Імхо, якби жінка (жінки) не хотіла, щоб її використовували як сексуальний об"єкт, то б було значно значно менше експлуатації цього розкутого образу. Є попит ("піпл хаває", грубо кажучи), є й пропозиція.
Тут проблема глибша, це так зване соціальне програмування. Загально відомо що всі чоловіки хочуть жінок, якщо не свідомо, то підсвідомо. голубих до уваги не берем От і підсовуються картинки: -Хочеш багато красивих дівчат, купи собі мерс. -Купи кросовки і всі баби твої -Помий вуха хеденшолдерсом і тобі дасть люба От тільки жертви цього явища скоріше чоловіки ніж жінки...то їм приходиться пахати,рухати економіку, щоб заробити більше грошей і накупляти купу всякого непотребу в підсвідомій погоні за "аксефектом". А жінки тут тільки наживка
А хіба це є нормальним? На жаль, наше сучасне суспільство вважає це нормою... ---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ---------- Проблему необхідно вирішувати!
А в чім проблєма? Ми живем тут і зараз. Можна мульйон разів відказувати на падіння моралі,на розбещеність молоді,на телєвізію,на рекламу,на інтернет,на....на...на... Але...ми живем ту і зараз. Вас ображає,коли на рекламі якогось товару є зображення красивої жінки? Може Вас ображає саме існування красивих жінок?
Ні, це абсолютно не так, мене не ображає існування красивих жінок! Але експлуатації їхнього тіла викликає у мене обурення!
А Ви вважаєте не нормальним?...Кого ж по вашому я повинен використовувати як сексуальний об'єкт??? ---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ---------- Ну так нехай ті моделі відмовляться від експлуатації свого тіла, і попробують вразити всіх своїм розумом.... Як на мене це повна дурниця а не проблема....Це дуже нагадує мітинг проти гомосексуалізму який недавно в Червонограді проводили якісь ідіоти....Кругом міста 50 кілометрів повного бездоріжжя в будь якому напрямку, на базарі є місця тільки для спекулянтів в основному "нерускіх", шахти закривають, а в них голубі найбільша проблема.... Те саме і з дівками в рекламі, кого ж там показувати? Доярку маньку в куфайці і гумаках???
Є видуманий сексизм як ці реклами а є те що оголошення про роботу де пишуть що твльки мужчин 20 -35 років чи кобітам за ту саму роботу платять менше ніж чоловікам.
А хіба мало оголошень де хочуть тільки жінок? Я таких більше зустрічав, сам тільки дівок на продавців брав, вони не бухають, і взагалі старанніші, а от на гружчика я шукав виключно мужчину, вважаєте це не нормально?
В нас тут просто заборонено в оголошеннях про роботу писати якоі статі,віку ,релігіі тощо кандидат має бути.кваліфікація ,освіта а решта йде як дискримінація