Допоможіть, будь лааааска хочу поїхати в Шацьк з компанією. читала, що найкращий двіж в Гряді. потрібне житло більш-менш нормальне до 50 грн. без харчування. порадьте, буду вдячна)))
Йо-ма-йо. Коллєга Треба буде дружині показати почитати, що я не один такий Єх, я теж не розумію такого. Своїх, з компанії, я вже привчив, що за музику на природі чи за викинутий стаканчик нишком в кущі, я можу й міцне слівце сказанути
Ну кримський пляжі, де з 5 годин ранку треба місце займати і потім не вставати вітам - це по-моєму теж не відпочинок, а мазохізм.
Збираємося на початку серпня махнути на Шацькі озера на авто. Чув, що дорога туди жахлива. Чи правда це? Може якось можна об'їхати найбільше бездоріжжя? Йдеться про дорогу Львів-Світязь. Поділіться досвідом! Дякую
Від Великих Мостів до Червонограда дороги просто нема. Далі до Нововолинська просто погана. Варіант об"їзду через Дубно-Ковель +160 км в один бік
а що на сьогодні з Шацькими озерами, де рекомендуєте зупинитись, що подивитись і чи цікаво взагалі сімії з дітьми маленькими?
Можна піти подивитись на волинське межихєр’я ручколаматєля На озері Світязь знайшли елітну базу, де відпочивав Янукович-молодший На озері Світязь активісти виявили елітний комплекс відпочинку вертолітним майданчиком для українських високопосадовців, зокрема Віктора Януковича-молодшого Про це у коментарі IA ZIK розповів заступник керівника Волинської Самооборони Іван Мирка, передає Еспресо.TV. За його словами,12 березня активісти на двох десятках автомобілів завітали до курортного селища Гряда біля волинського озера Світязь. За їхньою інформацією, для відпочинку влади на узбережжі озера звели елітний маєток. Активістів до маєтку від райцентру Шацьк супроводжувала машина ДАІ. Місцеві жителі стверджують, що у цьому маєтку в селищі Гряда бачили сина екс-президента. Як відомо, влітку 2011 року Віктор Янукович (молодший) брав участь у гонці по бездоріжжю, які закінчилися на волинському Світязі. Сам маєток вражає. Тут – до десятка садиб підвищеного комфорту, доріжки посипані галькою, доглянуті газони. Це все – елітні фінські будиночки із дерева «Хонка». На базі обладнаний гелікоптерний майданчик. http://espreso.tv/new/2014/03/12/na...itnu_bazu_de_vidpochyvav_yanukovych_molodshyy
Ми теж були минулого літа, дорога нормальна,діти спали цілу дорогу, на ями ніхто нескаржився. Шацьк це супер, сосновий ліс, чиста вода, рибалка та просто хороший спокійний відпочинок без метушні. Ми вже декілька років відпочиваєм в Лісовій Пісні.
Питання 1 як добратись краще: по дорозі М07 - Київ - Коростень-Ковель чи по М06 Київ-Житомир Луцьк-Ковель 2 як дорога Любомль-ШАцьк? 3 які з озер кращі(я так розумію на Пісочному тихше)? 4 де краще або цивілізованіше відпочинок з наявністю кафе та ресторанів? 5 чи варто побувати на острові Закоханих на Свитязі? 6 що можна подивитись в межах нац парку?цікаве)? 7 які з озер заселені(є місця відпочинку)? Пулемецьке, Осровське , Луки, Пісочне, Кримно, Оріхівське, Олтушське, Люцимер?
Знову літо і знову актуальною є проблема стану шляхів. Отже, в якому стані дорога Львів-Шацьк? Як краще їхати? Дякую