Відповідь: Шацькі озера Саме тому я і їжджу не на Свитязь, а на Пісочне Всі перераховані недоліки Свитязя там відсутні.
Відповідь: Шацькі озера Пісочне рулить полюбому. менше народу - більше кіслороду і озеро глибше хоча мільчає блін...
Відповідь: Шацькі озера нєєєє!! з дітямі - на мілководь"є - на Світязь. хай вчаться плавати там - а потім на пісочне уже. вот.
Відповідь: Шацькі озера так на Пісочному якраз класно - пів озера по коліно По крайній мірі з боку села. Там де бази троха глибше, але я відпочиваю на іншому березі.
Відповідь: Шацькі озера в 2005 там був останній раз - місцевий дядька розказував про складну систему "взаємопідключень" шацьких озер - так вот при совку будували якусь чергову стройку вєка по орошенню полів, або шось типу того, і як водиться недобудували - а канали лишились і через них Пісочному загрожує знищення... деталей я не пригадую, але факт є - Пісочне в біді.
Відповідь: Шацькі озера Приїхала вчора зі Шацьку.Була на Світязі.Падав дощик.Два дні.Все по вині моєї мами,бо як вона їду в Шацьк,псується погода.Але водичка тепленька.Саме озеро гарне в шторм.
Відповідь: Шацькі озера в шацьку є шо робити і в дощик і в спеку :y: дітей би тримав там ціле літо.... повітря хоч на хліб намазуй, срібна вода чистюся....сказка. дитиною кожне літо там відпочивав.
Відповідь: Шацькі озера В дощик там море комарів і інших жуків. Ми сиділи вечорами в хаті то як дощ то все билося у вікно..
Відповідь: Шацькі озера а я люблю дощ. Що є краще, ніж змокнути до нитки у травневому чи літньому дощу?
Відповідь: Шацькі озера тої живності і у львові хватає . я все таки за то шоби сидіти в дощ на шацьких озерах чим в місті.
Відповідь: Шацькі озера відпочивали минулого року на Світязі. в липні вода була дещо прохолодна. багато народу і мінімум розваг. жили в привтному секторі - міні пансіонат, доволі пристойне житло. Їсти готували самі, що в принципі не було проблемою. Коли трохи освоїлись почали їздити на Пісочне, то десь 12 км, але переваги суттєві - чистіше, людей менше і т.п. з погодою якось пощастило за тиждень дощ падав раза два, але коли вже вибирались то вже почався "сезон дощів". загалом доволі непогано, тільки би от з розваги і сервіс ще розвинули...
Відповідь: Шацькі озера Є люди яких комарі не чіпають, а мене вони жеруть.. Тому мені краще у Львові горілку пити
Відповідь: Шацькі озера значіт так, шановне товариство - на найближчі празники буду в шацькому заповіднику - все детально накалякаю, хто кого жере і чим запиває