Чи можна самому якось це усунути, не розбираючи ноутбук?
Дякую! Хоча вже здається, що так зручніше, як Мозілла зробила зараз І ще одну новинку Мозілли зауважила. Коли клікаю правою кнопкою миші на малюнку/фотці, то вже нема "Properties", a "View Image Info". Прикольна штука, коли треба покопіювати лінки на кілька фоток з однієї сторінки, але зазвичай треба тільки з однієї, а воно трохи з затримкою загружується. Можна якось змінити на попередній вигляд, як було в Properties?
треба вишпортати клавіші, помити їх, помити підложку, поставити клавіші на місце. Нічо складного, але марудна справа((
Якщо таки будете розбирати, то перед тим зробіть фотку клавіатури, щоб потім знати де яку кнопку чіпляти
Первый компьютер с российским процессором поступил в продажу за 200 тысяч рублей Первый персональный компьютер «АРМ Эльбрус-401», о начале продаж которого стало известно 5 мая, стоит около 200 тысяч рублей. Об этом изданию TJournal сообщили в компании-разработчике МЦСТ. По словам ее сотрудника, цена компьютера существенно снизится к концу года, когда его запустят в серийное производство. «АРМ Эльбрус-401» работает на базе четырехъядерного микропроцессора «Эльбрус-4С» с тактовой частотой 800 мегагерц и максимальной производительностью 50 гигафлопс. На компьютер установлен жесткий диск SATA 2.0 на 1 терабайт и видеокарта AMD Radeon серии 6000. Пока компьютер доступен для заказа только юридическим лицам. Для сравнения, процессор Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge) стоимостью около 12 тысяч рублей показывает производительность в 118 гигафлопс, а Intel Core i7-5960X (Haswell) за сумму около 60 тысяч рублей — 350 гигафлопс.