Семен Семенченко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 17 вер 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Семен Семенченко

4 год ·
    Читаю фб - пости з питаннями людей. «Коли Порошенко висловиться по заступнику керівника СЗР Семочко»? Кого запитують? Не знаю, напевно навколишнє середовище. Друзі, не витрачайте свій час. Ось алгоритм який владу мародерів ще не разу не підводив.

1) Скандал
    2) Мовчати і чекати нового гучного інформаційного приводу
    3) Після того як загострення пристрастей спаде - випадково, через треті руки дати інформацію що все добре - #перемога.
    4) Розігнати цю інформацію.
    5) Залити брудом всiх хто не згоден.

Такі як Порошенко давно не бояться скандалів. Вони їм уже корисні. Від скандалів втомлюються люди, а больовий поріг постійно підвищується. Ви цього не розумієте? За чотири роки не зрозуміли? Мені шкода...

А вибори? «Як він не боїться за свій рейтинг на виборах!!!». А причому тут вибори? На них і так ніхто не збирається перемагати ЧЕСНО. Не витрачайте сили і енергію. Підіть запишіться в тир. Поїдьте в Польщу на заробітки. Або побудьте з сім'єю. Будь-яка з цих справ на порядок продуктивніше питань в порожнечу. А ми будемо продовжувати будувати Сили Оборони України. З тими небагатьма хто має сміливість уявити собі реальну ситуацію в країні і має волю до дії.

Хай щастить і гарного настрою у вихідні))

2. ІгорМ

Семен Семенченко

22 хв. ·
    Знову горять і вибухають склади з боєприпасами. Тепер в Чернігівській області. Триває евакуація. Буде висунуто багато версій, головною з якої (я в цьому абсолютно впевнений) стане «диверсія РФ». Однак, незважаючи на те яка з причин буде прийнята як основна, все це наслідок. Причина в іншому.

На п'ятому році війни боєприпаси знаходяться в уязвівом для противника місцях. Знову не дотримуються умови зберігання і не виконується програма розосередження боєприпасів. Відповідальність за це після всіх попередніх вибухів несе не тільки начальник генерального штабу. Після після останнього вибуху, комітет з безпеки та оборони Верховної Ради рік тому, 4 жовтня 2017 року рекомендувала Порошенку звільнити начальника генерального штабу Муженка. Висновки зроблені не були. До відповідальності за невиконання своїх прямих обов'язків з вищих військових чинів притягнутий не був нiхто. Тому продовження не змусило себе довго чекати.

Пряму відповідальність за знищення наших стратегічних запасів боєприпасів зараз також несе i безпосередній керівник Муженка. Людина з «могутнім розумом, потужною волею і колосальною внутрішньою силою». У якого одним з керівників служби зовнішньої розвідки працює людина з купою російських паспортів, а армія планомірно роззброюється шляхом систематичних вибухів складів. Президент України і Верховний Головнокомандувач.

3. ІгорМ

4. ІгорМ

Семен Семенченко
    3 год ·
    Бажаючи утриматися при владі верхівка корумповано - олігархічного режиму піднімає ставки. І якщо буде введений військовий стан, але не будуть зроблені реальні дії для захисту України, ця «група в смугастих купальниках» ще більше зажене себе в глухий кут. Якщо будуть реальні дії то зараз неважливо - що це робиться перед виборами i з під палки. Якщо військовий стан буде використовуватися для узурпації влади - це все дуже швидко закінчиться - на подібні дії у режиму нет не сил ні легітимності. Армія - не "беркут" у них зовсім інша мотивація. Крім можливих заборон мітингів (на які, як і на суди над добровольцями, мало хто ходить) і можливого перенесення виборів (а у патріотів вже є кандидат який «майже перемагає»?)Є життя наших військових. Крім вітчизняної гопкомпаніі є ще країна - агресор.
    ------
    У всіх нас був час змінити владу з мародерської на Українську. Єдина вдала спроба створити реальне вогнище протесту в урядовому кварталі - революційний табір на Грушевського разбілась о байдужість більшості. Суспільство заслуговує своїх правителів. Але Україна - одна І життя хлопців на передовій - одне. І країну потрібно захищати навіть у найскладнішій і суперечливій ситуації. І не можна, ненавидячи правителя, змішувати його образ з образом Батьківщини
    -------
    Итог:

Побоювання що будуть придушені протести реальні коли ці протести є.
    Побоювання що будуть перенесені вибори реальні коли твій чесний кандидат майже перемагає.
    Побоювання що всіх "кинуть в в'язниці" реальні коли у режиму є на це сіли.
    Побоювання що ми вступаємо в дуже складну і небезпечну ситуацію - поділяю.

Я завжди вимагав введення воєнного стану, заборони на торгівлю з ворогом, припинення дипломатичних відносин з агресором, конфіскацію його власності і каторжних робіт для п'ятої колони. Я впевнений що Україна здатна захистити себе військовим шляхом. Так- не з такими генералами, командувачем і "політичним бомондом". Але давайте зовсім чесно, добре? Більшість людей не захотіла робити для їх заміни будь-яких усілій. А у меншості не вистачило єдності і організованості. Поки. А путін нікуди не подівся. Як втім і Медведчук з нашим вітчизняним ворьем.

Складна сітуація. Прилітаю в Україну з відрядження на Близький Схід у 15-00. Рішення буду приймати в залі парламенту у 16-00, виходячи з підсумкових документів. Як голосував і чому - повідомлю

5. ІгорМ

Семен Семенченко
    5 год ·
    Один із заарештованих українців - доброволець, повідомив сьогодні мені на суді що до нього приходив з пропозицією «домовитися» начальник поліції. Домовитися - дати потрібні свідчення які можна використовувати в політичних цілях. І в Грузії і в Україні. Був посланий на три букви. За простітуціей- до Бірюкова, к тукам, Шкірякам, ківам та інших представників вітчизняної фауни. Добровольці - вони інші. Залишаюся в Грузії поки не витягнемо хлопців (Якщо я поїду навіть ненадовго - мене до хлопців більше не пустять).

Хай щастить.

View: https://www.facebook.com/natalka.muzika/videos/2391271707580910/

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

Тааааа.... Хлоп, який ходить до чужої жінки - теж доброволець.:haha:

7. ІгорМ

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  10. ІгорМ

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. ІгорМ

Ха, колишній борець за морльну, ідейну і національну чистоту телеефіру вже проповідує телеканал Україна :haha:

Матіос сповідався на СТРАНА юа, Ляшко каявся на Ньюзван...
    Чось досі ніхто ще не притягнув кіно про Садового з 112 ;)

Видно, в бариг вже добряче підгорає, що нє?

13. ІгорМ

Семен Семенченко
    Вчора о 12:23 ·
    Яка верхівка влади - таке і воєнний стан. Пощастило путину з торговими партнерами.

(Не міг поставити це питання з трибуни бо перебуваю в Тбілісі - разом з адвокатами борюся за звільнення наших українців).

Місяць тому Порошенко бризкав слиною і кричав що йому потрібен воєнний стан щоб захищати країну. Я вимагав його введення з 2014, не мав особливих ілюзій стосовно Верховного Главноторгуючего у 2018, але свій борг виконав- проголосував за його введення. Пройшов місяць. Ніхтоне відзвітував перед Радою про результати введення воєнного стану. Успішно? Неуспішно? Треба продовжувати- не треба продовжувати? Раду розпустили на канікули до середини січня. БПП відіграли розкішні новорічні корпоративи. Майбутній кандидат в президенти Порошенко відпіарился по всіх телеканалах. І все. Кінці у воду.

Ще раз. Ввели воєнний стан.
    Вирішили «захистити українського воїна». На п'ятий рік війни. А потім пішли зустрічати Новий Рік. До феєричного пі#децу у виконанні Порошенка і більшості депутатів я звик. А чого мовчать тисячі людей які кричали місяць тому «краще пізно ніж ніколи?», «Ми почали поважати президента!», «Країна в небезпеці»?

Яка верхівка влади - такий і воєнний стан. Пощастило путину з торговими партнерами.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вячеслав Викторович ВласенкоСтежити
    3 грудня 2018 р.
    Він втерся в довіру Авакову, а потім намагався організувати власне озброєне угрупування.
    Він втерся в довіру українців, а потім привласнив пожертви громадян для батальйону «Донбас».
    Він втерся в довіру американській діаспорі, а потім привласнив їхні пожертви для батальйону «Донбас»
    Він втерся в довіру бійців «Донбасу», а потім використовував їх для власної охорони та мародерства.
    Він втерся в довіру бійцю Франко - американському міліонеру, а потім видурив в нього 100 000$.
    Він втерся в довіру командуванню Нацгвардії, а потім видурив для себе офіцерське звання.
    Він втерся в довіру засновникам фонду допомоги батальйону «Донбас», а потім викрав кошти з рахунків фонду.
    Він втерся в довіру артисту Зеленському та «Квартал 95», а потім «кинув» їх на 45 000$.
    Він втерся в довіру Садовому, а потім «кинув» Авакова та «проліз» до Верховної Ради.
    Він створив для допомоги бійцям батальону «Донбас» Нацгвардії фонд «Семена Семенченка» але приховав, що цього батальону вже давно не існує.
    Він створив для своєї дружини Наталії Московець «Фонд допомоги матерям загиблих бійців» але ця «допомога» надається тільки у дописах Facebook.
    Він використав ім‘я батальйону «Донбас», а сам організував рейдерську охоронну фірму «Донбас-охорона».
    Він втерся в довіру Саакашвілі, а потім «кинув» Садового.
    Він поручився на суді за бійців «Донбасу», що скоїли злочини та перебували під домашнім арештом, а потім їх використав для організації держперевороту в Грузії.
    Він випробовує нас!

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще один конкурент Вальцмана?

16. ІгорМ

Що цікаво - члени бпп дуже часто послуговуються картинками конкурентів, обробленими в фотошопі. Ці підленько і мізерно.
    А я от маю тааакууу бомбезну справжню нульову фотку одного з кандидатів - і встидаюся її показати. Хоча той кандидат там впійманий фотографом якраз і повному свєму єстві...

17. ІгорМ

Семен Семенченко
    15 год ·
    Існує два Семенченка. Один реальний. Інший віртуальний. Реальний живе на орендованій квартирі і не має рахунків у банках. Віртуальний за останні п'ять років має багато економічних досягнень.

Спочатку він воював як «найманець Коломойського» і «займався мародерством на фронті». Потім пішов «за грошима» до Верховної Ради. Потім «за гроші Коломойського» блокував Конвої Ахметова, потім створював (за ті ж гроші) «паралельний Генштаб». Потім «нажив асфальтовий завод і пару мільйонів доларів» за «злив» Вілкулу виборiв у Кривому Розі. Потім робив Блокаду (на гроші Курченка). Потім знову «крав» у Верховній Раді. Після цього (на гроші того ж Курченка) влаштував Майдан на Грушевського. У перерві «віджимав санаторії в Донецькій області» та організовував «рейдерство сільськогосподарських підприємств». «Торгівля зброєю» та «організація військового перевороту» в Грузії. І так (забув) «торгівля людськими органами» у 2014. У проміжках «вбивав мільйонерів - товаришів» по службі, «купував Ауді Q-7» і «будував будинки в США». Коротше віртуальний Семенченко - мультимільйонер.

В 2016 (в припадку божевілля) я з трибуни ВР попросив НАЗК перевірити мою декларацію і спосіб життя. І сказати як Семенченко реальний відрізняється від Семенченка віртуального. Рік вони мовчали. У 2017 всі ЗМI тріумфально повідомили що НАЗК почала мою перевірку. Два роки вони мене перевіряли. Результати сумні. Віртуальний Семенченко виявився мільйонером тільки в повідомленнях російської та олігархічної пропаганди. У реального виявлено: знімна квартира, готельний номер (де живуть родичі загиблих і товариші - переселенці), машина (орендована дружиною), борг з 2014 року Приватбанку в кілька десятків тисяч гривень (привіт Коломойському), нуль рахунків, нуль дорогих поїздок, нуль акцій, облігацій і золотих злитків.

Коротше я - лох. НАЗК продовжує перевірку мого життя за 2016- 2019 роки. Після виявлення асфальтових заводів і мільйонів Курченка сподіваюся вона сповістить моїх виборців. Як воно, бути лохом з точки зору інших депутатів? Добре. Честь дорожче. Вибачте за лонгрід. І за витрачений час.

18. ІгорМ

Семен Семенченко
    8 год ·
    Про політичну, моральну та інші види проституції.

Сьогодні в черговий раз я удостоївся поста перехідного вимпела циклової української політики - першего віце-спікера від БПП Ірини Геращенко. Мабуть пані Ірина вже відпочила від своїх попередніх історій, які вона поширювала про мене минулого разу. Казки про «Семенченка, який прикрився дипломатичним паспортом і втік, кинувши побратимів в Грузії» так і виявилися казкою. Я забрав своїх побратимів додому, а грузиньска влада офіційно заявила що не має до мене претензій. Тепер новий сплеск емоцій. І художні паралелі між мною і Зеленським. З прозорим натяком на Коломойського). Я відповім.

Для початку, пані Ірина бреше. Я б сказав «як сивий мерин». Але вона жінка, тому обмежуся словами - «просто бреше». Хто там я для вас, пані перший віце-спікер?

«... суспільство знало цю людину під вигаданим ім'ям, мало цікавилося деталями справжньої біографії, не звертало уваги на вигаданий диплом, незаконно присвоєне «військове звання», не задавалося питанням, що ця людина робила в захоплених бойовиками приміщеннях Донецька»?

По пунктах:

1. Коли ваші шоколадні полководці Муженко з Гелетеєм ховалися по кущах в квітні-травні 2014 я, разом зі звичайними людьми, створив добровольчий батальйон. З жителями Донецька, Макіївки, Горлівки. Коли ваші родини тусувалися на Мальдівах та в Іспанії, моя сім'я жила в окупованому Донецьку. І не моїм позивним мене треба дорікати. А запитати у свого друга Медведчука, з яким ви без сорому позуєте на фото, скільки коштувала здача Донецької області, яку нам доводилося відвойовувати потім дорогою ціною?

2. Ви говорите про “деталі моєї біографії”? Мені нема чого соромитися в моїй біографії. Я не був в політиці, не переходив з рук в руки від одного президента до іншого, не обнімався з ворогами моєї України.

3. «Вигаданий диплом»? Можливо ви що щось знову плутаєте. Можливо з депутатами своєї фракції або своїми міністрами. Це у них покупка дипломів - звичайна практика. А я прийшов в 2014 році в парламент з фронту. І чесно сказав в ЦВК - не маю зараз ніякого диплома. Ні середнього, ні вищого. Все залишилося в окупованому Донецьку. І пішов на вибори з відміткою «освіта середня». Я міг би купити диплом, міг зробити як багато хто з вашого оточення, але я ж - не вони, пам'ятаєте?

4. «Незаконно присвоєне військове звання»? Моє звання мені було присвоєно нинішнім міністром оборони Полтораком, указ президента про моє нагородження підписаний вашим шефом, президентом України з моїм званням. Незаконно присвоєне? Спробуйте самі собі присвоїти звання. Проведіть експеримент. Це можливо тільки в разі Гелетея і Муженко. Яким ваш шеф привласнював звання і вішав нагороди за все. За здачу наших територій, за котли, за вибухи складів, за паради під час оточень. Я п'ять років депутат. Якщо я щось собі привласнив незаконно, де подання на зняття недоторканності? Де підозра? Всі п'ять років в країні були тільки ваші генеральні прокурори. Якщо я злочинець, то де хоч одна спроба цього злочинця притягнути до відповідальності?

5. Ви розповідаєте тут про те, що я робив «в захопленомих бойовиками приміщеннях Донецька»? Питання цікаве. Відповім по пунктах. По-перше ви некомпетентні, пані Геращенко. Ні як депутат, ні як перший віце-спікер. У березні 2014 року не було ніяких ще «бойовиків». Був український Донецьк і українські прапори на всіх будівлях. І не було ще навіть «сєпарiв». Були - «проросійські мітингувальники». І не захоплював ніхто нічого в ті дні. А начальник міліції Донецька спокійно пропустив в будівлю ОДА «проросійських мітингувальників». А наступний після нього - ніяк не відреагував. А ми - тодішня Самооборона Донецька, з подивом спостерігали картину, як українська міліція та СБУ поступово здає наш Донецьк. І поки ваші Гелетеі, Муженки сиділи по кущах, я заходив на ці збори. Збирав інформацію, записував людей з СБУ і міліції які зрадницьки допомагали оркам. А потім, коли стало зрозуміло, що немає в Україні ні влади, ні рішучості у цій владі, я створив добровольчий батальйон «Донбас» і став робити те, чого не робив ні Гелетей, ні Муженко - звільняв нашу землю. Де ті, хто керував міліцією в той час? Одні в бізнесі, інший командує службою безпеки у партнера вашого шефа - Ахметова. Де керівництво СБУ? Пішло на підвищення. Де командир роти батальйону «Схід» Голубан, який вбивав наших хлопців під Карлівкою? Нагороджений Порошенком орденом. Де ті, хто влаштували все це? Ахметов - партнер Порошенка. Медведчук, з яким ви так любите фотографуватися - спокійно живе і процвітає у воюючій Україні. Безлер (помічник депутата - голови вашої фракції в ВР) спокійно випущений Муженко і Гелетеєм з Донбасу в РФ. І ви ще щось там розповідаєте про мене і Донецьк?

Що там ще в брехливому арсеналі першого віце-спікера Геращенко? Читаємо далі. Хоча немає сенсу. Там все те ж саме. Особливо смішно про «п'ять років бійок», з урахуванням того, що за ці п'ять років я не брав участі ні в одній. Проте багато пафосних слів про те, що під Балаклавою Семенченка «виявилася порожнеча», про «крах міфу» і так далі. Пані Геращенко. Так дійсно, ви і такі як ви, вилили на мене багато лайна за ці роки. І жодні з цих фактів не підтвердилися. Тому що їх немає. Нуль пред'явлених підозр. Нуль подань на зняття недоторканності. Нуль доказів. Але я все це переживу. Тому що жодних міфів не було. Я такий, який є. І зараз, після цих п'яти років, мені є чим пишатися. Але не вигаданим вами. Реальним.

- Я створив один з перших добровольчих батальйонів в Україні і був одним з перших добровольців.
    - Під моїм командуванням батальйон взяв під контроль 5 районів Донецької області. І туди не прийшла війна.
    - Під моїм командуванням були звільнені Лисичанськ і Попасна. Батальйон під моїм командуванням відважно боровся під Бахмутом, Карлівкою, Ясинуватою, Іловаськом, Дебальцеве, Вуглегірськом.
    - Ми перекрили конвої Ахметова і змогли звільнити наших полонених.
    - Ми звільнили багато добровольців з ваших в'язниць.
    - Ми перекрили під час Блокади вашу торгівлю на крові.
    - Ми трималися п'ять місяців з антикорупційним протестом на Грушевського.
    - Ми не кинули жодного нашого товариша в полоні або вашої в'язниці.
    - Я на п'ятий рік роботи в Парламенті живу з сім'єю на орендованій квартирі, не маю рахунків і золотих гір. Я не разу не користувався службовим авто, поліклінікою і спокійно їжджу в метро без охорони.

А де живуть Гелетей з Муженко? Де живете ви і такі як ви? І що ви всі зробили для України за ці роки? Крім піару на полонених, крім покривання злодійства, мародерства і зради?

Ви пишете що «запит на міф - вічний». Може це і так. Але міфи створюються тільки навколо реальних дій. І тому він вічний. А ось запит на моральну проституцію, брехню і лакейство - циклічний. І сподіваюся, що в наступаючому циклі він більше не буде затребуваний.

А друзів я попрошу про репост )

19. ІгорМ

Семен Семенченко оновив свій статус.
    4 год ·
    ”Повстанці ми не говорили”- “цього немає на сайті президента”. “Ну так, ми стерли адже це була помилка перекладу”. “Неважливо що чотири роки висіло на сайті - головне виправили”. “Ні, в відео він такого не говорив - це помилка перекладу”. “Ну ладно говорив, але слово rebels перекладається як сепаратисти”. “Ну не сепаратисти а російські найманці”. “Ні, це не повстанці. Ну а те що на сайті так там це помилка перекладу.... “І так весь ранок. Дістали. Їм будуть мочитися в очі - а вони кричати що це Божа Роса. І так у всьому.

Він не просто називав їх rebels. Він з ними активно торгував. Поки ми не зупинили. Солдати сиділи в окопах, а через лінію фронту йшли ешелони. До rebels. І така ж нахабна брехня з усіх щілин лилася. На нас, не на rebels. У 2014 році він з цими rebels перемир'я укладав. Щоб rebels встигли вкопатися в землю глибше. Поки ми не повиколупували. Він цим rebels дав особливий статус, народну міліцію і транскордоннy співпрацю з Росією. Підписавши з Путіним Мінські угоди. Російською мовою. І потім тягнув все це до Конституції. Поки ми все його не зупинили в 2015. Разом. І амністія для цих rebels в законі про «особливості місцевого самоврядування в Донецькій і Луганській області» яку силами БПП він продовжує щороку. І діти цих rebels спокійно вчаться в Україні. І не сидить ніхто з rebels, всіх «тебе чекають вдома», а сидять українські добровольці.

Немає ніякої помилки перекладу в тексті. Є помилка перекладу - він сам. І п'ять втрачених років. Дістали. Не брешіть хоч в передостанні дні. Майте гідність. Знайдіть в собі. Десь глибоко в совісті, до першого вкраденого в 90- х мільйона. Rebels доморощені ...

Ганьба

• Подобається Подобається x 1
  20. ІгорМ

Семен Семенченко
    2 год ·
    Закінчилося голосування. Оприлюднено результати екзитполу. Українське суспільство розірвало олігархічне угруповання мародерів Порошенка буквально на шматки. Це дійсно не тільки голоси «за». Це вирок п'ятирічній політиці корупції, брехні, і торгівлі національними інтересами. Це вирок тим, хто наплював на надії мільйонів українців після Революції Гідності. Вирок співавторам Іловайська і Дебальцеве, вирок порошенкам, муженкам, свинарчукам, березенкам, кононенкам, розенблатам, семочкам, ахметовим і медведчукам.

Завтра - не наступить нове, краще життя. Завтра українське суспільство отримає нове вікно можливостей. Якщо цю можливість люди, які отримали кредит довіри українців, використають на благо України, а суспільство їм в цьому допоможе, то це - шанс для країни вирватися з двадцятирічного кругообігу бідності, поразок і несправедливості. Якщо кредит довіри буде розтрачений на олігархічні міжсобойчики і договорняки, то країна знову піде «по колу». Все це залежить не тільки від нового президента, все це залежить від усіх нас. Час покаже.

Україна і українці гідні кращого життя і кращого майбутнього. Вірю, що на цей раз, у країни все вийде.

Слава Україні!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)