Секс i Мiсто, хто дивився? В Українi вже показують? Я пiшла в суботу з подругами, такого натовпу суто жiночих компанiй я ще не бачила. :radist: Гарний розважальний фiльм, в стилi i дусi самого серiалу. Як вийде на вiдео, ще раз обов'язково подивлюся.
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 До нас ще не дійшло. Але серіал мені подобався. Зараз в черговий раз його повторюють на 1+1 і якщо буває ще не сплю, то дивлюсь.
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Мені не сподобалось. Саме кіно непогане, я просто очікувала чогось більшого. І всі тоті акторки на великому екрані виглядають жахливо, якісь старезні баби. :cowboy: По саунах, спа і салонах краси, напевне, не ходять. :cowboy:
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Вони просто з сенйором чи то сеньйоритою Лія не знайомі.:p
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Я не спец по фільмах, але не бачу в цьому серіалі якогось екстриму, чи запалу. Все відбувається в одному ракурсі і сіро. В мене склалось враження, що вони вже настільки наситились сексом, що він для них став своєрідним видом оздоровчого масажу... Звичайні фільми радянського періоду хоч і без сексу, але набагато більше зачіпали емоції, почуття та бажання любові...
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Що вже показують? В нас ніби ще ні. Я хочу піти, бо серіал подобається. Правда не знаю що там ще нового можна придумати.
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 А менi подобається i серiал i сам фiльм. Хороший розважальний матерiал, i смiшний навiть деколи. А чого вартi наряди Саманти? Наївнiсть Шарлотти чи сарказм Мiранди. Про екстравагантнiсть Керрi я взагалi мовчу. Нам одна знайома сказала (завуальвано, але ми зрозумiли натяк) що цей серiал набагато нижче її iнтелектуального рiвня... ну то ми її i не взяли з собою на наш супер веселий дєвiчнiк ... нехай сидить дома i книжки читає, а ми класно погуляли
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Є на torrents.ru , але там якість не дуже. Я вирішила почекати прем"єри.
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 фільм ще не бачила,але серіал "задивилася до дир".обожнюю його! такий ненавязчивий і справді зі всіма життєвими(особливо що стосується сексу) приколами! а mISRER bIG(СУПЕРМЕН) НУ ВЗАГАЛІ СУПЕР!
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Ага, мiстер Бiг класний Ще Ейден був не поганий. Один з моїх улюблених моментiв в серiалi коли Бiг i Ейден бились в болотi у Ейдена на дачi i його собака вжер Бiга за дупу i потiм вони помирились. :D
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 а мені спочатку фільма не подобалася зовсім Міранда,але вона потім така модна стала!!!!особливо зараз прикольно мені (я вагітна зараз) коли вона була вагітна і всі інші ходили гуляти,а вона не могла)))от так і я зараз! а ще фільм добрий(хоча і американський) але дуже файний-його хочеться і хочеться перегшлядати!не те що російські серіали,де окрім рекету,роспуства і вбивства ніц нема!
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Я теж дуже цей фільм чекаю. Цікаво, що вони там придумали...
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 мій улюблений серіал, поряд з "Друзями" маю кілька сезонів на двд, але останній сезон (гади!!) без заключних серій, то їх мусила качати з нету, якість погана, але принаймні знаю чим скінчилось фільм скачала того тижня екранну версію з аматорським перекладом - навіть дивитись не стала, враження псути. в нашому кінопалаці на коперника з 10 липня буде йти! обов*язково піду!
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Ну і хто завтра іде на прем"єру ? Поділитеся враженнями.:cowboy:
Відповідь: Секс i Мiсто/ Sex and the City, 2008 Я сьогодні йду на прем"єру :radist: на 18-40. Враження обов"язково напишу!!! Дівчата, тішуся що хоч кудись вийду (в нас "бабєшнік" - 7 дівчат), а то я більше місяця з тою роботою та й після операції нікуди не виходила. Одним словом, завтра поділюсь враженнями