Семен Семенченко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 17 вер 2014.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Благодаря тому, что при обращении в связи с обменом, который хотелось до НГ провести, пришлось что-то просто вежливости ради вякнуть про НГ, Рашу вернули в ПАРЕ?? Я вас правильно поняла?о_О

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Семен Семенченко
    7 год ·
    Чому я раджу поповнити запас боєприпасів. Ще раз перегляньте вчорашнє відео з Борисполя. Вони поперлися в В'єтнам розкупив халявні туристичні тури. Під час світової епідемії. Коли інші люди (лохи в їх розумінні) відповідально сиділи вдома. Їх доставили додому безкоштовно. Умовою було 2 тижні обсервації в одному з готелів. Заради їх самих. Заради їх близьких. Заради всіх українців. Це дике стадо не хоче себе в чомусь обмежувати. І воно ламає двері аеропорту з криками «ебуча Україна», «фашисти», «прорвали оборону». А далі подивіться реакцію «беркута». ВОНА НIЯКА. Її немає. Та думка яку я хочу зараз довести зараз полягає не в прокльонах на голову «в'єтнамців». А звернути увагу на їх агресію i що саме так (якщо не гірше) ті кому належить захищати вас і будуть вести себе далі. Особливо коли подібні істоти почнуть збиватися в зграї, банди і стада. і боротися вже за інші свої забаганки.

Так це ще зараз. Ще навіть не пік епідемії. І ще навіть не позначилися економічні наслідки. Помножте можливі ситуації на кількість подібного бидла в нашій рідній країні, помножте її на можливі ситуації з погромами магазинів, аптек, вашого будинку (якщо так складеться). Розділіть її на те що в регіонах буде гірше ніж в Києві. І прислухайтеся до моєї поради. Згоден, менi легко поради давати. Зі мною поруч бойові товариші які навчені, організовані, мотивовані. У тому числі і на допомогу тим хто виявиться поруч з нами. Але не у всіх є така можливість. Звідти і порада.

Перегляньте ще раз це відео. Подивіться на реакцію беркута. І докупите боєприпасів на легальну мисливську зброю. У нас в країні близько мільйона легальних одиниць. Досить щоб забезпечити безпеку своїх близьких, допомогти тим хто поруч. У США (де концентрація вільних людей велика) продаж боєприпасів підскочила в 4, а потім в 8 разів. Я все це вже бачив в Донецьку 2014 року в набагато більш простих умовах. Тому впевнений - ситуацію повинні контролювати саме громадяни, а не зомбі - бидло для якого Україна - «ебуча країна фашистів».

I все буде добре.

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Все буде добре коли його повісят.

Останнє редагування: 10 кві 2020
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Для того, щоб було добре, вішати тре не лише його - цей список повинен бути значно розширено

5. Gyppsy

Кого повісят, Порошенка? о_О

Не тре його вішати, хай живе
    Але через суд перегнати треба, щоб дід Петро з чистим сумлінням бавився з внуками;

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Циган, ну вот почему ты всякое говно сюда тянешь- то Портнова, то Вомбата?По себе выбираешь?

7. Gyppsy

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

«Людина з 10 класами освіти відправляв людей на смерть»: Семенченко звинуватили в загибелі десятків «атошніков»
    Скандально відомий нардеп від «Самопомочі» Семен Семенченко винен в загибелі багатьох «атошніков»: будучи людиною без військового досвіду, він вів українських бойовиків в свідомо програшні бої, а ставши парламентарієм - займається піаром на крові.

Про це в інтерв'ю одному з одіозних українських ЗМІ заявив командир 46-го батальйону ЗСУ «Донбас-Україна» В'ячеслав Власенко (позивний «Філін»).

За його словами, Семенченко під час активної фази каральної операції Києва на Донбасі в 2014 році тільки «їздив і з журналістами зустрічався».

«Він добре працював як замполіт, але не як командир. І, повірте, якщо у нього запитати, щоб він назвав сьогодні хоча б, які були підрозділи в батальйоні, а тим більше - попросити назвати командирів цих підрозділів, він навряд чи вам відповість. Бо далекий від цього », - запевняє Власенко.

При цьому «Філін» заявляє, що Семенченко досі використовує батальйон в своїх інтересах.

«Для нього важливі скандали, роздування конфліктних ситуацій, звинувачення на адресу керівництва країни ... Він уже призначив винних. Він уже вирішив, чому вони винні.

А знаєте, чому він так робить? Тому що він свою вину ховає. Тому що людина з 10 класами освіти відправляв людей на смерть. І в Іловайську. І до нього - починаючи з Карлівки (батальйон "Донбас" зазнав серйозних втрат в Карлівці в 2014 році - прим. Ред.).

Було ж відомо, що в Карлівці стояв батальйон "Схід". Було відомо, що вони зайняли позиції. А батальйон "Схід" складався з колишнього "Беркута", СБУшників, ментів, тобто з більш-менш підготовлених людей.

І Семенченко туди кинув бійців, знаючи, що вони загинуть. А потім строчив сльозливі пости в Facebook - і піднімав цим свій рейтинг. Як він там кричав? "Торгівля на крові"? Так у нього був піар на крові », - обурюється український комбат.

Власенко вважає, що Семенченко весь час був політичним лідером, а не комбатом.

«Як у будь-якого лідера, у нього повинно було вистачити розуму не віддавати наказів, а він не шкодував людей - і вони загинули.

Я б на місці дружин і родичів загиблих пішов би і написав заяву, подав би позов до суду, щоб суд розібрався з тим, наскільки винен Семенченко в смертях бійців батальйону "Донбас" », - додав« Філін ».

11. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Бедный Вомбат. :haha::haha::haha:

З.Ы. Голимый фотошоп. Он успел дорасти только до подполковника.

Останнє редагування: 18 вер 2020
  12. Gyppsy

Семенченко залишився без звання офіцера. Верховний суд поклав крапку.
    Семен Семенченко

22 год ·
    Заявляти про «позбавлення військового звання» громадянину який створив один з перших успішних добровольчих батальйонів - це найкращий «погляд в очі» Путіну на сьомому році війни. 22 квітня 2014 я прийняв рішення почати збройну відсіч російським окупантам на Донбасі. Навколо було багато офіцерів української армії, міліції, спецслужб які перейшли на бік агресора. Ще більше кадрових офіцерів і генералів сиділи в кущах і дивилися чим все це закінчиться. Я взяв на себе відповідальність і ризикнув всім. Своїм життям, безпекою своєї сім'ї, своїх дітей. Нам багато що вдалося. Звільнені нами міста і райони Донецької і Луганської області до сих пір українські. Ми змогли виграти дорогоцінний час коли більшість була ще паралізована страхом і нерозумінням того що відбувається. Ми дали надію що опір після здачі Криму без єдиного пострілу - можливий. Ми показали приклад. Але сьогодні я прочитав в ЗМІ чергову інформацію : «Верховний Суд відмовився повертати Семенченку звання офіцера». Цікаве повідомлення ))) (хоча пам'ятається у 2014 році тодішній верховний головнокомандувач називав мене «зразком мужності і стійкості офіцера», а нинішній - жертвував особисті гроші на створений мною добровольчий батальйон).
    Це не перше рішення суду. І не останнє. За шість років змінилося багато чого. Довіра до українських судів стала нижче останнього плінтуса. Колишній командувач Нацгвардією (якого призначили в 2015) тепер звинувачується в розкраданні державних коштів, а нинішній президент як і раніше мріє побачити щось «в очах Путіна». Багато чого змінилося в Державі. Але нічого не змінилося у мене. І навіть якщо з усіх ЗМІ мені будуть кричать що я зробив щось неправильно йдучи 6 років тому на фронт я завжди буду впевнений що це маячня. Якщо суди будуть заявляти що добровольчий батальйон Донбас створив «простий громадянин», що ж - я не проти. Нехай полковниками будуть Ківи та Медведчуки, а генералами - Гелетеі. Якби я зміг би повернутися назад в часі я зробив би все те ж саме. Знов. І, якщо нинішня влада хотіла мене цим рішенням принизити, то у них це не вийшло. Я пишаюся званням Українського солдата, я пишаюся званням Українського добровольця. Неможливо принизити тим чим пишаєшся! І ще дякую за те що допомогли сьогодні зрозуміти. Нам вже пора повертатися і братися за всіх вас всерйоз. Чекайте). Честь маю. Український доброволець Семенченко.
    3,3 тис.3,3 тис.
    443 коментарі
    895 поширень
    Подобається
    Коментувати
    Поширити

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

СЕМЕНЧЕНКО - фальшивий майор! Хтось здивований?
    =AZUjvxGIsqh-gddXlcAq0AUdl76AFgaOoB879xioVxYDxCJfqi0oXI3yfnlwF8H8vzh_lG5BoLI77fFEFm9OkiEr6T3-NJAGEb1iwmdW43BAxH03awhbmcsJGUdLCpahfzHGKxYVXc4qUfU_HsHuE3ysYmi-u9GPTu8ERCKpHDh0qhbUurKxLuJec8qCQHGpuDE']
    =AZUjvxGIsqh-gddXlcAq0AUdl76AFgaOoB879xioVxYDxCJfqi0oXI3yfnlwF8H8vzh_lG5BoLI77fFEFm9OkiEr6T3-NJAGEb1iwmdW43BAxH03awhbmcsJGUdLCpahfzHGKxYVXc4qUfU_HsHuE3ysYmi-u9GPTu8ERCKpHDh0qhbUurKxLuJec8qCQHGpuDE']

Zinoviy Huzar
    28 листопада о 19:58 ·
    СЕМЕНЧЕНКО СУД ОСТАТОЧНО ВІДМОВИВ У ПОВЕРНЕННІ ОФІЦЕРСЬКОГО ЗВАННЯ.
    Верховний суд залишив без задоволення касаційну скаргу Семена Семенченко про позбавлення йог…
    Показати більше...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Щось наші прекрасні бібісі-стандартні ЗМІ втрачають хватку. Де наголоси, де експресія, де гучність?
    Чому так сухо: "СБУ припинила незаконну діяльність приватних охоронних фірм екс-нардепа Семенченка"

А де отово всьо: "СБУ припинила мародерство свинарчука Садового" чи отово: "Садовий і його свинарчуки під час війни займалися грабунком і мародеством" чи просто риторичне: "Як так сталося що мер Садового в Кривому Розі, який в 2014 брав телефон в кредит, за час війни створив приватну добреозброєну армію в тилу?"

Ну ж бо, вправляйтесь краще, ви ж за правду, проти корупції, проти мародерства. Нє ті хто вас пригодовує і кидає копійки з "долі" можуть мародерити?
    Mason Lemberg

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Палковніку блокади "торгівлі на крові" нікто нє пішет
    Пам'ятаєте, як за часів Порошенка такі борцуни як Парасюк, Єгорка та Семенченко влаштовували блокади під гаслами "Ні торгівлі на крові" та звинувачували п'ятого Президента та його оточення у комерційних відносинах з московією та ОРДЛО? Звичайно пам'ятаєте.
    А ось тепер Служба безпеки України, не при "клятому баризі", а при простому парнє з народу, затримала Семенченка за - "постачання військових ТОВАРІВ З РФ". От це є ніщо інше як ШИКАРНИЙ БУМЕРАНГ!

17. Просто свято якесь: СБУ прикрила ОПГ Семенченка. Такими темпами і до Саакашвілі скоро доберуться

18. Gyppsy

А на маєш

СБУ припинила діяльність воєнізованого збройного формування та постачання військових товарів з РФ

За даними СБУ, до складу компанії входило понад 150 осіб, вона діяла під прикриттям охоронних фірм і громадських організацій.

"Підготовка членів "ПВК" відбувалась на спеціально облаштованій тренувальній базі в Київській області – там проходили бойові вишколи, тренування поводження зі зброєю, навики військових бойових дій. Також частина членів військової компанії навчалася у центрах підготовки за кордоном", - сказано в повідомленні СБУ.

View: https://youtu.be/1-pV0z-T9Po

зі
    Надька Савченко зі своїми гранатами вже не в моді)))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шо? Ваш херой у боротьбі проти Пороха.

20. Gyppsy

Семен молодець, пуцав Пороха як сидорову козу)))
    Дивно, що гідна влада тоді Семена не закрила за законом.

А тепер Семенченка можна запросто посадити. Тільки збереження вогнепальної зброї чого варто. Можна на зоні шити рукавиці від восьми до дванадцяти років.

а де твій аватар? :)