В мене не було плівки, навіть корпус настільки побитий, ніби випав на асфальт з силою. Але це йому не шкодить, ніби.
Я користуюсь сенсорним телефоном уже 4 роки взагалi не розумiю ваших проблем, таких наприклад як не можу попасти кудись i подзвонити, чи сам кудись дзвонити, розблоковуеться, тощо. Ну дiвчинi там ще попасти кудись не вдаеться ну ладно, але хлопцевi? То е вже велика тодi проблема якщо не попадаеш - ставиш все пiд себе, тобто шрифт великий чи iншу програмку щоб було зручне, дзвонить сам? Тодi ставимо автоматичну блокiровку пiд пароль, фото не так гортаеться як хотiлось би? Ставимо щось таке, яке би вам подобалось. Чи вiдео... Ставим плеер нормальний тай всьо. Стандарт завжди всiм не пiдiйде, кожна людина по iншому, тому в кожного повинно бути по iншого
B мого чоловіка HTC Google Nexus One. Екран не царапається взагалі, стійкий до ударів, швиденький, в кишені ніколи сам не "нажметься", то єдиний телефон, який я оцінила з моменту появи навіть не сенсорних екранів, а просто кольорових дисплеїв на телефонах, тому що від телефона мені потрібно було тільки "щоб дзонив". Як на мене,то "невбиваємий" телефон.
Купляєш дорогий телефон і замість зручного користування находиш купу недоліків і тратиш час на пошук, випробовування програм. Я згідна з Вами що поставити можна будь що і під будь яку потребу, але час затрачений на це все...
зате потім свято нічого не нервуе, дивишся фільми де захочеш, читаеш теж, ну і крім того думаю знайдеться всяке різне воно того вартуе
Ще одне цікаве повідомлення стосовно Нокії Х6 з сенсорним екраном, про що я питав: "Ну что сказать...Давно хотел этот телефон себе приобрести и вот настал тот день..купил телефон первие дни не мог нарадоватса..плюсов много)камера супер, звучание тоже, связь .,качество снимков отличное)но и минусов не мало: когда холодно дисплей не реагирует на прикосновение, также кнопки которые по бока(громкость, камера, и выключение телефона)иногда вообще не нажимаються...кришка тоже не плотно пристаёт к телефону..игры виснут очень не знаю почему я вних и не граю так часто решил попробовать а телефон завис...на этом покачто всё... Я бы поняла еслиб телефон был китайский, но он же финляндский". http://rozetka.com.ua/ru/products/details/89615/index.html