секонд-хенд: для кого?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Гелена, 8 січ 2008.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: секонд-хенд: для кого?

Мабуть так. Якщо в людини фін. труднощі, людина по натурі скна...Гобсек, або невиправний раціоналізатор.

• Подобається Подобається x 1
  2. Кася

Кася Well-Known Member

в моїй сім`ї були такі часи,оті 90-ті,що ми вчотирьох жили на мамину зарплату у 127 гривень.І як по вашому можна було тоді вижити?От мусили часто закуплятися в секонді.Та й зараз іноді купляєм там речі,чи одежина прикольна увиділася(маю суперовий моднєчий сверт,білий,ангоровий..був би він новий,коштував би багатенько),чи біля хати до роботи,типу спецівки чи вітрівки.

• Подобається Подобається x 9
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А як інакше одягнути 4-річного Попсуймайстра?! Йому штани і сведрик на один день в садок.
    В Німеції влаштовують дитячі базари, там речі з перших рук... це і секонд-хендом не завжди назвеш... збираються бюргери і розпродують надлишок одежі, не задля заробітку, а щоб позбавитись просто... часто ще з етикетками або практично не ношене. Дійсно гарні, якісні фірмові дитячі речі, навіть моя дружина ніц проти не має.
    І ніхто тут того не встидається. Штанці, сведрики, сорочки малому за 1-2€ купуємо, куртки і взуття до 5€... Для чого би я платив за фірмові шкіряні черевички "Lepi", які дитина три рази взула і з яких виросла, в магазині 30-60€, як я їх на дитячій ярмарці за 3,5€ купив?!
    Натільної білизни хіба йому там не купуємо...

• Подобається Подобається x 13
  4. хельга

хельга Well-Known Member

В нас є різні секонди: купа лахміття і запах хімії, і перебрані дорогі, часто нові речі. Ще називають Сток. Я багато чого купую в секонді, а якщо ні, то в дорогих магазинах. Туруччина і китай дуже неякісні речі. Є такий приклад: купила футболку за 35 грн. - через сезон пішла на ганчірки (розтягнулась, закашлаталась, втратила колір); купила на секонді чорну футболку Кельвін Кляйн ще 4 роки тому, до сих пір чорна. Для свого синулі купую такі речі, що навіть в дорогих магазинах не бачила... Єдине, що не можу підібрати на секонді це штани - то по довжині добрі, але широкі, то нормальні на бедрах,але короткі. Ще люблю купувати немодні, але з якісної вовни сведри, розпускати їх і в"язати класні речі.

• Подобається Подобається x 13
  5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я ще можу собі сумку прикупити на секонді. вони там бувають дуже класні.

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Моя дружина на тому самому бзік має...

7. egoistka

egoistka Well-Known Member

У нас сусідка була в києві... і вона бла власницею магазину секонду.... не можу сказати, що їх сім"я була бідною, але її доньки завжди мали всі речі з секонд-хенду. Виявляється що е різні магазини того секонду.... Сусідка розповідала, що найкращий одяг відбирається і його можуть віддати на продаж навіть в бутіки... одяг проходить декілька рівнів відбору...і відправляється в різні магазини... є гірші, а є такі, що майже не відрізняються від елітних магазинів одягу на Хрещатику... але про такі магазини знають тільки "свої" люди

• Подобається Подобається x 5
  8. Espert

Espert Забанений!

Думок різних багато, так справді, носити речі секонд - хенду здається бридко, але чому, тому що вони ношені... Погана відмазка - не всі вони ношені! Є й нормальні нові речі. Хоча я сам і не вдіваюся там, моє відношення до тих людей що це роблять не міняється. До того там можна знайти за ті самі 300грн. супер кросівки, а на базарі за ті гроші ти купиш не дуже якісний товар на рік! Не більше. Так що Секонд - хенд - то не смерть!

• Подобається Подобається x 6
  9. хельга

хельга Well-Known Member

На секонді можна купити справжні, якісні Hugo Boss, Sr.Oliver, Benetton та ін:bazar: . І це не Dolce&Gabana, які можна купити в кожній палатці на базарі і через рік витирати пилюку тими Dolce&Gabana:D .

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шірпотрєб......
    інкубаторським не люблю виглядати...[​IMG]

11. хельга

хельга Well-Known Member

А шкарпеточки одноразові:p

• Подобається Подобається x 2
  12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А що такого непристойного у словосполученні "друга рука"? :D
    До чого тут секонд? У мене ті самі думки виникають влітку, коли приміряю одяг у магазині. А якщо до мене це вже хтось міряв? А літо ж. І що з того, що то дорогий магазин?
    Ви просто скажіть, що бридливі. Тоді я вас цілковито зрозумію. :) І не тільки я.

Знаєте, тут люди таких питань не піднімають. Ваша позиція така, як би то сказати... українська. :p
    І я коліжанкам свої сукні деякі та штани пороздавала. Тішилися страшенно. :) Особливо речам не у Львові купованим. Ще й перепитували, чи не збираюся я ще щось віддавати. :)

Додано через 4 хвилини
    О, в мене колись була смішна ситуація.
    Купила малому капці домашні з мордочками мишок. Виявилися йому замалі. Я не зберегла квитанцію (ресіт:D), то віддала коліжанці, котра мала меншого за мого хлопчика. Їй теж не підійшло. Я сказала, аби десь далі передала.
    А потім того ж тижня побачила ті самі капці у Value Village, у секонді, який вона найбільше любить. :D:D:D І от я точно знаю, що ті капці ніхто не носив і їх міряли лише на дві пари дитячих ніг. :)

13. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Лiля, туди дають речi якi не зовсiм пiдходять по стандартам бiльших i дорожчих магазинiв. Наприклад шовчик трошки криво получився - iде в Маршалс, або там якась ниточка стирчить, чи фарба криво - все туди. Але такi деталi мало коли помiтиш, хiба сильно i скурпульозно придивлятись.

I я, i я, i я того же мненiя! :)
    А ще вам скажу, коли ви чуєте що якась кiнозiрка має "вiнтадж" плаття на оскарах чи ще десь - це ж той самий секонд хенд. До прикладу Джулiа Робертс приймала свiй Оскар у старому Валентiно :) Який скорiше всього був позичений у Валентiно а потiм переданий назад або в їхню колекцiю старовинного одягу або може хтось з колекцiонерiв придбає.
    http://film.guardian.co.uk/pictures/0,,463417,00.html

14. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

все я прочитала, за всіх рада, але моя думка лишилася незмінною :)

мабуть, ви праві, але частково. я не можу це пояснити, але чужими речами користуватися не можу. це для мене неприйнятно. я в чужому як в чужій шкірі, мені некомфортно і я вірю, що речі зберігають енергетику власника. а що тут дивного чи надзвичайного?

і річ не тільки в секонді. взагалі не люблю чужих речей. пам’ятаю як ще в школі ходили на дискотеки і дівчата-однокласниці обмінювались одягом, позичали одна в одної все що можна. ніколи так не робила і не розуміла: нащо? воно ж не твоє, ну вдягнеш один раз, покажешся, а багато-хто знає, що то чуже. і що то дасть? що за задоволення?

• Подобається Подобається x 1
  15. Romko

Анекдот нагадався...до теми...
    Один "новий" до іншого:
    - Я свою краватку за 200 баксів купив!
    - Чо’ так дешево?Я спеціально в Лондон їздив,там вони по 1000!

16. Кася

Кася Well-Known Member

щодо енергетики..пральний порошок чи хімчистка знищать сліди будь-якої попередньї енергетики!:D

• Подобається Подобається x 7
  17. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а коли ви в бібліотеці книгу берете почитати, то не думаєте,яка в неї енергетика?...

18. Тіріон

Тіріон Active Member

Після книги можна руки помити.

19. Romko

А лах можна і випрати.
    Береться тепла вода,насипається трохи порошку,обов’язково розмішати.І прати.Двома руками.Одною не випереться так добре,як двома...

20. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

а білизну ви теж на секонді купуєте? ;)

а де твій аватар? :)