Да ну? А что-то данные архивов метионаблюдений никакой засухи тогда не зафиксировали. И данные эти в Москве хранятся (по Украине в т.ч.). Ужо б давно коммуняки бы на каждом углу трясли данными показателей миллиметров выпавших тогда осадков. Так нет же. Или коммуняки такие тупые, что даже на такое элементарное действие у них мозгов не хватает? И моему отцу было тогда 12 лет, и ни про какую засуху в тот год он не вспоминал. А вот про активистов, ходивших по дворам крестьян, и отбиравших у них последнюю еду, про это он рассказывал.
В моєї бабусі молодші брат з сестрою померли, коли в них конфісковували все, що не встигли сховати в післявоєнні роки.
Давай, сам предлагал раз пять. А ты морозился В Том числе во Львове. Встретимся, и ты мне в лицо скажешь какой я урод. Жду не дождусь
Рукоша привєт! Ріденько так получилось,з "творческім портрєтом"...Жидєнько,тсз!І опоненти жидєнькі також були...Не фонтан,канєшна! Грант би задав питаннячко...О-о-о.то би був вопрос! Але де там...він з сявками не розмовляє більше! А я б запитав про галичан щось...так і не буду,бо знаю,що Ти відповіш! А так,то Ти молодець,що не боїшся інтервю давати...Ну держись! Я,коли був ще піонером,як і Ти нині,то мені снилось,що я Лєніна від контрревоцюціонерів спасав! Тобі напевно також подібне зараз сниться ,рятуючи той вже "мертвий совок" де український хліб був на шару!Але напала від нього срачка,і задовбала совок,болячка! Давай відкривай нові горизонти,інтервю,нові українофобські теми...поки ще демократія не загнулась в Україні. Таких,як Ти мало...а без фобій тєжко Вашій ідеології втриматись нині. Давай!)
Любезный совкович, совецкой армии уже не существует ) Преображенская угол Дерибасовской. Буду в шесть вечера в чЁрных Очках с джинсами, и пальто с капюшоном. Буду иметь Стоять, около ворот Горсада... Сразу бить не стану.. обещаю, главное за Асю не прячься.)))))))))
Година...година яка?О котрій годині? ВсЁ...Армагедон почався! А тут ще Wikileaks з 3 млн.документів неопублікований і недочитаний!)