А не за які гроші!!! Якщо десь відпочивати (в нас в Австралії непогані пляжі), то я волів би, по-перше, Хорватію (Дубровнік!), Францію чи Італію... На крайній випадок (криза все-таки) - Златни Пясици...
А вони однозначно перемогли! Особливо враховуючи пропорційну кількість "стволів". Вони змусили РАХУВАТИСЯ з ними. Совєтська держава ЗДАЛАСЯ, оголосивши амністію. Пам"ятаєте коли? У 1955 ! Якби не солідарність вояків із населенням, виселили би усе корінне населення і був би "західний Крим" або ще щось.
борис, а мені відповісти? мене процитувати? я теж там про крим говорила) але, мабуть, зовсім не в тому напрямку, що ви
Ні, не перемогли. Наскільки пам"ятаю, по самим оптимістичним для УПА даним останній бій вони провели у 1956 році. У 1959 році вбито Бандеру. Фактично з того часу ОУН не мала ніякого суттєвого впливу на життя в СРСР.
особисто я спочити хотів би у власній хаті років так за 50 щонайменше спочивати в Іллічівську не збираюся та й взагалі не поспішаю
Таки правда Ваша, Борисе. Вони однозначно - перемогли! Вони одних заставили дрижати 60 років, та що там 60! Ще довго дрижатимуть і скалитимуться всі марусинині роди тільки від одного слова БАНДЕРІВЕЦЬ. Дрижатимуть, бо підсвідомо відчувають, що завжди знайдуться люди, що за свободу свою і свого краю положать життя, що не стануть плазувати перед ніяким зайдою на їхню землю. А другим вони покажуть, що боротьба за свій край викликає повагу навіть у ворогів, а іншим пригнобленим дає сміливість і собі скинути з себе гніт гноблення. Мартіні, боюся, що дєвушка і так не зрозуміє Вашої підколки. З неї така українка, як з мене балярина.
Саме день оголошення амністії й був Днем Перемоги УПА. МОНСТР здався і через губу запропонував мир. Я міг помилитися щодо дати - нехай мене підправлять. Олю, Ви краще знаєте західні реалії, ніж я. А я просто пишаюся тим, що наш народ не відсиджувався по хатах, поки городи топтали то варяги, то греки. І ті, й інші отримали в міру наших можливостей.
Оля (класний нік....до речі..), вам вирішувати, яка з мене українка? тоді кому вирішувати, яка з вас українка? знаєте. в чому між нами різниця? в тому, що ми НЕ відчуваємо себе пригніченими ніким, а ви постійно шукаєте ворогів (навіть там, де їх немає). Ну то ваша справа, але ж живемо в одній країні. от що... ну вам краще знати українську мову, тож спочивайте, де хочете
Цікаво, а ЧИЇ то прийшли кілька десятків років тому в НАШІ села і шукали там ворогів... Розстрілювали НАС, вивозили в Сибір... З якої б це радості? То є справа жителів міста Іллічівська... Ну подобається Вам назва - тіштеся тим...
завтра в містечку Старому Самборі відкривають памятник Степану Бандері, споруджений на кошти меценатів... ( в мене там купа ролдини і друзів, то вже то знаю)))
Нік, як нік. Звати мене так. До того ж вживаю його у Називному відмінку жіночого роду. Якось середнім родом ( як дехто тут ) бути не хочеться. Напевно мені. Бо я вчителька української мови. І скажу Вам, що українка Ви нікудишня. Трійочниця, якщо за радянською системою оцінювання. Ви або читаєте через рядок, або домислюєте. Ми себе пригніченими не рахуємо. Ми вистояли часи неволі і таки дочекалися свободи і признання того, що наші предки боролися недарма. От ви тепер в незавидному положенні. І країни, якій ви щиро служили, нема і те, що би ви мали любити, ви ненавидите. Тому, дійсно, шукаєте причини, щоби знайти винного. Вам тільки можна поспівчувати.
це чому ж? ви хоч би врахували те, що навкруги ныхто українською не розмовляє, а я тут з вами. Ну що ж, це не цінується мабуть кому я служила? мені 28 років лише, агов) це ви про що? де я і вчому шукаю винних?)) то і кажіть за себе, не треба за ВСЮ Україну казати.
слууухайте то ви "гість" - психолог? а чого ж своє натуральне ім'я нам не виказали? ну то нічого, цікаво пишете. одне не вгадали - я одружена та маю півторарічну дитинку
інет замінює мені час, коли чоловік працює, а вам що до того? ну добре, давайте по суті: це ви перелічили якості, властиві більшості населення України. То що поробимо? тож, все перелічене - то погано?