Що значить спорт у вашому житті?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем bayard, 28 січ 2012.

1. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

О це ви правильно сказали,напевно нема бажання,тому і шукаєте собі відмазки,щоб не займатися.Було би бажання,знайшлася би і можливість;)

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Та це більша половина чоловіків.....перше дивляться на зовнішність і на великі "гарні очі".Вони просто інстинктивно це роблять:)))А тут прикидаються такими порядними,ніби в ліжку правопис провіряють:mocking:.Те що жінка має бути і гарна і розумна це само собою зрозуміло,але не всіх Бог цим наділив:cools:Так що альбо одне альбо друге:pardon:

2. Mytos

Mytos New Member

Спорт це добре для моїх нервів . Я не можу спати , якщо я не запускати .

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

4. bakster

bakster New Member

клапан

5. Kenara

Kenara Member

Дуже подобається займатися бігом та плаванням. Вважаю, що ці два види спорта найкращі!

6. Kubova

Kubova миється в бані

Бегаю по утрам, но только в теплую погоду. Зимой вот в зал собираюсь.

7. VladVlad

VladVlad Member

люблю большой теннис

изначально закончил экономический университет. во время учёбы заинтересовался теннисом. сейчас обучаю детей игре в большой теннис.
    а ещё рекомендую всем начинать утро с зарядки: несколько отжиманий, приседаний, несколько йожных поз (поза воина, поза "собака мордой вниз"). это очень сильно заряжает энергией на весь день!

8. shelev

shelev Well-Known Member

Тоже сейчас начала бегать по вечерам хоть и погода сейчас уже холодная, особенно вечером.
    Но стараюсь через день по 5 км бегать для общего состояния :)
    И получается, даже лучше себя чувствовать начала.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Розкажете потiм плiазе, як довго протримались.

10. Saksoff

Saksoff миється в бані

Для мене спорт - це перш за все здоров"я! Поки людина рухается, поки вона і живе!

11. Lvivska Kvitka

Ой спорт це і здоров'я і гарне самопочуття,а ще підняття самооцінки;)

12. Я як почала трохи займатись то стала частіше посміхатись, кажуть при тренуваннях виділяеться гормон радості, а так як я лінива, то і радості не дуже багато)) Все на що мене вистачае це невелика зарядка 20хв +15 хв обруч кручу, раніше крутила залізний, а зараз масажний хула-хуп кручу, від нього ефект кращий, я задоволена, і майже нічого робити не треба))

13. luca

luca миється в бані

Дуже полюбляю бігати і вважаю, що це дуже допомогає бути завжди у гарній фізичній формі!

14. leonkartagin

leonkartagin New Member

спорт - это хорошо

15. Lvivska Kvitka

Ой та що ж ви себе так мурдуєте??Та то страшні синяки потім і нестерпна біль...Я пробувала.:crazy:То таке враження,що мене хтось цілими днями лупцює..закинула я то діло;)

16. malkolm

malkolm Member

ось таке покоління підростає: наша львівянка Христина Погранична у свої роки вже стільки медалей має. молодчинка! так тримати й надалі!!!

17. ViktorUKR

ViktorUKR Member

Я теж завжди стараюсь 2-3 раза на тиждень ходити на брус'я, туриник та тренажери. Нещодавно побив свій рекорд, який поставив у 20 років. віджався 60 разів від пола. А в цьому році, у свої 46 років, віджався 71 раз!

18. prius

prius Well-Known Member

Підлоги

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може статі? 60 раз від протилежної статі віджався...МаладЄц :good:

• Смішно Смішно x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

Маєте уяву скількі б прийшлось йому з'їсти сметани з петрушкою

а де твій аватар? :)