не знаю, якось не подобаються мені сітки, маю враження, що заслоняють мені краєвид за вікном і з вікна на повну не виглянеш хоча погоджуюсь, що це хороше рішення від різних насєкомих.
Значить так: Ключі від квартири 4 диски в коробочках, 1 диск в конверті, 2 диски просто лежать Коробка з чистими DVD на 25 штук Ручка Викрутка Обжимка для мережевого кабелю типу RJ-45 Дистанційка від акустики мідна обмотка з осердям кусок ременя П'ятидесятницька брошурка Рекламний лист від Воля Бренд Навушники Senheizer PMX-100 Комунікатор HTC Touch HD Коробка від зубної щітки Фігурна викрутка Гігієнічна помада для екстримальнихї умов Свічка Колонка Edifier Тримач для ручок Льодяники Орбіт з м'ятним смаком Гаманець Відеокарта Серветка для протирання монітору Блоконт із записами Конфігурація Windows 2003, роздруківка Навушники Koss Книги: В. Боєчко "Шлюб з небес", К. Хорстем "Java 2" 1-й та 2-й томи, MySQL учебное пособие, блокнот, C#, Visual Studio .NET, JavaScript в приложениях, Зачек "Фізика Для інженерів", Е. Ремарк "Тріумфальна арка", моя залікова книжка. А отак це все виглядає:
корисна гра - застявляє відвести погляд від екрану на ту купу сміття навколо і тим самим нагадує про прибирання його )
А в мене купа всяких книжечок,фігурки з пластеліну,блокноти,папки,розмальовки....бо то я сиджу за столом малого.... а і ше пірамідка з 4 кільцями,решта плавають в ванні...
О, то ви гурман!... А може, трішки відкриєте секрет? Чим ви в таку спеку закусюєте - салом з оселедцем, чи оселедцем з гірчицею? ...Є підозра, що ваша дружина нормативи по вдяганню протигазу виконує на відмінно!
В мене зараз мишка на висувній поличці, яка мене дратує. Але нема як мишку на стіл перекласти, бо там безлад :shy: Та і комп треба з братом ділити, а в нього такі порядки. Тож, справа в мене край полички, а далі через 20 см починається ліжко, на якому сидить чоловік з ноутом. Поруч валяється його мишка, килимок і дві пусті упаковки від кальмарів П.С. Якби була вдома в Лодзі, то в мене був би теж край стола і всякі непотрібно-корисні речі. А в офісі просто край стола і стіна, оббита дерев'яною вагонкою
в мене калькулятор і кілька звітів, а я замість тощо, щоб працювати на ЛФ сиджу що зробиш, п'ятниця -останній робочий день тижня:dancer:
От блін, кілька днів тому пожартував, а з тими пожежами воно он як виходить... Москва в диму, і "рядовим" полковникам з їх дружинами - дійсно немає чим дихати... Перепрошую (извините на русском).
.. аматор .. професіонали сьогодні відпочивають ) .. крім одного .. Joe Dassin на повну колонку .. теж справа
Що в мене по праву руку зараз?....якщо на столі,то поряд з ковриком для мишки лежить ножичок))) яким я різала персик який тільки що зїла, дальше.... бар, а в барі....купа всяких фляшочок і все.
мишка, килимок, пульт від ТВ, колонка і акваріум з трьома голодними рибами-кілерами... а ще шкатулка з нитками та голками - чоловікові сорочку штопала...