Шацькі озера

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Мих, 10 чер 2007.

1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Шацькі озера

Ну так я і не сумнівалася.Сьодні вгриз в кісточку на нозі.Чешеться,заразаааааааа!!!!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

скверні комарі цього року. Вони напевно теж люблять колір винозної крові, нє?

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Жінка хоче їхати на два тижні, їй пропонують на якоюсь там турбазу, але без харчування. Кажуть за харчами їздити десь 10 км та самі готуйте. Я жодного разу не був на тих озерах, розкажіть як воно там з рибалкою, чи є платні плавзасоби, чим себе там зайняти? Де краще для купання? Бух та розваги для таких як Кушнарь не цікавить. Але цікавить, де таких "відпочиваючих" менше? Які ціни на проживання?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

На свитязі є де пообідати - звиклому кафе, яких там є багацько і досить не дорого навіть для Львова, а шо вже мовити відносно Києва?

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мих, у столиці не всі заможні, як доречи і у Львові. Скільки коштує пообідати, краще скіко за день витрачається на харч для одного?

6. Капітан

Капітан Well-Known Member

На турбазі в середньому з людини/доба - 80 грн., умови не дуже, в ціну входить сніданок. Рибалка, плавзасоби - все в наявності. Як на Світязі, так і на Пісочному. Гриби, ожина, самогон в сусідньому селі, дискотека з мордобітієм - всьо чьотко!

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо по-мінімуму, то 40-50грн на день на чоловіка на хавчик повинно вистарчити по вуха. Горілка не входить.

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

:D :D :D
    Дякую. Ще подумаю, все це окрім прозорої води є на Днепрі під боком.

9. Капітан

Данило, повірте мені - в Шацьку така вода, що вона компенсує всі комарі і незручності. Свіже повітря, рибалка... Їдьте дікарьом :)

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Панятна, самогон з собою, пластикову каністру 20л.:)
    І ще одну, міняти на рибу в мєстних, коли не буде клювати.:D

• Подобається Подобається x 1
  11. Forpost

Forpost Стоїк

якби Ви їхали то днів на п"ять ,більше там нічого робити

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не то.

13. Nadin

Nadin Well-Known Member

Там вугри по 100грн-штука, тре знайомих мати,шоб зекономити.

14. Капітан

У Вас немає духу авантюризму :) Це на морі немає що робити більше ніж 5 днів... А в Шацьку - просто відпочинок тілом і душею. По крайній мірі на Пісочному - там людей менше і вода тепліша. Є мідії, можна ними поповнити свій раціон, екологічно чиста риба, м"ятний самогон, свіже молоко, раки, ліс, волиняки... Що ще треба після душної загазованої міської шпаківні? :)

15. Meg

Meg Well-Known Member

Не погоджуюся-на морі теж відпочинок тілом і душею.А скільки цікавих місць в тому ж Криму.Та навіть Ольвія,та шо не в Криму.Стільки цікавого можна дізнатися.Головне-бажання відпочити і хороший настрій.Тоді відпочинок в будь-якому місці вдасться.От.Навіть не зважаючи на комарів...)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

я шось не дуже їх смакую. Ліпше вареники з чорницею.

17. Nadin

Nadin Well-Known Member

А по чом? А на рахунок вугрів даремно.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

з сметанов.

19. Meg

Meg Well-Known Member

Угу,вугрі дорогі,але смачні!!!Ну,можна і дешевше знайти.

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Був на морі 11 днів, мені було мало... Класне місце, про яке чомусь мало хто знає - Желєзний Порт (Херсонщина). Море чисте, пляжі великі піщані регулярно прибираються, для таких як я, що бояться сонця - парасьольки і солом"яні тенти. На довгій набережній купа барів, дискотек, стриптизи, більярд, караоке, шашлики, шаурма і тд і тп. 90% населення здає кімнати приїжджим. Ціни від 25 до 50 (без вигод / з вигодами) ну і для любителів особливого комфорту вищі. Ми жили по 35 з людини у номері з вигодами в приватному секторі, ціна така бо ще не почався тоді сезон, зараз там по 45 беруть. Можна поїхати на екскурсію на гейзери, або на укріплення часів турецько-російської війни. Можна приїхати дикуном, вздовж узбережжя за містечком облаштовані місця для наметів і трейлерів. Ціни на розваги і посидіти в кафе у 2 рази нижчі ніж у Криму, який люблять росіяни. При цьому росіян там дуже мало, трошки є білорусів. В магазинах і на вулиці здебільшого українська мова. Єдина ФМ-станція яку я зловив (це 70 км від Херсона) - україномовна. Їхати зі Львова 1000 кілометрів. Заїхати можна нормально за 13-14 год. Загалом прекрасна альтернатива дорогому Криму і брудній Одесі з її Затокою. Рекомендую

а де твій аватар? :)