Відповідь: Шацькі озера :D У мене третя - комарі жеруть так само як і мого чоловіка у нього перша. От я задумалася- ви писали про групу крові у людини чи комара?:D
Відповідь: Шацькі озера Дано, ось Ви приб"єте комара і принесете його залишки в лабораторію. Як Ви думаєте, аналіз покаже комарячу кров чи Вашу ?
Відповідь: Шацькі озера А як Ви гадаєте, чому в країнах Індокитаю і навколо такий високий відсоток людей з 3-ю групою ? ТОМУЩО (C) всі інші повимирали від малярії. Яку розносять комарі.
Відповідь: Шацькі озера то інша причина. я думаю, що комарі жеруть всіх підряд. Звідки вони можуть знати у кого яка група?
Відповідь: Шацькі озера в суботу був на Шацьких озерах - файно. вода тепла, сонце і вітер - трохи підсмалився засильно...
Відповідь: Шацькі озера Мабуть смердить їм з близької відстані. Не смакує. Група визначається певними білкАми.
Відповідь: Шацькі озера комарів там в лісі точно мільйон - мене чіпанули в 20 місцях.... а на пляжу і в хаті - почті немає ....
Відповідь: Шацькі озера Ассоциация -пестня: Кино Группа крови -------------------------------------------------------------------------------- Автор текста ( слова ) - Цой В., композитор ( музыка ) - Цой В. Прислан - 10.08.1999 Теплое место на улице ждут Отпечатков наших ног Звездная пыль на сапогах Мягкое кресло клетчатый плед Не нажатый вовремя курок Солнечный день в ослепительных снах Группа крови на рукаве Мой порядковый номер на рукаве Пожелай мне удачи в бою Пожелай мне Не остаться в этой траве Не остаться в этой траве Пожелай мне удачи Пожелай мне удачи И есть чем платить Но я не хочу победы любой ценой Я никому не хочу ставить ногу на грудь Я хотел бы остаться с тобой Просто остаться с тобой Но высокая в небе звезда Зовет меня в путь Группа крови на рукаве Мой порядковый номер на рукаве Пожелай мне удачи в бою Пожелай мне Не остаться в этой траве Не остаться в этой траве Пожелай мне удачи Пожелай мне удачи
Відповідь: Шацькі озера Я думаю, комарам до лямпади яка в кого група крові - жеруть і все. В мене -1 і нема на то ради.