Так є, але не факт, що будуть місця! Якщо Ви машиноб, то можете спочатку заїхати на Гряду, якщо не буде, тоді в селі Світязь будуть точно!
Ще виникло таке питання. Які ціни на продукти в магазинах, ринках в Шацьку? Такі самі як тут, чи вищі?
Вищі, краще все брати з собою по- максимуму. А от поїсти-попити є в Шацьку барчик такий дерев"яний, то дуже навіть і недорого і смачно.
На Пісочному є супер база на півострові напроти медика (по дорозі на Лісову пісню), називається "Полісянка", супер місце якщо хочеться тихо і спокійно відпочити. Нажаль контактів немаю, але можна в неті пошукати думаю знайдуться!
в Шацьк на авто У В А Г А !!! В ШАЦЬК на АВТО !!!!! Всім Привіт!!! Планую 22-24 серпня відпочити на Шацьких озерах під наметом. Їду зі ЛЬВОВА один на мінівені.Можу забрати з собою 4-5 чол.,в обидва напрямки за заправку бензином. Деталі: тел. 050-716-99-40 P.S.-можливий також виїзд в неділю 21.08.до обіду.
Поясніть мені різницю між тими озерами-Світязь,Пісочне,Велике Чорне ,Згорани...Вже геть розгубилася...Що маю вибрати ,щоб підійшло для всіх членів сім!ї..
Давно сі збираю відвідати ті краї, але начитавсі відгуків про тоті рагінські санаторії, про тотой совок нелєканий. Просто на озеро цікаво сі подивити, але то день-два максимум. Їхати компанійов, шоб там тупо квасити - не обов'єзково так далеко.
Ми не їдемо компанією- сім"єю.Тому потрібен варіант з власною кухнею,неглибоким і нехолодним озером...ну і для чоловіка рибалка...То є можливе за розумну ціну??????????
На Світязі львів'яни переважно відпочивають ))) Принаймні значний відсоток ) То вам до Європи, а як будете обирати готель, то добре вважайте, шоб не нарватись на росіян чи українців ))) А то ще попадете на бидло. ---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ---------- Ми вже два чи три роки їздимо на одне місце на Світязі. Не сказати, щоб там все бездоганно, але якось звиклось і ліньки шукати шось нове... ) База знаходиться в лісі приблизно посередині між селом Світязь і пансіонатом "Шацькі озера". Не з боку озера, а з протилежного, власного пляжу в них немає. Треба трохи ножками топати. ) ІМО то не страшно по хорошій погоді і чистому повітрі. ) Ми ходимо на пляж пансіонату, там більш-менш чисто, лежаки принаймні здаються і т.п. Той пляж, який знаходиться в самому селі Світязь, страшнуватий. ) Запущений, ніц там не роблять і то сумно. ) Номери (де ми відпочиваємо) двох категорій - вони їх називають люкси і напівлюкси. ) Номери розміщені в двохповерхових дерев'яних будинках. На території є пісочниці, качельки... можна смажити шашлички на мангалах і тп. Тобто для відпочинку з дитиною норм. Сам номер (люкс, на 3 людини ми берем, я з чоловіком і донька)) складається з кімнати, в якій одне двоспальне і одне односпальне ліжко, є кабельне тв.; туалетної кімнати (душ, туалет) і якоїсь такої комірки з холодильником. Все дерев'яне. Кухні окремої по номерах немає, є загальна кухня внизу, де можна готувати їсти. Я би сказала, шо номери тіснуваті. Але знову ж таки, кому шо треба. Я там тільки сплю. )) Весь день на пляжі. Коштує то все 350 грн. за добу (не з людини, а за номер). Принаймні коштувало позаминулого і минулого літа. Обов'язково і цього літа знайдемо час, щоб вирватись на Світязь (кіко там їхати))). Вода в озері чиста і дуже корисна, не розказуйте тут страшилок. ))
А чому має бути прикол, коли їдеш на озеро. Просидіти в кафе з пивом? ---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- Гряда - шумне місце з багатьма ресторанчика, кафе та ресторанами. Переважнобази різних підприємств(шахт, заводі, комбінатів), хоча коменданти здають вільні кімнати без проблем. Пляж широкий, до глибини метрів з 20, добре з дітками. Світязь - менш шумне і більше приватних будиночків. Пляжі не такі широкі та розчищені як на Гряді. Зіхід - також мілкий. Згорани - з дітками важко, так як зразу глибина, більш спокійний варіант, мало розваг.
Допоможіть, будь лааааска хочу поїхати в Шацьк з компанією. читала, що найкращий двіж в Гряді. потрібне житло більш-менш нормальне до 50 грн. без харчування. порадьте, буду вдячна)))