Секонд-хенд заборонили

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Тупий крок. Зрозуміло навіть невігласу, що потрібно ввести суттєві податкові пільги вітчизняним товаровиробникам, тоді їхня продукція буде конкурентноспроможною і дешевшою, а відтак користуватиметься попитом.

• Подобається Подобається x 5
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А якіснішою?

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У нашому місті є швейна фабрика. Невеличка, разів у 5 менша, ніж була за "совєтів". Працює біля 60 швей, плюс обслуговуючий персонал, всього біля 100 людей. 100% працює на давальницькій сировині. Відповідно, реалізація 100% за кордоном (Німеччина, Франція, Англія, ще кудись). І ТАМ купують! То які проблеми з якістю?

• Подобається Подобається x 6
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден.... невже секонд хенд може конкурувати з вітчизняним виробником? якщо так, тоді нащо нам таке вітчизняне вбрання, яке боїться секонд хенду.

Я думаю, що справа проста, як двері. Хтось з тих, хто возить НОВЕ вбрання із-за кордону дав на лапу, щоб прикрили секонд хенд, а вітчизняний виробник тут зовсім ні до чого.....

• Подобається Подобається x 6
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все це зроблено через світову кризу. Читали, що депутати затягнули пояси..... від Версачі?

• Подобається Подобається x 9
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як а внекдоті:
    італійська сеньора має 7 трусів - на кожний день тижня.
    Француженка - 6. Чоловіку подобається, якщо в неділю вона труси ненадягає.
    Совєцкая жэнщына - 12
    Січень
    лютий
    . . . . . .

• Подобається Подобається x 13
  7. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Одяг "секонд-генд" заборонили ввозити до України - так вирішив уряд. На своєму засіданні міністри ухвалили проект Постанови "Про заборону ввезення на митну територію України як давальницької сировини одягу та інших виробів, які використовувалися". Про це повідомила прес-служба Міністерства економіки з посиланням на главу міністерства Богдана Данилишина.

Можливо, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка носить одяг відомих світових брендів, особливо не переймається забороною ношеного одягу, але найнижчий прошарок населення урядове рішення на тлі постійних криз і недостачі відчує дуже гостро.

• Подобається Подобається x 1
  9. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

молодець, грамотно все по поличках розклав! :good:
    :wacko1: може давайте ще планову економіку повернемо?!!
    не маєте бажання купувати на південному чи північному чи ще якомусь -- не купляйте!
    відкрийте свій магазин, і продавайте з 5 %-ою націнкою....

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я зрозумів!
    Тепер торгуватимуть нашим Секонд-хендом!:cool:

• Подобається Подобається x 3
  11. Patrick

Patrick Well-Known Member

Бачу речі made in Ukraine , тут в Канаді.В основному верхній одяг. Демосезонні і зимові пальта/куртки.Чомусь більше жіночих....
    На етикетці пише , що італійська/шотланська шерсть і українське виробництво.Ціна від $150 і до $300 (приблизно)

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

я так розумію тут є хтось з Південного))) плюс до того криза робить всіх знервованими...) не треба все сприймати на свій рахунок, на кожен товар є свій покупець... тьотінькі, які навіть не знають скільки тисяч є в них в гаманці купляють речі де їм хочеться без будь-яких застережень.. а є люди що не можуть собі це дозволити.
    Я сама скуповувалась на Південному доки куплений мною костюм не побачила в магазині втричі! дешевший, а то дуже таки немалі гроші! Тому свої слова вважаю цілком справедливими!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупере, а де ви виділи безпланову економіку?

• Подобається Подобається x 4
  14. Varvar

Varvar Well-Known Member

Які пільги ? Чуть не шо зразу пільги всім і на все ... Пільги бізнесу - то корупція. Будуть користуватися пільгами, а продавати той одяг у Європу.
    Хай ті, хто хочуть мати продажі в Україні уважно вивчають попит, потреби споживачів.
    Виробляти треба те що купується (потрібно), а не продавати те, що виробили.
    Чому добре продаються, наприклад, червоноградські шкарпетки ? Бо нормальна якість і адекватна ціна.

• Подобається Подобається x 2
  15. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

Я сама декілька разів відвідувала секонд, там можна знайти абсолютно НОВІ речі - собі я придбала сорочку відомого бренду і светра (до речі, не дешевше, ніж в магазині цього бренду). В магазині можна знайти сумнівної якості речі, вироблені в Китаї, чи Тайвані, а там я знайшла справжні речі "Мейд ін Італія"...До речі, стару колекцію Шанель (нові речі) там також можна знайти. Я проти заборони секондів!!!

• Подобається Подобається x 2
  16. levandivka

Шкарпетки з секонду? Бавовняні? Прикольно...
    Хліб теж, кажуть продаєцця добре.

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Клас! +1000!:good::good::good:

?????????????????

Last edited by a moderator: Nov 12, 2008
  18. Varvar

Varvar Well-Known Member

не з секонду .... то я до того, що можна виробляти і продавати нормальні нові речі без державної підтримки, яку пропонує Степанич і без обмеження закордонного секонду, яку пропонує уряд

19. illia

illia Well-Known Member

Ви собі уявляєте речі укр. в-ва, які могли б попасти в секонд?

20. levandivka

Не знаю.
    Між новим телевізором "Elektron" і вживаним "JVC" Ви б що вибрали?
    то ж для нормальної конкуренції наш "новий" мав би дешевше коштувати.
    Нє?

З одягом "середньої" якості - аналогічно.

а де твій аватар? :)