На Соборній з'явилися ще недороблені лавочки знайомої системи. Щоправда на візуалізації вони були квадратні зі скругленими кутами, але бетонні заводи, схоже, все розставили по місцях До речі, кільце тут меншого діаметру, ніж на Галицькій - метрове. Користуючись нагодою, хотів би підкреслити, що до створення цих конкретних лавочок я не маю відношення. Ну, хіба надихнув своїм прикладом. Оригінал публікації...
Понатицькували вже всюди тих лавочок... Краще б туалети поремонтували!!! Стидоба зайти в парашу... Так так... Парашу, а не туалет! Туалетом це не назвеш! Але в нашій країні все так, хоч в нормальних країнах ремонт в хаті з туалету починають... А вони тих лавочок натицькали по цілому центру... Туалети або закриті, або якщо відкриті то жах... Встидно перед туристами і ніякої поваги до себе!
Я еще ни разу общественным туалетом не пользовался, если честно. При жесткой потребности можно в кафе зайти, их в центре мильйон. А на лавочках регулярно сижу
Проблема туалетів у Львові актуальна! Закриті вони або в такому стані, що то просто жах! Як може себе поважати місто, яке себе вважає, як туристичне і європейське місто з такими страшними туалетами! Я розумію, що кафе виручить... Але це не вихід! Є багато місць з туалетами, які повинні бути відремонтовані і надавати нормальний сервіс!
Лавочки на Соборній зблизька Лавочки на Соборній доробили і на них вже сидять люди. Здалеку видно, що між спинкою та сидінням прямий кут. Металева піраміди вентиляції громадського туалету між лавками час від часу починає гудіти та вібрувати. Роздивимося ближче? 1. Нажаль, якість підгонки дерев'яних елементів розчаровує. 2. Згори зробили прикривну планку. 3. Всередині кілець вирішили посадити каштани. Оригінал публікації...