Кажете, Ви матеріаліст? Сумнівно... Але поки що давайте залишимо це питання відкритим @mypucm, Ви це кажете з практики, чи просто говорите загальними фразами? Бо от дивіться: Я тут на форумі віддавна апаю славний гурт сільських лабухів JULAI | music band Засновник гурту мій сільський земляк і в якійсь мірі друг https://www.facebook.com/profile.php?id=100011254359640 У Івана з дружиною є славна дочка Tonya Sova Про Тоню я також багато вже нафлудив у Музиці. А Іван з групою колись також стояв перед вибором. Так от, я це до того, що не всі люди з висококультурного середовища кудись надовго тікають - на заробітки, чи в міста. Не беруся і не хочу судити тих, хто їде з України. Але дуже поважаю тих, хто живе, працює і будує майбутнє України. І зараз Іван з групою затребувані, але вони ніколи не пропустять празники в рідному і навколишніх селах. Тому що люди.
ну... на мій вибагливий смак, розбалуваний ютубом... співають вони так собі але добре, що затребувані, раз комусь подобається
Та то звичайні пересічні сільські лабухи , грають по весіллях Але Ви б побачили наживо їхню скрипальку! Там енергії - прямо підключай маленьке місто і буде все світити і працювати на трьох фазах ))) @mypucm, а як на Ваш вибагливий смак, розбалуваний ютубом, Tonya Sova ?
дуже виснажений вигляд треба більше бувати на свіжому повітрі їй треба кудись, де нема електрики... на природу, у ліс за грибами, ягодами... може їй брешуть, що вона гарно співає, і людина мучається не на своєму місці
Якщо здоровий почне стогнати - то виглядає хворим і слабким А якщо хворий і слабкий починає брикати, то все одно здоровим не виглядає ; Тоня дуже файна кобіта
ну... є люди, які душевні переживання трансформують у творчість... треба ж якось заробляти я ж казав, що в неї виснажений вигляд View: https://youtu.be/jwLE_5V6CBM?t=58
подумалось... раніше студентів посилали в колгосп попрацювати... збагатитися життєвим досвідом... в смислі зміна обстановки... можливість побути в різних життєвих ситуаціях... іноді несподіваних, навіть небезпечних... життя стає цікавішим... колір обличчя покращується )
А я і живу трошки за містом) тааак, для ділового життя це не дуже зручно, але набагато менше стресу та зайвих думок.
на мій вибагливий смак... не шедевр 1) хіба косять суху траву? я думав, що зелену легше.. 2) ні танцювати під цей кліп , ні слухати у чому прикол їхніх трудів, крім побачити себе на екрані
Задовбали абрикоси. Як уродить, то відер по 15. Ще на синовій ділянці поруч 2 сипляться, і ще сусідська абрикоса підсипає нам добре.Сусідів нема.. Людина в місті живе і горя не знає. Піде на базар, купить яку хоч по вкусу абрикосу, хоч відро, наїлась, варення зварила, і забула. Збираємо, наїлися, сушимо, варимо, дітям даємо, викидаємо...коли їм кінець?