Шалена акція вегетаріанців.

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем bora, 2 жов 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Угу, в Оттаві при 30-градусному морозі та 80% вологості. Ото в чоловіків фантазія. Най кобіта із запаленням до лікарні трафить, лиш би подивитися було на що. :)))
    Ви би бачили, Самойловичу, як тут взимку вбираються, вам би не сподобалося, однозначно... :tongue:

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На щастя, не люблю ні шкіряного взуття, ні одягу, ні шуб. М'ясо їм з дитинства, тому неможливо від нього відмовитись. Навіть якщо захочеться. Тягне на м'ясне і все тут. Як на шоколад :). Хоч і тваринок шкода, але їсти то хочеться.. (егоїстка я певно..)
    Про акцію. Вчити дорослих - безглуздо. Треба з дітей починати, як на то пішло. Це, напевно, нездорово позбавляти організму тої їжі, до якої він звик..

• Подобається Подобається x 3
  3. Liliyah Romanova

А такі, як я на малюнку подавала? Мені здавалося, що в тебе якісь схожі є. Чи то не замшеві? :blush:

Тут є цілі магазини шкіряного одягу та виробів із хутра (як і всюди), але я так не люблю той специфічний сморід, який вони мають, що такого не можу носити на собі. А вдома маю старі кожухи із кози. І люблю їх взимку носити.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Замшеве взуття не ношу теж, хіба літнє взуття мало вставки (до речі, не знала з чого роблять замшу, поки не почитала цю тему.. :shy:).
    Маю на осінь із замінника (ти про ці думала?):

А на зиму із шкіри таки купила (або з замінника, не пійму, бо і дешеві і ніби шкіра..), бо замші не довіряю (мерзну і мокну), а дешевої альтернативи нема..

• Подобається Подобається x 1
  5. Liliyah Romanova

Угу, я також. :)))
    От і я про те.

6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тамте дівча щось худе занадто. З такого борщу не звариш, ні.... :)

Ні, подобаются мені ті веганьці... Одно таке мені каже, мовляв, не хочу їсти яєк, бо то ж їсти малих курочок. Ага, кажу, які курочки, там же когута на тих фермах немає. От бачили б ви очі того венаньця..... Я мало не луснула с реготу :)

А он ті черевички з тканини... З чого тканина? Невже бавовна? Ага, зара... Певно, якийсь поліестр. А все остатне точно пластік. Звідки пластік? З нафти. А що бува, коли нафту ту здобувають? О тож.

Піду я сальца з"їм :)

• Подобається Подобається x 3
  7. Natalia

Natalia Well-Known Member

Але ж шкіряне не порівняєш ні з яким найякіснішим замінником. Для мене взуття і замінник - це взагалі несумісні речі. В заміннику, коли тепла погода - жарко, коли холодна - холодно. Незручно, ноги "не дихають". Та і на вигляд вони нікудишні. Влітку, звичайно, можна обійтись виробами з тканини, а от взимку - ніяк, як на мене. Може колись все-таки придумають якісний замінник, який не буде за властивостями відрізняитсь від шкіри.
    А щодо замші - це шкіра, потерта зверху, а нубук - шкіра, пошита навиворіт, з певною додатковою обробкою. Тобто взуття з замші і нубука - шкіряне взуття.

8. Liliyah Romanova

Гм, наприклад такі.
    У чому нікудишність?

9. Natalia

Та ні, симпатичні. Але після невеликого терміну носіння починає "проявлятись" замінник. Часто з"являються тріщини, та й на нозі взуття з замінника виглядає досить негнучким ( мабуть так можна описати).

10. Liliyah Romanova

Не помітила. Ці мені зручні. Тріщин немає. Минулорічні теж у чудовому стані. Ну, але то залежить, хто і на скільки часу купує, мабуть.

11. Natalia

Та я, взагалі, не по своєму взутті дивлюсь, а за чужим, бо сама з замінника не купую. Скажіть праду: невже вам з замінника більше подобається і більш зручне ніж шкіряне???

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я от з замінника взуття не можу носити,хоч ти трісни:sad: воно мене парить,ноги на нього погано реагують.

13. Liliyah Romanova

Мені якось байдуже. :dntknw:

14. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

І з чого вони? Ага, коли ту нафту здобувають, вмирає куда більше звірів, чим на ті шкіряні черевики, але ж ми того не бачимо, і нам байдуже. Так?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, звісно. Он гади шкіряні мала - то суперове взуття на зиму! :y: Зараз маю такі чоботи, що продавець казала, що шкіра, але по ціні вони явно на шкіру не тянуть.. Але мені якось без різниці - носяться добре, в холод не мерзну, на вигляд подобаються, більше мені ніц не треба :).
    Ой, а чому ми тільки про взуття? Є ще куртки шкіряні і шуби.. От їх то вже є чим замінити, як на мене. Але то вже питання смаку і стилю, а не жалю до тварин, як на мене..

• Подобається Подобається x 2
  16. Natalia

З цим погоджуюсь цілком - тому і почала писати про взуття.

Думаю і жалю теж. Просто, якщо мова йде про вегетаріанство, то це не в ту тему.

Останнє редагування: 9 жов 2008
  17. Liliyah Romanova

Із якихось man-made матеріялів.
    Так я ж їх не купувала з екогологічних чи вегетаріянських міркувань. Я не вегетаріянка. Щодо екології роблю все можливе зі свого боку, але не так, щоб вже зовсім ВСЕ.
    Капці мені сподобалися, то й купила.
    Оцього не ношу. Але ношу пуховики та дублянки. :pardon:
    Я лише екзотичні хутра не купую, бо тваринок шкода, а решта за принципом подобається/не подобається.

а де твій аватар? :)