Відповідь: секонд-хенд: для кого? напади і осуд - то занадто сильно сказано. де ви це побачили в моїх дописах? з мого боку є лише несприйняття і нерозуміння того, що хорошого може бути в користованих речах
Відповідь: секонд-хенд: для кого? як казав, здається Задорнов, останньою вмирає не надія, останнім вмирає почуття гумору
Відповідь: секонд-хенд: для кого? він, а ще його вислів: якби печінка мала руки, вона б горло задушила.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Теж заробляли. Двоюрідна сестра 400 гривень. Її чоловік - 700. Дядько, ремонтуючи мотори на автобазі 500 гривень, його жінка прибирала в ЖЕКУ роками задармо. Навіть не знаю, чи ту зарплату їй хто таки і виплатив... І в обох сім"ях по двоє дітей. А Ви рахуєте за ті названі вище гроші можна в Україні купити квартири, машини?
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Доречі, ми он згадували 90-ті роки. Я в той час вже була в Америці а батьки з сестрою ще в Україні. Не було навіть дитині ковбаси купити а не те що там що іншого. Тай зараз так у багатьох є що зарплата лімітує можливості.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? та ні, не можна а приймати такі подарунки як квартири і машини від когось як належне теж якось дивно. я би не змогла я би інкаше зробила - попросила допомогти з роботою, з виїздом закордон абощо. щоб самій заробити ну але то офтоп
Відповідь: секонд-хенд: для кого? гарно а сидіти на шиї в когось хоче? оце ви придумали причину - я собі сім’ю - а хтось хай мені її забезпечить логіка залізна
Відповідь: секонд-хенд: для кого? чому хтось? мій швагро в 1993 році коли не було де і як заробити, працював на тяжкій роботі вдень копаючи траншеї для Львівенерго, потім брав старі речі і їздив по всій Львівській області аби десь щось продати і пару купонів заробити, і влаштувався дворником в кінотеатр на Личаківській. Аби до хати хоч копієчку принести. І сестра за 5 долларів панам доглядала дитину. А у нього була просто можливість піти до добре, навіть дуже добре забезпеченого батька і сказати - ДАЙ! Бо батького його на такій посаді, що гого... Просто, людина особисто сама робить для себе вибір і сидітиме на чиїсь шиї незавжаючи на забеспеченість. Нахлєбніцтво виховується з малечку!!!
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Гелено, як на мене, то саме ви сильно все спростили. Каже моя бабця, просто як одвірок. Є ж різні обставини. Завжди.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? я бачу тільки те що написано, а написано, що може людина не хоче сім’ю розбивати, тому не їде на заробітки. як то ще можна зрозуміти?
Відповідь: секонд-хенд: для кого? По-перше, вони не вимагають. Ми самі то бачимо і допомагаємо. А по-друге, куди допомогти поїхати? До Америки? Сюди на роботу пускають одиниць. Чи в Європу? То в Україні вже і так вистачає безбатченків, безмамченців при живих батьках-заробітчанах. І наслідки з того плачевні... Ми ж про сімейних людей говоримо, а не про тих, кого нічого не зв"язує.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? так що ж ви наводите прямо протилежний приклад? приклад того, хто сам всього добивається а почалося з того, що хтось когось чимось забезпечує і невідомо з якої радості. то одна справа помагати, а інша справа вважати, що багатші родичі мають чимось забезпечити тільки тому що багатші Додано через 2 хвилини ой, ми просто говоримо на різні темі :D
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Онце ключове слово - вважати. Я можу собі вважати що мені мають зробити так а не інакше, але це лише я собі так вважаю.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Не хтось когось, а своїх кровних родичів. Не з радості, а скоріше від того, що люди нуждаються. А що то зле, що я і мої родичі так вважаємо? Ми то не підкреслюємо, що робимо, бо багатші. До речі, моя мама з пенсії своєї допомагає. А ще в 65 років сидить і пельмені ліпить, горба наживає. І має радість з того, що вона допоможе своїй двоюрідній сестрі, яка зараз сидить коло паралізованого чоловіка і но молиться, щоби він ще хоч трохи протягнув на цьому світі, бо вона без нього не має нічого. Вони були бездітні. Гелено, я чогось зрозуміла, що люди в Україні своїх ближніх гірше розуміють, ніж ми звідси. Тому ми говоримо ніби і про різні речі. Вибачайте, тепер я іменами помилилася.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? та ні, ми просто говорили кожен про своє, бо десь збилися з одної теми а загалом я майже зі всім з вами згідна я приблизно про це говорила:
Відповідь: секонд-хенд: для кого? На жаль, люди в Україні в основному про свою д... дбають. А всі решта, на їхню думку, "прикидаються". (Гелено, тільки не подумайте, вас я взагалі не мала на увазі.)