Спорт - це здоров'я, а те наскільки хто хоче себе підкачати і як виглядати, то є справа особиста. Передивилася я фото і нічого такого я не побачила. Дівчата все своє життя присвятили спорту, це їх спосіб життя, заробіток і таке інше, чому ні?
Життя - автостоп. Відмінний вид спорту - подорожі автостопом! Шкода, що мені не можна робити тему ...
Оооооо це напевно дуже цікаво))але потрібно з кимось,бо якщо ти дівчина,то одній якось страшнувато буде,треба хлопця в придачу брати,так і веселіше буде
А вам особисто така більшість до вподоби, тому звиртаєте ви мужчини свою увагу не наті якості жіночі які насправді потрібні чоловікові щоб почувати себе поряд своєю жінкою щасливим!!
Так якщо вона красуння то достатнь! А якщо вона страшна то старається себе заштикатурити щоб скрити не доліки!
пан при знайомстві з дівчиною просить її написати диктант?)))) все одно спочатку звертається увага на певні фізичні принади) спорт для мене, офісного планктону, дає можливість зберегти здоров'я.
Прошу пана, якщо вона глупа як корок вже тут на хворумi(нiкого особисто не маю на увазi), то най би хоч 4 розмiру цицьки мала - на рандку я ii не запрошу.
та форумом світ незакінчується, от гуляєте містом, бачите файну дівчину, з 4 розміром, то ви спочатку всеж на груди дивитися, а вже в процесі стосунків дізнаєтеся підходить вам людина чи ні, а загалом для сексу і освіта непотрібна
Вже пів року як забув адресу спортзалу... не добре це, але робота не залишае часу... та й бажаня особливого нема, хоча може це все відмазки(((
Без спорта я бы наверное была похожа на тумбу)а так у меня еще есть шанс влезть в юбочку! люблю всякие групповые занятия типа аэробики!