А тепер зрівняйте те, що ви написали з вченням СЄ: Пекла нема, за гріхи ніхто нікого не наказує, після смерті - небуття. Тобто грішИ скільки влізе.
http://www.dyvensvit.org/shchodenno-z-isusom Та вони всі разом закричали: “Убий Цього, а відпусти нам Варавву!” Луки 23 -------------------------------------------------------------------------------------- Роздумував над цим місцем як воно може мене стосуватися. І прийшло таке розуміння цього епізоду стосовно думок. Інколи приходить думка, про котру ми точно впевнені, що це гріх, але замість того, щоб придушити її, розіп"яти в собі ще на рівні думки, ми починаємо роздумувати, розкручувати її і врешті решт випускаємо цю думку на волю, тобто починаємо діяти згідно неї. Це десь як випустити на волю душогубця Варавву. Так само як і коли приходить якась хороша думка, скажімо, допомогти комусь, чи пробачити когось... Ми точно знаємо, що ця думка від Бога, а часто заглушуємо цю думку, не випускаємо її на волю, тобто не починаємо діяти згідно неї. Це як розіп"ясти Ісуса. Ми часто відпускаємо на волю Варавву, а Ісуса засуджуємо і вбиваємо, нажаль...
Рассылка: Освальд Чеймберс, "Все, что могу - во славу Его" http://jesuschrist.ru/daily/chambers/ СОЗНАТЕЛЬНОЕ ПОДОБИЕ ВОСКРЕСЕНИЯ "Ибо если мы соединены с Ним подобием смерти Его, то должны быть соединены и подобием воскресения". (Римлянам 6:5) Совоскресение… Доказательство того, что я прошел с Христом через распятие, можно найти в моем сходстве с Ним, которое невозможно с чем-то спутать. В мою жизнь входит Дух Христа и наводит в ней порядок. Воскресение Христа дало Ему право наделять меня жизнью Божьей, и моя реальная, повседневная жизнь должна строиться на основании Его жизни. Я прямо сейчас могу иметь ту жизнь, которую обрел воскресший Христос, и она проявится в святости. Через все послания апостола Павла красной нитью проходит идея, что, после того как я принимаю волевое решение соединиться со смертью Христовой, все мое естество проникает жизнь воскресшего Христа. Чтобы жить в смертной плоти жизнью Сына Божьего, нужно всемогущество Божье. Дух Святой не может быть гостем, Он может быть только хозяином, наполняя Собой все. Когда я принимаю решение, что мой "ветхий человек" (унаследованная греховная природа) должен пойти на смерть вместе с Христом, мной овладевает Дух Святой. Он берет под Свой контроль все. От меня требуется ходить во свете и повиноваться всему тому, что Он мне открывает. Если я принял решение покончить с грехом, мне легко почитать себя мертвым для греха, потому что у меня всегда есть жизнь Христова. Точно так же, как человек бывает только одного вида, так же и святость бывает только одного вида -- святость Христова, и мне именно такая святость и дана. Бог вкладывает в меня святость Сына Своего, и я в духовном смысле становлюсь существом другого рода.
Рассылка: Освальд Чеймберс, "Все, что могу - во славу Его" http://jesuschrist.ru/daily/chambers/ ВОСХОЖДЕНИЕ "…Возьми сына твоего… и там принеси его во всесожжение на одной из гор, о которой Я скажу тебе". (Бытие 22:2) От характера человека зависит, как человек понимает волю Божью (ср. Пс. 17:26-27). Авраам Божье повеление понял как приказ убить своего сына, и от такого понимания он смог избавиться лишь ценой ужасной боли и страданий. Но иначе Бог не мог очистить его веру. Если мы с искренней верой повинуемся тому, что говорит Бог, Бог выведет нас из плена традиций, которые Его преподносят не таким, какой Он есть. И таких заблуждений, от которых нужно избавляться, очень много: говорят, например, что Бог забирает ребенка у матери потому, что она его слишком любит, -- дьявольская ложь и пародия на истинную сущность Бога! И если дьявол может нам помешать подняться на вершину и избавиться от неправильных представлений о Боге, он именно это и сделает. Но если мы сохраним верность Богу, Бог проведет нас через мучительные испытания и выведет к лучшему пониманию Себя. Вера Авраама в Бога была велика тем, что он был готов делать для Бога все, что Тот пожелает. Он был готов повиноваться Богу и не обращал внимания на то, противоречило ли это каким-то из его убеждений. Авраам не стоял за свои убеждения насмерть, иначе бы он убил Исаака и сказал, что голос ангела -- дьявольский голос. Фанатики поступают именно так. Если же вы сохраните верность Богу, Бог проведет вас через все препятствия прямо в сокровенные покои, в которых вы сможете познать Его. Вот только придется отказаться от своих убеждений и принципов. А еще не нужно просить, чтобы Бог вас испытал. Никогда не говорите того, что сказал Петр: "Все сделаю и даже на смерть пойду с Тобой". Авраам таких заявлений не делал -- он просто оставался верным Богу. И Бог очистил его веру.
http://www.dyvensvit.org/shchodenno-z-isusom свідоцтво двох людей(осіб) - правдиве Свого часу ці слова мене дуже збудували і укріпили, та й досі є сильними для мене, коли приходиться переходити через якісь труднощі. Ісус фактично погоджувався з тим, що про Нього говорив Його Отець. Фарисеї того не бачили і дорікали Йому, що Він від себе говорить. Як це може стосуватися мене? Наприклад, Бог говорить про мене, що кров Ісуса омила мене від гріхів, чи що ранами Ісуса я є уздоровлений. А диявол, говорить, що я є грішний, непринятий Богом, чи що хвороба мене переможе. За мною вибір, до кого пристати- чи погодитися з Богом, чи з дияволом. Ми є тією "другою осбою", і до кого пристанемо, з ким погодимося, то те і буде справджуватися, чи ставати правдивим у нашому житті, тому що "свідчення двох осіб- правдиве"! (Івана 8:12) п.с. Трохи сумбурно написав, соррі...
Прочитав сьогодні зранку ці слова з Псалмів, де Давид говорить, що уявляє Господа перед собою постійно і що Господь по правиці його: Пс.15:8 Уявляю я Господа перед собою постійно, бо Він по правиці моїй, й я не буду захитаний! Дуже був підбадьорений цими словами! Якщо Давид уявляв Господа постійно, значить і я можу це робити! І більше того, на думку відразу прийшли слова ап.Павла, де він говорить, що Христос є у нас всередині: Кол.1:27 Христос у вас, надія слави! Дух Божий живе всередині нас, тих хто вірить у Нього! Чого нам боятися, чого нам лякатися, чого нам нарікати, якщо Сам Всемогутній Бог живе всередині нас!!!! 1Кор.3:16 Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває?
ВІн говорив про справді віруючих людей, які поклоняються Богові в дусі і істині. Можна мати знання про Бога, але не бути спасеними. Павло писав-якщо маю знання і сильну віру, роздам гроші і віддам тіло на спалення, але не маю любові-то це дарма: Коли я говорю мовами людськими й ангольськими, та любови не маю, то став я як мідь та дзвінка або бубон гудячий! І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любови не маю, то я ніщо! І коли я роздам усі маєтки свої, і коли я віддам своє тіло на спалення, та любови не маю, то пожитку не матиму жадного! (1Кор 13:1-3) Ісус сказав:-по тому дізнаються, що ви Мої учні, коли будете мати любов між собою.
По логике можно врать, убивать, насиловать и изменять. Ведь Дух Божий внутри нас и нам всё по-фиг! Верно?
Полковник, якби в вас Дух Божий жив, то ви б не вбивали, не брехали (роботу прийшлося б покинути), не гвалтували б і не зраджували б. Змінилася б ваша мова, поведінка, запої б зникли... Але поки це все має місце, в вас трохи інакший дух живе. Дух сатани.
Вы не поняли-если человек исполнен Духа СВятого, то он будет вести себе совсем по-другому , чем люди мира. Он не может грешить. Грех стает ему отвратительным. Плотского же человека тянет к греху-ну ладно, совру разок, украду разок, посплетничаю разок, ну и что из этого? Духовный же человек мыслит иначе-ему дан ум Христов. Он хочет исполнять волю не свою, а Божью. Можно иметь знание о Боге, даже называться христианином, но не быть исполненым Духом Святым. Люди исполненые Духом, они другие -они отражают характер Христа.
http://www.dyvensvit.org/shchodenno-z-isusom Йоана 3:13-17 Ніхто не ввійшов у небо, крім того, хто зійшов з неба: Син Чоловічий! Тож так, як Мойсей змія підняв у пустині, - так треба Синові Чоловічому бути піднесеним, щоб кожен, хто вірує у нього, жив життям вічним. Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, а жив життям вічним. Бо не послав Бог у світ Сина світ засудити, лише ним - світ спасти. ___________________________________________________________________________________ Судити. Як це? Виносити на обговорення і шукати провини. Коли я суджу когось, то ставлю людину перед уявним трибуналом, де я - суддя. Я визначаю межу справедливості за своїми мірками, своїм досвідом і логікою. Маю тоді серце, напевно, не дуже чутливе. Мені здається, що людина вчинила неправильно - суджу її з її вчинків - розмірковую про них згідно своїх уявлень. Як часто можу помилитися! Як часто можу посудити занадто недостовірно, за своїм настроєм чи спроектувати на людину свої думки і власні пережиття. Є люди, які також засуджують себе. Самі стають перед трибуналом, і не мають милосердя, навіть, до себе. Невпинно вимагають більшого, судять себе за слабкості. Не можуть вибачити власної помилки. Як дивно на фоні цього всього судочинства чути про те, що Господь Бог - Творець і Володар всього живого, посилає у світ Свого Сина для того, щоб світ спасти, не засудити. Здається, що Бог, який є Досконалістю, мав би найбільше бачити наші недовершеності. Вони дуже мають Йому муляти око. А Він приходить нас врятувати від нашої власної малодушності, щоби в Ньому ми знайшли простір прощення, довіри, милосердя. © Уляна Журавчак
Напевно, що Бог бачить всі наші недовершеності, тільки вони не муляють Йому око... бо Любов Його безумовна, і кожна душа цінна для Нього. Такої повної безумовної любові Він хоче навчити кожного з нас.
Цікаво! Якраз зранку дружина ділилася своїм відкриттям із Рим.5:8, а я тільки що зайшов у "Щоденне читання" на "Дивен Світі" і знову те саме місце! Рим.5:8 А Бог доводить Свою любов до нас тим, що Христос умер за нас, коли ми були ще грішниками. А "зачепили" мою дружину слова були ще грішниками. Автор Послання до Римлян говорить про себе і про тих до кого звертається, а саме до християн Риму, як до таких котрі колись були грішниками, а зараз уже є виправданими: Рим.5:9 Тож тим більше спасемося Ним від гніву тепер, коли кров'ю Його ми виправдані. Явно видно дві групи людей- грішники і виправдані. Існує межа чітка між тим коли ми є грішниками і тим коли ми є уже є виправданими. Ця межа називається ПОКАЯННЯ! Це момент коли ми каємося у своїх гріхах і приймаємо Ісуса як свого Господа і Спасителя! Його Кров змиває наші гріхи, вчинені нами до цього. Уже немає грішника! Уже є виправданий! Слава Йому за це!
Взагалі цього не розумію! Досвідчую і розрізняю призиваючи Мудрість Духа, далі або співпрацюю у Винограднику, або сторонюся, щоб не брати участі, чи уникаю... Що собі хто думає чи неподобається – його проблеми, коли моя совість не звинувачує мене. Судити – це так обтяжливо, потім цей суд буде жити в тобі, дошкуляти внутрішнім діалогом. Ображатися – взагалі, петлю собі затягати! Як нормально – не приймати образ! Посміхнутися, а якщо дуже дістане – розсміятися..., відійти набік, деколи буде боговгодно – і прикласти силу, а чому ні? Господь не забрав право на захист. Господь очікує нашої взаємної співпраці, а не взаємних співобраз...
Як часто люди зносять до неба прохальні молитви... Я нині хочу вчинити подячну молитву, направду дивно складається наше життя, ДЯКУЮ БОЖЕ!