аркуш паперу,ручка.... трішки далі - горнятко з чаєм... ...і маленький акваріум з креветками(акваріумними!
скотч, сонячні окуляри ( зовсім не в тему, якщо подивитись на погоду за вікном), степлер, підставка з ручками/олівцями та різною фігньою))
А ще багато чого не видно..телефона, губок, вати,косметичку з олівцями,ложку і горнятка з кавою....а! ще шкарлупки з насіння. Чесно кажу, зараз все поприбираю...але то ненадовго...творчєскій бєспорядок відітєлі)
Горнятко і еспандер. Блін в мене справа місця нема шось класти. Давайте я на правах вродженого лівші переученого на правшу напишу шо в мене біля лівої руки. - шапка - рукавиці - вазонок (такий давній шо вже почті ліана ) - парасоля - блокнот, ручка, якісь бімажки - книжка по Java ME - кулька з бутилки горілки (ота шо в дозаторі калатає)
два телефона,пульт від саббуфера,ножиці,ручка,клей,купа блокнотів,корзинка з різними дрібницями,вазочка з пензлями,..о,ще третій телефон завалявся.
записник, простий олівець, резинка, ручка, окуляри, футляр від них, калькулятор ....і ще ...та не буду писати, бо зараз викину
Купа всього...колонка......інша з лівого(розуміється логічно),записник,тел.моб, лінійки,рамки,купа всього......
Комод. На ньому системний блок, глобус, телефон, різні бумаги. На підвіконні, стоїть: монітор, колонки, диски, навушники, нитки та пісочний годинник. А на спинці стільця висить мій "революційний" жакет.