Не поняв - як це нічого не робити? А навіщо тоді жити? @mypucm, не знаю що там задумав клімат (тобто Бог), а я посадив кільки кущиків лохини. Вже на них є по кілька ягідок;
Ягідка, на смак нагадує чорницю. На базарі біля 150 ерн/кг Дуже зараз популярна. лохина - Пошук Google
10 кіло лохини з куща... файний канал на ютубі ecoVolyn View: https://www.youtube.com/watch?v=MJPp9zDWRoU
Мусет так. От так вона виглядає сьогодні у нашому саду. Перше цвітіння пропало весною, коли був заморозок
Вуйко, котрий продавав ці кущики, дуже рекомендував при посадці в ями добавити землі з-під хвойних дерев. Я так розумію, що тепер можна просто мульчувати кущі опалою глицею. В міру.
Оце мені подобається. Може теж колись попробую посадити) Яка в нас спека. Знову +34 в тіні. Та це кошмар. Я вже в місто хочу, под кондиціонер
Я чисто з цікавості купив пів-кіло тої лохини і сам її всю захомячив. Сподобалася. Тепер час від часу купляю для родини, бо вона справді смачна і мабуть корисна. Але хочеться мати свою - не від скупості, а хрин його знає, звідки її везуть до нас і чим її обробляють. У нас вроді оптимізувалося згідно кліматичного поясу /во, блін, як я загнув)))/ Але вже скоро Матки Божої, а я таки ще не купався... Мабуть цього року і не буду. Хіба в Берегове
інтересуюсь... лохина ремонтантна чи нє? ну в смислі плодоносить разово, чи кількома хвилями аж до морозів?
Ну нарешті бачу, що мої пости переглядають зі @Gyppsy, от Ви не гнівайтеся, але Стрий - це село чи місто? Бо Миколаїв - село, якого світ не видів )))
@VasMT, Ви сі не дивуйте - вчора було відкриття полювання і через це я не там натиснув на кнопку Нік Так от, @VasMT, Ви не гнівайтеся, але Стрий - це село чи місто? Бо Миколаїв - село, якого світ не видів )))
Ну от бачите - ці знимки з мого попереднього допису могли бути зроблені і в Стрию, шо нє? це я так спецом загнув ;