О́скар Писто́риус (англ. Oscar Pistorius; 22 ноября 1986, Йоханнесбург, ЮАР) — бегун-спринтер из Южной Африки. Бегун-ампутант, который первым преодолел рубеж 46 секунд (45,61 сек) в беге на 400 метров (19 марта 2011 года, Претория, ЮАР). Участник чемпионата мира в Тэгу и Олимпийских игр в Лондоне. Родился в Йоханнесбурге, Южная Африка. Когда будущему спортсмену было 11 месяцев, ему удалили ноги ниже коленей, потому что от рождения он не имел малоберцовых костей в обеих ногах. Тем не менее он учился в обычной школе и, более того, активно занимался такими видами спорта, как бег, регби, теннис, водное поло и борьба. В дальнейшем, после травмы колена, он сосредоточился только на лёгкой атлетике и стал быстро прогрессировать. Со временем он также поступил в Университет Претории со специализацией в области менеджмента — однако, по собственному признанию, из-за тренировок вынужден всё время сокращать учебный курс, и не рассчитывает завершить образование ранее чем к 30-летнему возрасту. В 2008 г. спортивная федерация Университета Претории назвала Писториуса спортсменом года.
кстати, внешне очень приятный мужчина Это я баярда в нужном направлении .....подталкиваю, чтоб стращных теток не постил
Напевно мускулисті задниці тих кубіт. Хм. А я люблю спорт. Фтелєвізорі. Особливо,як Кличко тлумит когось. Ляпота.
Сейчас спорт это один из самых главных жизненных приоритетов моей жизни. Регулярные тренировки + отказ от алкоголя и наркотиков. Только спорт и ЗОЖ. Я за здоровую и сильную нацию.
Спортом почав займатися ще в школі. Потім з 5 по 10 клас була аматорська кар'єра по футболу, правда команда розпалась. А так за ті кілька років побачив світ, то були 2000-2005 рр. Міжнародні турніри в Польщі, Київ, Скадовськ, Чемпіонати області Львівщини. Такий приємний мандраж перед початком гри..ехх. Хто знає, той зрозуміє. Потім навчання в універі, теж грав футбол і міньку за команду факультету. Трохи перекваліфікувався на велоспортсмена-любителя. Купив гірський і шосейник. Сьогодні стараюсь хоча б раз у тиждень робити пробіжки на 2-3 кілометри у швидкому темпі. Коли тепліше - регулярні виїзди на 30-70 км дистанцію на шосері. Загалом спорт у моєму житті - неодмінна складова, почуваюся здоровим після таких помірних навантажень! Думаю теперішнє молоде покоління занадто багато сидить за компом, а на турніку 5 разів підтягнутись хлопці не можуть. Дівчата те саме. Цікаво, а хто з дівчат старше 20-21 року хоча б раз у 2 тижні бігає, фітнесом займається чи ще щось...?
1 раз у тиждень це обов"язково. Хоча в мене на роботі такий фітнес...))) З 7 років займалась спортом: акробатика та спортивна гімнастика, конкур, різні танці туди ж..взагалі всим що було цікаво)) Потім стало ніколи. Тепер залишився фітнес, та іноді конні прогулянки)
А я люблю спорт,навіть дуже....але як кажуть ,"що забагато то не здорово".Мені подобається гарне підтягнуте жіноче тіло,але є фанати,які просто переборщують і виглядають не природньо,як мужчини.Жінка може залишатись жіночною,навіть з накачаними сідницями,просто треба все в міру.
До срорту я трішки лінтяйка, а от на конях вверхи залюбки. Теж подобаються люди які вміють гарно доглядати за своім тілом, але всьому є своя межа, та міра. А жіночною виглядати це треба ще вміти!! Як на мене не достатньо гарно вдітися і підкачати тіло і накласти косметику потрібно з внутрішньоі сторони бути жіночною, а зовнішньо підкреслити це.