Середній клас.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 14 січ 2009.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

у нас такие условия кредитов, что войти в него можно средним классом а выйти бомжом .... уфы ....

• Подобається Подобається x 4
  2. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

На цьому гілку можна закінчувати-нема в нас такого явища як середній клас.
    FIN

• Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Не скажіть,не скажіть...І не для всіх гроші,то шось,якшо добре так подумати.
    Деколи краше в селі,чи-то Украіні без грошей,ніж в місті,а чи в г'Америці з якимись там грошима!

4. artobstrel

я согласен, тут не в деньгах речь скорее а в том, что из-за происходящего жизнь меняется в худшую сторону (я сейчас о себе) увы но в январе планируется только оклад и звание .... ... ...... очень много матюгов в адрес наших правителей .. очень много .........

5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну-у...та то закономірність,до якоі треба бути завжди готовим,від дня народження і до останнього дня.Це треба знати.І галичани цю закономірність знають краше ніж східняки,а тим паче росіяни.
    Розумні ідеі і твердження народжуються лише в розумних головах,і ніколи не навпаки.
    Думати треба,коли продаєш газ по 470 $.

6. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

coolzak ви неуважно читаєте.
    Автомобілі, будинки, ці слова стоять в множені( на одну особу).
    В цьому випадку розкішю буде, коли кількість та її відносна якість буде переважати наші первинні та другорядні потреби на енну кількісь.
    Тобто на прикладі коли одна особа має декілька будинків, віл (наприклад в Італії, як багатенькі буратіни з Росії) або колекціонує автомобілі на зразок ферарі. :cools:

Останнє редагування: 18 січ 2009
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А ще парочку форумів взяти під "обстрєл"? ;)

8. artobstrel

При всем уважении, Вас послушать так у голичан и кубы кубистее и шары шаристее :haha: при чем тут газ ? за него еще никто не платил по такой цене ...вроде я его продаю .. чесн слово ...

я Вам про проблемы а Вы все про море .. вроде денег дадут за форум-зависание ... Пливе Коцюбиньский в жалю і печалю ....

• Подобається Подобається x 2
  9. bora

bora Well-Known Member

Критерії визначення в Штатах - доходи, освіта й професійний статус. Але це не все...
    Визначення ск в Європі

Щодо нашого суспільства з погляду рос. дослідників

Останнє редагування: 20 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Зачем?
    Есть где подешевле?

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ага, там же, но по 235, но сегодня.
    А вчера - по 470.