Сепаратизм?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 22 гру 2009.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

выпендрились перед девочками из дозора? - поздравляю, они оценят глубину интеллекта
    вот и перечислите нам все признаки - если вы тут себя позиционируете как сильно умный ;), только не ограничивайтесь русинами и украинцами, начните например с себя - с русских...

2. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

обойдетесь. не считаю нужным тратить на вас свое время. Уж и так потратил его значительно больше, чем вы того заслуживаете. Учитесь сами искать и находить информацию.

3. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

"тоді лежить мамо і не триндіть" (с)

4. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

вас спросить забыл.

5. STK

STK Дуже важлива персона

Тобто сибіряків і донських козаків ти теж визнаєш окремим народом? Чи тут одна мірка для всіх вже не діє?

6. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

гм. про сибиряков - я не слышал, чтобы сибиряки как-то там особо разговаривали на другом языке. вполне себе русский.
    Про казаков - тут сложнее. Я сам из донских казаков, и все мои родственники по той линии считают себя русскими, да и особого языка у них нет - смесь русского и украинского, причем практически основа - русский, есть ряд слов-заимствований и таких оборотов... Впрочем, допускаю, что среди донских казаков найдется определенное количество людей, которые захотят считать себя отдельным народом. может быть, они имеют на это право.

7. STK

STK Дуже важлива персона

Сибірську мову вже створили, тільки нею, як і русинською, майже ніхто не користується.

Ти не викручуйсь, а дай конкретну відповідь! Вважаєш донських козаків, як і русинів, окремим народом, тому що там теж є люди, які мають національну самосвідомість, чи тут одна мірка для всіх не діє?

8. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

ну, речь же не идет об искусственно созданных языках...
    кстати, а вы знаете, что многие утверждают что и украинский язык создан искусственно?
    параллелей не замечаете?

ответ - не знаю, так как не сильно осведомлен в вопросе национального самосознания донских казаков. Все казаки, которых я знаю, считают себя русскими. И - да - мерка должна быть одна, критерии одинаковы. Думаю, вот у ООН они есть... я уже приводил документ от 2006 года, где ООН констатировала существенные различия между русинским и украинским народами.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ну-ну, і в кількох тезах -- у чому ж відмінність?
    русини живить з південного боку карпат, українці -- з північного? :rolleyes:

10. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Кловский спуск 1, Киев.
    Понедельник-Пятница с 9 до 18.
    тел (380-44) 253-9363

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

явка?
    а пароль який? :)

12. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

говорите: "Я звоню узнать, по какой причине 69 сессия Комитета по ликвидации рассовой дискриминации констатировала наличие существенных различий между русинами и украинцами".

13. STK

STK Дуже важлива персона

А про які? Русинська мова створена на основі церковнослов'янської і сильно відрізняється від розмовної мови закарпатців.

Чому? Русини тебе цікавлять більше за власних предків?

А всі русии, яких я знаю, вважають себе українцями.

14. STK

STK Дуже важлива персона

Мені теж цікаво, чим, на думку ООН, мій батько відрізняється від моєї мами...крім статі звичайно :)

15. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

вот позвоните в ООН, узнайте. вам расскажут...
    кстати, мне вот тоже например не понятно, чем моя мать-украинка отличается от моего отца-русского. Растолкуете?

16. STK

STK Дуже важлива персона

Мабуть вона вважає себе українкою за національністю.

17. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

а ваш родитель себя русином по национальности не считает?

18. STK

STK Дуже важлива персона

Звичайно ні. Я взагалі не знаю жодного русина, який би не вважав себе українцем за національністю.

19. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

а в чем тогда вопрос? он не русин. При чем тут тогда его пример к русинскому вопросу? мы же обсуждаем проблемы русинов

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вірно!Ніякої різниці між русинами,які по-різному себе називають відповідно до ситуації.Треба буде то всі будемо русинами і будемо осуджувати невдалих бунтівників,яких шось-там дуже пече зараз...
    Русинський рух на Західній Україні возобновиться Тоді,коли виникне загроза.А зараз це дитячі забавки декількох пар сотен людей,яким до вподоби рухатись,шоб шось та діялось...То й нехай.Ніхто не буде створювати якесь "нове Монако на теплому березі Франції",для декількох сот бажаючих нині,так як це хочуть ті "угро-фінські русини"...Це так,як би корумпована Верховна Рада хтіла б стати акціонерами якоїсь нової Української Резервної Системи і приватизувати НацБанк України нині на свою користь....і говорити всім же це їх бізнес і за нього боролись. Ну "тіпа",як Тимошенко бореться з українцями за Україну.
    А нарід чей не осліп зовсім!
    P.S.Закарпатці сміються поки що з того "руху" нині.Така реальність там нині в Ужгороді і в Закарпатті.:))

а де твій аватар? :)