О це ви правильно сказали,напевно нема бажання,тому і шукаєте собі відмазки,щоб не займатися.Було би бажання,знайшлася би і можливість ---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ---------- Та це більша половина чоловіків.....перше дивляться на зовнішність і на великі "гарні очі".Вони просто інстинктивно це роблятьА тут прикидаються такими порядними,ніби в ліжку правопис провіряють.Те що жінка має бути і гарна і розумна це само собою зрозуміло,але не всіх Бог цим наділивТак що альбо одне альбо друге
люблю большой теннис изначально закончил экономический университет. во время учёбы заинтересовался теннисом. сейчас обучаю детей игре в большой теннис. а ещё рекомендую всем начинать утро с зарядки: несколько отжиманий, приседаний, несколько йожных поз (поза воина, поза "собака мордой вниз"). это очень сильно заряжает энергией на весь день!
Тоже сейчас начала бегать по вечерам хоть и погода сейчас уже холодная, особенно вечером. Но стараюсь через день по 5 км бегать для общего состояния И получается, даже лучше себя чувствовать начала.
Я як почала трохи займатись то стала частіше посміхатись, кажуть при тренуваннях виділяеться гормон радості, а так як я лінива, то і радості не дуже багато)) Все на що мене вистачае це невелика зарядка 20хв +15 хв обруч кручу, раніше крутила залізний, а зараз масажний хула-хуп кручу, від нього ефект кращий, я задоволена, і майже нічого робити не треба))
Ой та що ж ви себе так мурдуєте??Та то страшні синяки потім і нестерпна біль...Я пробувала.То таке враження,що мене хтось цілими днями лупцює..закинула я то діло
ось таке покоління підростає: наша львівянка Христина Погранична у свої роки вже стільки медалей має. молодчинка! так тримати й надалі!!!
Я теж завжди стараюсь 2-3 раза на тиждень ходити на брус'я, туриник та тренажери. Нещодавно побив свій рекорд, який поставив у 20 років. віджався 60 разів від пола. А в цьому році, у свої 46 років, віджався 71 раз!