та на здоров'я! вважайте! це Ваше право! але я чомусь переконаний, що Ви не будете срати в душу віруючим, як ті хвойди...
Атеіст, ану швиденько признавайся, це ти так неважно інструктував дівок? Навчив, як пиляти, а що пиляти - не дуже.
хто зна, але "настрати в душу", це не злочин. можно діскутувати щодо моральності вчинку, але це не крімінал, тільки тому, що це хрест.
Неук, ти спочатку вивчи, чому німці поспилювали всі свастики. Як було "рашен", таким і в Баварії помре.
Тихо, тихо. Не поспішайте шашкою рубати. Три глибоких вдохи-видохи, сіли і міцно замислились, що і як відбулось. І головне чому відбулось саме так, а не інакше. Не поспішайте. Після рекомендованої процедури прийдуть нові думки, а з ними і нові висноки.
а чому порушено крімінальну српаву проти тимошенко? за що судять пуси роут? за якою статею порушено крімінальну справу? тому що "жители донбаса", це діагноз хтось ставив, завдана якась фінансова шкода - це так, але не більше. що зупинку спиляти, що хрест - для мене однаково, підкреслюю - з юридичної точки зору.
Звичайно, влада таким чином відволікає увагу людей від вироку Луценко. Відомо хто спонсор тих шмар - бізнесмен Вадим Рабіновіч. Недарма їх називають "цицьки Рабіновіча"... Я дещо маю уявлення про закулісу подій... Але чому саме так? На моє переконання - це перебор!
підожди, це інше питання. чому надруга над любовними почуттями не засуджується широким загалом та не передбачає крімінальної відповідальності?
і це каже глибоко віруюча людина, мда... мені щось інше казали про віру та "істіних хрістіан", мабудь брехали хоча хрестоносці тех мабудь вважалися самими-самими... ось така віра (або релігія) виходить... доречі, щоб назвати дівчину хвойдою, надо мати підстави, але навіщо вони такому порядному христіянину як ви.
Так, перебор. Але це підкоп саме під донбасяк. І як що вони цього не розуміють (а вони цього не розуміють) то так їм і треба. Нехй машуть своїми язікатими саблямі і дискредитують рештки які вони вважають ще не дискредитованими. Слідкуйте за подіями поки без висновків. Висновки будуть пізніше. п.с. Не довіряйте офіційним повідомленням МВС, бо вони ліпляться під диктатом коньюктури. А як що вони вже містять виснвки - то це 100% брехня.
до чого тут я? якщо Ви знайдете хоч одне моє висловлювання, в якому я намагаюсь виставити себе як праведника, я Вам пляшку поставлю! так я сповідую православну віру, але це не робить мене автоматично власником німбу над головою! тому не бачу сенсу у переході на особистості у цій темі... ти хоч розумієш, що такі звинувачення треба якось обгрунтувати! я десь хоч раз назвав себе "істіний хрістіанін"? знайди і покажи... якщо не зможеш, то хоча б принаймні знайди у собі мужність вибачитись!