Шацькі озера

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Мих, 10 чер 2007.

1. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Тобто попередили?

2. majolika

majolika Well-Known Member

що озеро забруднене стічними водами

• Подобається Подобається x 1
  3. tanchyk

Це вже третій рік говорять, але досі офіційно ніхто не оголосив! Світязь вважається найглибшим і найчистішим озером в Україні!

• Подобається Подобається x 2
  4. hunter

hunter мандрівник

а хто знає чи треба платити за те, щоб немети поставити і чи можна там вогонь палити?

5. tanchyk

Минулого року на гряді і на Світязі намет коштував 5 грн, і машина 10 грн. за добу. Вогонь палити звичайно можна!!!

6. Honda

Honda Well-Known Member

Теж хочу в Шацьк цього року... Перечитала дописи, подивилась в неті, і чомусь хочеться на о. Пісочне...

7. ovod

ovod Well-Known Member

шо за острів такий? як робінзонка? пробуй...
    а я якось в п'ятницю підскочу...

8. Honda

Honda Well-Known Member

не острів, а озеро:)))

9. ovod

ovod Well-Known Member

таке велике озеро що на ньому є безлюдний острів?
    ну пару туземних нудистів не в щот...

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо то ті шо бачив я ...то то не зруб...а якийсь матеріал "під дерево"

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Ви згущаєте краски...звичайно п'яних можна зустріти...і без матюків в нас ніхто не розмовляє, але ваші діти то всьо і в дома бачать ....

Шацьк то просто дешеве місце відпочинку ..і озеро з чистою водою...в машину скочив...за півтора години на місці)..гроші там особливо тратити нема на шо тож і виходить недорого............ну і студенток повно))))

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Дайте спокій))...скільки там того міста Шацьк)...скільки там тих вод)))))))....навіть якщо це правда))

Минулого року вода була дуже чиста (на око) ...на глибині 3-5 метрів дно видно чудово))

11. Honda

Honda Well-Known Member

От такі карти знайшла.
    Вже незнаю куди краще... В принципі вибирати і об"їздити буде можливість, так як плануєм їхати машиною... Та й хочеться, шоб і людей не було багато... До комарів я вже морально підготувалась, вони мене кусають навіть тоді, коли їх майже нема..
    Шо порадите? Поїздка планується на кінець липня-початок серпня.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гугл планета земля крутіше ;)

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Тоді найкраще все і об'їздити))...з халупкою проблем не буде))........але яб краще взяв намет)

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Комарів там не бачив...правда вони мене майже не кусають...

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Тоді вже їдьте....скоріше всього там зараз пусто....або в понеділок))...теж людей мало)

13. Honda

Honda Well-Known Member

Я б вже туди їхала... так хочеться відпочинку... але не виходить:sad:

• Подобається Подобається x 4
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я наприклад навпаки люблю коли людей багато))

• Подобається Подобається x 2
  15. Honda

Honda Well-Known Member

А що скажете про Гряду?

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я там тільки заїздив подивитись).........мені сподобалось)

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

18. malunka

malunka New Member

Дівчата, хочемо поїхати на 3 дні з маленькою дитиною,
    порадьте, будь-ласка, гарну базу чи готельчик?!:dntknw:

19. tanchyk

На глибині 10 метрів усе видно, ми двічі плавали на острів, то мали змогу це перевірити! А ще цікаво, що посередині озера можна вийти і стояти у воді по кісточки!

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Тоді Вам точно не на Гряду, а лише в с. Світязь в приватний сектор, на місці будиночків здають дуже багато, всюди висять на воротах : "Здаю кімнати"

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Гряда найбільш "двіжнякове" місце, до 2 ночі у чотирьох барах на вулиці жива музика. Є багато магазинчиків, базар, дисотека під відкритим небом і дискоклуб "Одіссей"! Якщо хтось хоче спокою, то не підійде!

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

А ще ввечері пахне шашличком і грають гітари...... мммммммм, я вже знову туди хочу! Минулих вихідних озеро вже було дуже тепле!!!!! Моя дитина в 2 рочки з води не вилазила!

• Подобається Подобається x 3
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Дякую за таку інформацію... А можливо нам і не заважатиме народ:)) Нас тільки двоє буде їхати.... А на Гряді приватні будиночки теж є, чи тільки пансіонати?

а де твій аватар? :)