Та то просто вітерець тінейджерів... тре якось себе проявити, а нічим... приходиться по асфальту повалятися....
Якщо серйозно, мені шкода тварин, хоч з невідомих мені причин люблю пироги / вареники/ зі шкварками, шпондер, шинку, хорошу ковбаску. Не знаю, як побороти цю звичку. Буває з"їм м"яса, а потім думаю, невже не можна обійтись без нього ? З іншої сторони, якщо взяти свиней, то який сенс у їх вирощуванні, якщо не вживати в їжу ?
та можна просто перестати вирощувати тим більше, що поки одна свиня виросте то з’їсть купу зерна і городини і ще там чогось якби не згодовували ростили тварин на забій, то більше таких продуктів було би людям коротше обійтися можна, нема бажання і ще. моя тьотя колись трохи працювала на норковій фермі після кількох розповідей норкової шуби я задурно не хочу хай інші носять як їм конче треба для понтів
а взуття з тонко вичиненої шкіри таке свіжопахнюче, вишукане, комфортне для ніжки Вамподобається? отож, і мені, гуманісту, теж... хіба зі змії якоїсь...
Ще кілька років тому знайома з Польщі скаржилася, що її облили якоюсь кислотою, щоб понищити шкіряну куртку. Я це до того, що агресивні течії (таких і без вегетаріанців досить) викликають тільки негатив до себе і аж ніяк не викликають розуміння і бажання краще дослідити тему. Вони ж облили живу людину і це могло як завгодно закінчитись. Про яке співчуття такі особини можуть взагалі говорити? Що вони можуть знати про нього якщо кидаються на себеподібних гірше звірей? Тому моя думка - саме у такому прояві - це данина моді і бажання виділитись закомплексованих людей, в яких бракує уяви чи умінь для іншого способу заяви про себе. І якщо від хутра в принципі відмовитись можна, то закладена вже генами природа в нас не дозволить кожному обходитись без м"яса. Я спеціально раніше подавала таблички з життєвонеобхідними вітамінами та мікроелементами, що потрапляють до людського організму через їжу - так не кожен організм зможе з"їсти стільки замінників всіх мікроелементів, і не в кожного ці продукти засвояться так само, як м"ясо. Тому сподіваюсь ті, хто наважиться перестати вживати м"ясо - спочатку проконсультуються у лікаря. Адже різка зміна раціону приводить і до летальних випадків - в історіїї таких прикладів досить.
Ну, та не такі вони вже й страшні... Не слід плутати поодинокі випадки з масовістю. Може ви хочете сказати. що м"ясоїдні не обливають один одного кислотою ? Думаю, що набагато частіше, ніж в тому випадку.
Від таких мештиків я би не відмовилася, а зимою? Як пережити нашу сиру, противну холодну зиму в взутті з замінника? Для мене ноги змерзли -все капець, я не робітник, можу їхати додому, бо нормально працювати я не зможу.
"Ой не смішіть диктарора у мене і так губа тріснута "(уривок з з кліпу Капітуляція) Ви мене представте -в банк входить панянка в кирзових чоботях і з платежами на пару сотень тисяч гривень.!!!
А шо ? Нормальна конспірація і прикольно. Я знаю випадок, як на Сихові, кінцева Зеленої. в автосалоні чоловік купляв джип. Прийшов з сумкою, в якій була майже з верхом картопля. Оглянувши і перевіривши джип, висипав картоплю, вийняв звідти сумочку з долярами і готівкою заплатив за авто.
Ну, я на холодні зими купую собі замшеві, але то вже теж вид шкіри фактично. Отакі наприклад. Значить, нема ради. На зиму мус тепло вбиратися. Хоча тут у ґумаках ходять. Вони тут різних кольорів та фасонів. І тут це нормальна річ, в принципі. То в Україні вбираються щодня, як на магазинну вітрину.