Шалена акція вегетаріанців.

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем bora, 2 жов 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то просто вітерець тінейджерів... тре якось себе проявити, а нічим... приходиться по асфальту повалятися....

2. harmony

harmony Well-Known Member

Якщо серйозно, мені шкода тварин, хоч з невідомих мені причин люблю пироги / вареники/ зі шкварками, шпондер, шинку, хорошу ковбаску. Не знаю, як побороти цю звичку. Буває з"їм м"яса, а потім думаю, невже не можна обійтись без нього ?
    З іншої сторони, якщо взяти свиней, то який сенс у їх вирощуванні, якщо не вживати в їжу ?

3. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

та можна просто перестати вирощувати
    тим більше, що поки одна свиня виросте то з’їсть купу зерна і городини і ще там чогось
    якби не згодовували ростили тварин на забій, то більше таких продуктів було би людям
    коротше обійтися можна, нема бажання

і ще. моя тьотя колись трохи працювала на норковій фермі
    після кількох розповідей норкової шуби я задурно не хочу
    хай інші носять як їм конче треба для понтів

• Подобається Подобається x 5
  4. mavka

mavka Well-Known Member

а взуття з тонко вичиненої шкіри таке свіжопахнюче, вишукане, комфортне для ніжки Вамподобається? отож, і мені, гуманісту, теж... хіба зі змії якоїсь... ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вже написала у іншій гілці:

• Подобається Подобається x 1
  6. harmony

А як тоді бути з нашим українським салом ? Нас просто не зрозуміють в світі.

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Чим поганий замінник або взуття із тканини? :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

бурки, наприклад, нє?

9. Liliyah Romanova

Ну чому? Ось такі наприклад.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє!
    Бурку нєтрожь! Чим Сівка завинив?
    Він, хоч і горбатий, але животноє!

• Подобається Подобається x 4
  11. bora

bora Well-Known Member

Ще кілька років тому знайома з Польщі скаржилася, що її облили якоюсь кислотою, щоб понищити шкіряну куртку. Я це до того, що агресивні течії (таких і без вегетаріанців досить) викликають тільки негатив до себе і аж ніяк не викликають розуміння і бажання краще дослідити тему. Вони ж облили живу людину і це могло як завгодно закінчитись. Про яке співчуття такі особини можуть взагалі говорити? Що вони можуть знати про нього якщо кидаються на себеподібних гірше звірей?
    Тому моя думка - саме у такому прояві - це данина моді і бажання виділитись закомплексованих людей, в яких бракує уяви чи умінь для іншого способу заяви про себе.

І якщо від хутра в принципі відмовитись можна, то закладена вже генами природа в нас не дозволить кожному обходитись без м"яса. Я спеціально раніше подавала таблички з життєвонеобхідними вітамінами та мікроелементами, що потрапляють до людського організму через їжу - так не кожен організм зможе з"їсти стільки замінників всіх мікроелементів, і не в кожного ці продукти засвояться так само, як м"ясо. Тому сподіваюсь ті, хто наважиться перестати вживати м"ясо - спочатку проконсультуються у лікаря. Адже різка зміна раціону приводить і до летальних випадків - в історіїї таких прикладів досить.

12. harmony

Ну, та не такі вони вже й страшні... Не слід плутати поодинокі випадки з масовістю. Може ви хочете сказати. що м"ясоїдні не обливають один одного кислотою ? Думаю, що набагато частіше, ніж в тому випадку.

13. Дана

Дана Well-Known Member

Від таких мештиків я би не відмовилася, а зимою? Як пережити нашу сиру, противну холодну зиму в взутті з замінника? Для мене ноги змерзли -все капець, я не робітник, можу їхати додому, бо нормально працювати я не зможу.

• Подобається Подобається x 3
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

два види взуття не промокають: кирзові чоботи та ґумаки.... :):blush:

пс. дві вовняні шкарпетки -- і всьо гуд! :)

15. Дана

Дана Well-Known Member

"Ой не смішіть диктарора у мене і так губа тріснута "(уривок з з кліпу Капітуляція)
    Ви мене представте -в банк входить панянка в кирзових чоботях і з платежами на пару сотень тисяч гривень.!!!

Останнє редагування: 7 жов 2008
    • Подобається Подобається x 2
  16. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Читаю і сміюсь.. Таке враження, що я у "Кімнаті сміху" :)))

17. harmony

А шо ? Нормальна конспірація і прикольно. Я знаю випадок, як на Сихові, кінцева Зеленої. в автосалоні чоловік купляв джип. Прийшов з сумкою, в якій була майже з верхом картопля. Оглянувши і перевіривши джип, висипав картоплю, вийняв звідти сумочку з долярами і готівкою заплатив за авто.

18. Summer

Summer Well-Known Member

:))) супер! можна розказувати як анекдот :good:

19. Liliyah Romanova

Ну, я на холодні зими купую собі замшеві, але то вже теж вид шкіри фактично.
    Отакі наприклад.
    [​IMG] [​IMG]

Значить, нема ради. На зиму мус тепло вбиратися.
    Хоча тут у ґумаках ходять. Вони тут різних кольорів та фасонів. І тут це нормальна річ, в принципі. То в Україні вбираються щодня, як на магазинну вітрину. :dntknw:

Останнє редагування: 7 жов 2008
    • Подобається Подобається x 3
  20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

До тих, котрі справа, ще панчохи трошки вище коліна, чорні колготки і міні-спідничку. М-м-м-м-м....

а де твій аватар? :)