Відповідь: Шацькі озера Ну так я і не сумнівалася.Сьодні вгриз в кісточку на нозі.Чешеться,заразаааааааа!!!!
Відповідь: Шацькі озера скверні комарі цього року. Вони напевно теж люблять колір винозної крові, нє?
Відповідь: Шацькі озера Жінка хоче їхати на два тижні, їй пропонують на якоюсь там турбазу, але без харчування. Кажуть за харчами їздити десь 10 км та самі готуйте. Я жодного разу не був на тих озерах, розкажіть як воно там з рибалкою, чи є платні плавзасоби, чим себе там зайняти? Де краще для купання? Бух та розваги для таких як Кушнарь не цікавить. Але цікавить, де таких "відпочиваючих" менше? Які ціни на проживання?
Відповідь: Шацькі озера На свитязі є де пообідати - звиклому кафе, яких там є багацько і досить не дорого навіть для Львова, а шо вже мовити відносно Києва?
Відповідь: Шацькі озера Мих, у столиці не всі заможні, як доречи і у Львові. Скільки коштує пообідати, краще скіко за день витрачається на харч для одного?
Відповідь: Шацькі озера На турбазі в середньому з людини/доба - 80 грн., умови не дуже, в ціну входить сніданок. Рибалка, плавзасоби - все в наявності. Як на Світязі, так і на Пісочному. Гриби, ожина, самогон в сусідньому селі, дискотека з мордобітієм - всьо чьотко!
Відповідь: Шацькі озера якщо по-мінімуму, то 40-50грн на день на чоловіка на хавчик повинно вистарчити по вуха. Горілка не входить.
Відповідь: Шацькі озера :D :D :D Дякую. Ще подумаю, все це окрім прозорої води є на Днепрі під боком.
Відповідь: Шацькі озера Данило, повірте мені - в Шацьку така вода, що вона компенсує всі комарі і незручності. Свіже повітря, рибалка... Їдьте дікарьом
Відповідь: Шацькі озера Панятна, самогон з собою, пластикову каністру 20л. І ще одну, міняти на рибу в мєстних, коли не буде клювати.:D
Відповідь: Шацькі озера У Вас немає духу авантюризму Це на морі немає що робити більше ніж 5 днів... А в Шацьку - просто відпочинок тілом і душею. По крайній мірі на Пісочному - там людей менше і вода тепліша. Є мідії, можна ними поповнити свій раціон, екологічно чиста риба, м"ятний самогон, свіже молоко, раки, ліс, волиняки... Що ще треба після душної загазованої міської шпаківні?
Відповідь: Шацькі озера Не погоджуюся-на морі теж відпочинок тілом і душею.А скільки цікавих місць в тому ж Криму.Та навіть Ольвія,та шо не в Криму.Стільки цікавого можна дізнатися.Головне-бажання відпочити і хороший настрій.Тоді відпочинок в будь-якому місці вдасться.От.Навіть не зважаючи на комарів...)))
Відповідь: Шацькі озера Був на морі 11 днів, мені було мало... Класне місце, про яке чомусь мало хто знає - Желєзний Порт (Херсонщина). Море чисте, пляжі великі піщані регулярно прибираються, для таких як я, що бояться сонця - парасьольки і солом"яні тенти. На довгій набережній купа барів, дискотек, стриптизи, більярд, караоке, шашлики, шаурма і тд і тп. 90% населення здає кімнати приїжджим. Ціни від 25 до 50 (без вигод / з вигодами) ну і для любителів особливого комфорту вищі. Ми жили по 35 з людини у номері з вигодами в приватному секторі, ціна така бо ще не почався тоді сезон, зараз там по 45 беруть. Можна поїхати на екскурсію на гейзери, або на укріплення часів турецько-російської війни. Можна приїхати дикуном, вздовж узбережжя за містечком облаштовані місця для наметів і трейлерів. Ціни на розваги і посидіти в кафе у 2 рази нижчі ніж у Криму, який люблять росіяни. При цьому росіян там дуже мало, трошки є білорусів. В магазинах і на вулиці здебільшого українська мова. Єдина ФМ-станція яку я зловив (це 70 км від Херсона) - україномовна. Їхати зі Львова 1000 кілометрів. Заїхати можна нормально за 13-14 год. Загалом прекрасна альтернатива дорогому Криму і брудній Одесі з її Затокою. Рекомендую