Відповідь: секонд-хенд: для кого? Ги-ги... жінка,якось-то купила мені 10 пар спортивних швінків(запаяних целофаном)на секонді. Який позор!!!
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Так як було сказано вище, на секонді бувають і нові речі - ті що не продались за певний період часу у іноземних магазинах, чи мають певний дефект - списані тими ж самими магазинами. Хоча як на мою думку, якщо є гроші то краще купити нову річ.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? на секонді я мож купити светрика, розпустити і сплести щось нове. а частіше за все - сумки та рюкзаки. ще можу чоловічу сорочку там придбати - і тягати її потім. білизну купую тільки в магазині. а ще ліпше - закинути в машинку. і умити руки
Відповідь: секонд-хенд: для кого? ги-ги... скільки тої роботи - взяти попрати і запаяти в целофан? в мене родичка працює на залізниці, там дають по два рази постільну білизну, то так провідники заробляють - взяли водою покропили, розгладили, в той мішочок запаяли і ще раз продали :D така білизна називається "китаянка", правда не знаю чому так от якщо в поїзді купите білизну, розпакуєте, а вона вогка - то вже хтось вчора там спав, не все встигає висохнути вчасно абисте знали :p :p :p
Відповідь: секонд-хенд: для кого? От чого чого, а білизну ношену я ніколи нікому не купувала, а собі тим більше. І своє все ношене просто викидаю. Але взагалі білизну таки в секондах купувала. Ще раз пояснюю. У нас на ряду з ношеними речами, в секондах продають нові дешеві товари. Де вони їх беруть, то не знаю. Може їм фабрики жертвують, може скуповують від магазинів, що закриваються, просто гуртом, або на вагу. Але щодо білизни. Труси, шкарпетки всім купую пачками. Так і дешевше, та і особливо шкарпетки, якщо губляться, то завджи є пара від другого. А бюстгалтери купувала раніше в дорогих магазинах, аж поки раз не відкрила для себе, що такі самі продаються у нас в магазині "Ross", тільки вже не по 50 доларів, а найдорожче по 5-8. Ну то для чого мільйонерам мільйони множити, як можна ті гроші дати куди на доброчинність? До речі, у нас місяця, а часом і тижня такого нема, щоби ніхто не дзвонив і не просив комусь допомогти в Україні. Нині мама зранку дзвонить, каже що треба допомогти одним дальшим родичам з Бродів, бо чоловік після інсульту на Топольній лежить. От так доводиться людям допомагати, бо на нас надію мають. Про ближчих вже не кажу. Ми вже їх і хатами, і машинами позабезпечували, і то на ремонт щороку просять, то дітям поступати треба... Хіба би міг сам понти на дорогих лахах розводити, а не допомогти? При тому, що і тут своїх дітей ще малолітніх троє....
Відповідь: секонд-хенд: для кого? вогка - значить випрана, просто не встигла висохнути, а суха - значить брудна.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Гелено, а Ви, як в поїзді їдете, то свою білизну зі собою в сумці везете? Знаю таких пару пань ще зі совкових часів, що склянку зі собою в сумочці завжди носили, як треба було води з автомата за 3 коп напитися. І одна така хвороблива все життя, хоч як не береглася чужих мікробів.... А мені основне було, аби чисте було.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Головне не перестаратися. А то можна і до дірок випирати , поки не відіпреться
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Також інфа від мого нового знайомого. Є таке поняття як "сімейна збірка" - люди збирають весь одяг, що є в шафі, не перебираючи в т.ч. і новий. Наші підприємці часто знаходять в такому одязі гроші, прикраси, мобілки. Додано через 1 хвилину Це ви про шо?
Відповідь: секонд-хенд: для кого? В мене то весняне і осіннє чищення шаф. І куди його? Викидати? Додано через 1 хвилину В нас роблять гаражсейли. Цілу суботу і неділю сидять, щоби вторгувати 100 дол. В мене час дорожчий. Я краще віддам задармо.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Ну річ, на те вона й річ, що то неживе, без душі. Тому в тому я з вами ніяк до згоди не дійду. А щодо бридливості, то так, дуже добре розумію. Я у секонді ніколи не купувала білизну, шкарпетки і сумочки. Для мене то найбільш індивідуальні речі. :D Додано через 1 годину 35 хвилин Ну, так то воно й так. Але сукня від Діора у Винерс все одно 200 баксів коштувала. Видно, замалий був ґандж. А гарна. Така проста, як люблю... Правда, розмір не мій. :radist: :D:D:D
Відповідь: секонд-хенд: для кого? можна питання? а вони в той час, що робили поки ви їм на хати і машини заробляли? Додано через 2 хвилини о, то чисто по-нашому: дали вогку білизну, тре тішитися - значить випрана дали по голові - тре тішитися, значить голова є :D Додано через 4 хвилини свою не вожу, але бачила як з купи брудної білизни кинутої на підлогу вибирають ту, що почистіша і ще раз запаковують та не дуже то приємно знати, що то тобі така може попасти в плані брудної білизни, якнайкраще підходить вислів: "менше знаєш - краще спиш" Додано через 12 хвилин та де ж я про душу речей кажу просто мені некомфортно в одязі, в якому знаю, що хтось ходив до мене взагалі, я уявляла собі, що скажуть наші закордонні форумчани, але для мене було відкриттям, що так багато львівян користуються секонд-хендом. так само як і те, що там і нові речі бувають я про це навіть не здогадувалася поки тут не розповіли і я, чесно кажучи, сильно здивована. ну що ж, так то так, мені всеодно де інші одяг купують, але я таки свою думку не можу змінити - занадто глибоко в мені засіло ставлення до користованих речей і воно негативне
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Тут люди таким узагалі не переймаються. Хто в чому хоче, в тому й ходить. І вбирається, де хоче. Й інші люди на це не зважають. І коли хтось каже, що знайшов суперові штани у якомусь секонді (це я про канадців, наші таке ніколи не скажуть), то це сприймається дуже нормально). Правда, чула від однієї знайомої такий випадок. У її компанії одна кобітка раптом почала говорити усім, як може Крісті (моя знайома) працювати у такій компанії і купувати одяг на ґараж-сейлах. Затюкали саме ту кобітку, що у неї не все в порядку з головою. Отаке от сприймання. За Україну часом чую від канадців та американців питання, чи багато у нас зґвалтувань. Коли вони бачать моє здивування, пояснюють, що дівчата вбираються так, ніби на продаж себе виставили. :D:D:D А щодо користуваних речей, то кажуть, що французькі монархи (а може й не лише вони) мали спеціяльних людей, котрих роботою було розношувати взуття для короля. Так що король вже носив після когось фактично. :p
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Слухайте, а мо то в нас такі пасивні чоловіки?)) Не в образу написано, але як циганська кров - то "закрий дівчину за високим забором і звідти вкраде". А наші дівки видко змучуються натякати.))) ЩОдо секонду не знаю чи писала, але маю знайомих у яких є власний літачок і де жінки в темних окулярах вічно бігають по секондам. І мене затягнула так знайома. Я шукала речі з бірочками. Коли говорила з продавцями, так побачила особисто як одна пані гуртом скуповлювала звідти речі будь яких розмірів. Коли перепитала - виявилось - вона на Південному має "бутік". Принаймні на Південному не можна бути певним, що воно до того не лежало на секонді.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Ггг.А білизну також міряють у магазинах, вдягають в примірочній, якщо не сподобалася, то вішається на стенд і чекає слідуючого "приміряльника", Гелено, а як ви на таке дивитесь? Чи ви білизну на "око" купуєте?
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Окрім Marshalls i TJMaxx мій наступний улюблений магазин SYMS i DAFFY'S. З секонд-хенду чоловік одягає Україну і вони дуже тим задоволені, бо недавно племінниця витратила дві зарплати аби купити собі чобітки - я сказала, що бим в життю того не зробила. А ней вона горить пропадом онта мода, але віддати мої дві зарплати на чобітки то ви мене вибачайте. Як я ней но приїхала в Америку то Маршалс ще не було а були власне такі магазини де стояли пачки в яких лежала купа речей і з них треба було собі вибирати. Я собі там купила за кілька долларів ангоровий светр який прослужив 15 років і ще б служив, якби я не поправилась. В Ню Йорку половина Манхатану (де живуть далеко не бідні люди) одягається з THRIFT SHOP - правдивий секонд хенд, де лише поношені речі. Там є такі речі що напевне моя мама носила, тобто з 60-тих років і ціни на них якраз не дуже маленькі. В East Village є вулиці з рядами магазинів які лише продають такий одяг. Люди одягаються і тішаться що змогли знайти оригінальну річ яку ніхто не має та й ціна часами підходяща - шубка за 20 долларів. А в магазині нераз таке все шаблонне. Додано через 2 хвилини Я завжди на око купую і не лише білизну. В мене глаз-алмаз. Посмотрел - шитай сфоторафіровал. Я подивлюсь на одяг і зразу знаю чи на мене воно буде добре чи ні, а он взуття - то міряю. А ж взуття також міряють на босу ногу, особливо мешти і сандалі. Ти мені пригадала, як один мій знайомий який народився і виріс в Україні і приїхав в Америку вже будучи жонатим з двома дітьми, молодий чоловік поїхав в Київ 3 роки тому і сказав що дівчата на Хрещатику його вразили, так ніби зранку всі вийшли на продаж.
Відповідь: секонд-хенд: для кого? міряти це одне, а доношувати за кимось зовсім інше всі речі з секонд-хенду, які я бачила були поношеними і то було видно про те, що там продаються і нові речі я навіть не знала, бо звідки мені знати, якщо в такі магазини я не ходжу? та й не збираюся туди йти і єдине що я ніяк не можу зрозуміти: а що тут такого особливого в тому, що я не люблю секонд-хенди? чого всі дивуються? ну багато чого можна не любити, не сприймати, не хотіти, не визнавати і що з того? це не для мене і все. ну не переношу я користованих речей і нових, які комусь не підійшли теж. чим же це дивно?
Відповідь: секонд-хенд: для кого? Ні, не з того, що ви їх не любите, а що виглядає так, що всі, хто любить, ого-го яку неправильну та нехорошу річ роблять. Тільки того така реакція. І дивуються з ваших нападів та осуду. Принаймні так то сприймається. Додано через 5 хвилин Я тепер теж у секонди не ходжу. Але якби знову була така скрута, як перше, то би пішла. На мою гордість то впливу не має. І комплексів щодо того в мене теж нема, а тим більше в Канаді чи Гамериці, де всі все приймають щодо іншої особи, як є, і з повагою. Індивідуалізм, так би мовити. :D