Угу, в Оттаві при 30-градусному морозі та 80% вологості. Ото в чоловіків фантазія. Най кобіта із запаленням до лікарні трафить, лиш би подивитися було на що. Ви би бачили, Самойловичу, як тут взимку вбираються, вам би не сподобалося, однозначно...
На щастя, не люблю ні шкіряного взуття, ні одягу, ні шуб. М'ясо їм з дитинства, тому неможливо від нього відмовитись. Навіть якщо захочеться. Тягне на м'ясне і все тут. Як на шоколад . Хоч і тваринок шкода, але їсти то хочеться.. (егоїстка я певно..) Про акцію. Вчити дорослих - безглуздо. Треба з дітей починати, як на то пішло. Це, напевно, нездорово позбавляти організму тої їжі, до якої він звик..
А такі, як я на малюнку подавала? Мені здавалося, що в тебе якісь схожі є. Чи то не замшеві? Тут є цілі магазини шкіряного одягу та виробів із хутра (як і всюди), але я так не люблю той специфічний сморід, який вони мають, що такого не можу носити на собі. А вдома маю старі кожухи із кози. І люблю їх взимку носити.
Замшеве взуття не ношу теж, хіба літнє взуття мало вставки (до речі, не знала з чого роблять замшу, поки не почитала цю тему.. :shy. Маю на осінь із замінника (ти про ці думала?): А на зиму із шкіри таки купила (або з замінника, не пійму, бо і дешеві і ніби шкіра..), бо замші не довіряю (мерзну і мокну), а дешевої альтернативи нема..
Тамте дівча щось худе занадто. З такого борщу не звариш, ні.... Ні, подобаются мені ті веганьці... Одно таке мені каже, мовляв, не хочу їсти яєк, бо то ж їсти малих курочок. Ага, кажу, які курочки, там же когута на тих фермах немає. От бачили б ви очі того венаньця..... Я мало не луснула с реготу А он ті черевички з тканини... З чого тканина? Невже бавовна? Ага, зара... Певно, якийсь поліестр. А все остатне точно пластік. Звідки пластік? З нафти. А що бува, коли нафту ту здобувають? О тож. Піду я сальца з"їм
Але ж шкіряне не порівняєш ні з яким найякіснішим замінником. Для мене взуття і замінник - це взагалі несумісні речі. В заміннику, коли тепла погода - жарко, коли холодна - холодно. Незручно, ноги "не дихають". Та і на вигляд вони нікудишні. Влітку, звичайно, можна обійтись виробами з тканини, а от взимку - ніяк, як на мене. Може колись все-таки придумають якісний замінник, який не буде за властивостями відрізняитсь від шкіри. А щодо замші - це шкіра, потерта зверху, а нубук - шкіра, пошита навиворіт, з певною додатковою обробкою. Тобто взуття з замші і нубука - шкіряне взуття.
Та ні, симпатичні. Але після невеликого терміну носіння починає "проявлятись" замінник. Часто з"являються тріщини, та й на нозі взуття з замінника виглядає досить негнучким ( мабуть так можна описати).
Не помітила. Ці мені зручні. Тріщин немає. Минулорічні теж у чудовому стані. Ну, але то залежить, хто і на скільки часу купує, мабуть.
Та я, взагалі, не по своєму взутті дивлюсь, а за чужим, бо сама з замінника не купую. Скажіть праду: невже вам з замінника більше подобається і більш зручне ніж шкіряне???
А я от з замінника взуття не можу носити,хоч ти трісни воно мене парить,ноги на нього погано реагують.
І з чого вони? Ага, коли ту нафту здобувають, вмирає куда більше звірів, чим на ті шкіряні черевики, але ж ми того не бачимо, і нам байдуже. Так?
Так, звісно. Он гади шкіряні мала - то суперове взуття на зиму! :y: Зараз маю такі чоботи, що продавець казала, що шкіра, але по ціні вони явно на шкіру не тянуть.. Але мені якось без різниці - носяться добре, в холод не мерзну, на вигляд подобаються, більше мені ніц не треба . Ой, а чому ми тільки про взуття? Є ще куртки шкіряні і шуби.. От їх то вже є чим замінити, як на мене. Але то вже питання смаку і стилю, а не жалю до тварин, як на мене..
З цим погоджуюсь цілком - тому і почала писати про взуття. Думаю і жалю теж. Просто, якщо мова йде про вегетаріанство, то це не в ту тему.
Із якихось man-made матеріялів. Так я ж їх не купувала з екогологічних чи вегетаріянських міркувань. Я не вегетаріянка. Щодо екології роблю все можливе зі свого боку, але не так, щоб вже зовсім ВСЕ. Капці мені сподобалися, то й купила. Оцього не ношу. Але ношу пуховики та дублянки. Я лише екзотичні хутра не купую, бо тваринок шкода, а решта за принципом подобається/не подобається.