Семен Семенченко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 17 вер 2014.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Інформативно Інформативно x 2
  2. Gyppsy

3. Gyppsy

Семен Семенченко
    7 год ·
    Блокада російського вугілля в Соснівці триває. Приїхали побратими з батальйону Донбас, а також привіз своїх молодшого і середнього. Упевнений скоро вийдемо на результат. Все буде добре. Слава Україні!

567

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому Семен Семенченко не кричить, що Зеленський торгує на крові, або, що він зрадник разом з Бенею?

:))):))):)))

5. Gyppsy

Вас Семен забанив на своїй сторінці?

6. Gyppsy

Семенченко: вважаю що якщо президент називає ветерана на "ти" він повинен спочатку запропонувати йому називати на «ти» самого себе

7. Gyppsy

Семенченко:
    Якщо ви хочете знати про національну ідею карателя Семенченка- то це вона і є. Не Фаріон, не Порошенко, не якісь інші екзотичні доісторичні оліграхічні довбойобi. А країна яка піклується про свого громадянина. І більше моєї національної ідеї нічого не треба. Цього вистачить.

• Подобається Подобається x 2
  8. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

О-о-о! Вiдчувається справжнiй фiльозоф!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а він воює на сторінці?

10. Gyppsy

@Мих, ви не забувайте підтримувати розмову на своїй іменній сторінці.
    http://forum.lvivport.com/threads/mix.57961/page-7
    Бо може підвернеться момент, і прийдеться звідтам розмову переносити в павутину і навіть в реал.
    А вам воно тре?

11. Gyppsy

Семенченко: 12 червня 2014 року. Вже вбита Небесна Сотня, окупований Крим, ллється кров на Донбасі. Читаємо новини.

«Сьогодні під час телефонної розмови Президент України Петро Порошенко привітав свого російського колегу Володимира Путіна з Днем Росії. Про це повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков. Крім того, лідери держав обговорили плани щодо врегулювання конфлікту в Україні.

View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2958719660829455&set=a.747741671927276&type=3&theater

• Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Для чого порошизду голова?

Щоб носити з фольги шапку,
    Чи якусь газовую маску -
    Аби не думати нічого,
    Бо Пеця думає за нього.

• Подобається Подобається x 2
  13. Gyppsy

В порохоботів порох головного мозку.

Там навіть зародків логіки і аналізу - ноль.

ноль спецом

14. Good man

Good man Обычный человек

В Японии нет неасфальтированных дорог от слова "совсем". Но зато в кафе вам могут сказать, что мест нет, а для японца тут же найдется. Националисты те ещё. Будь эта девочка не японка, а кореянка, там бы поезд пролетал, только свист стоял бы.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От і в нас так треба. Щоб там де дівчинка-українка, поїзд зупинявся, а мимо кацапа, що за тридцять років мову рідної держави не вивчив, щоб свистіло і гуділо.
    Сьогодні, на честь Різдва Святого, вирішив Вам відповісти.
    Знаєте стару байку про те, як кацап питав, як вітатися на Різдво з господарями будинку, куди заходиш?

Йому кажуть: "Кажіть - Христос рождається!"
    Він зайшов до хати і через кілька секунд вилетів звідти, переляканий.
    Що таке?
    Я сказал ім "Хрістос раждаєтса", а ані хорам "Лавітє ево!". Убєгаєм паскарєє!

• Подобається Подобається x 1
  16. Gyppsy

Семен Семенченко: Тому, коли ми бачимо фото людини яка стоїть на колінах (я зараз не торкаюся особистостей активістів i самого інциденту) то не варто включати дурня і дивуватися «а як це раптом трапилося»? Гнів - от це правильне відчуття. А здивування - це лицемірна поведінка страуса у якого закінчився корм і довелося витягти голову з піску після п'ятирічного там перебування.

ПЄСи брехуни і лицеміри, за гетьманства Пороха також ставили на коліна.

[​IMG][​IMG]

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Olena Parshyna з Olena Shmalij.
    1 год ·
    я шукала в своїх фотографіях одне фото, але потрапила на фото подій кінця 2015 року...
    Переголосування на місце мера Кривого Рогу.
    Тоді вже деяким патріотам, що більше цікавилися подіями в Україні, в тому числі і мені, було відомо ХТО оці "херої", що перехвативши ініціативу на себе, прекрасно завалили переголосування і знову всадили в крісло мера Вілкула...
    Милибог - прямий договорняк з Вілкулом - перелякавшися, що при чесному перерахунку перемагає Вілкула, відмовився від бор...

Показати більше...

18. Good man

Good man Обычный человек

Вы что, забыли? Я же агент кремля, который уйдет с форума сразу после выборов президента. Дмитрий Анатольевич, вы именно так говорили, нехорошо забывать свои слова.

19. Gyppsy

Семенченко: Ківа це людина - легенда. Пам'ятаю в травні 2014, після бою під Карлівкой, Ківа як довірена особа одного з кандидатів в президенти приїхав до нас на «разборки». Йому не сподобалося що я не дозволив використовувати цей бій в пiар цілях тій політичній силі на президентських виборах 2014.

View: https://www.facebook.com/dostali.hvatit/posts/3003733036328117

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Понять Порошенко тогда можно біло, т.к фаза войны не дошла до критической отметки. Хотя я не уверен что это не фейк. А вот понять вазелина я не могу, с его поздравлением снегурочки деду кащею на НГ. И благодаря этом парашу таки вернули в ПАРЕ.

а де твій аватар? :)